Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za juni 2017. godine

Blizanci

Ljubav

Sunce je ušlo u vaš znak i morate da oslobodite negativnih veza i odnosa koji se samo „vuku“ bez cilja. Najbolje bi bilo da odmor provedete sami kod kuće ili da idete odvojene jer vas u suprotnom očekuju razmirice i svađe na svakom koraku.

Mnogi parovi raskinu upravo u proleće i leto, ne zbog trenutnih dešavanja već zbog nekih stvari koje se dugo provlače. Ukoliko nemate problema u vezi, ne morate da brinete. Ukoliko ste slobodni ni vama zvezde nisu naklonjene, nije pravo vreme da tražite partnera, ali nemojte se obeshrabriti i zapamtite kolo sreće se okreće.

Posao

Kada je Saturn u opoziciji, osobe rođene u znaku Blizanaca često žele da promene radno mesto, ili nađu drugi posao. Česte su i svađe i razmirice sa kolegama. Na sreću, to se ne dešava uvek. Ono što je sigurno je da će vam Jupiter doneti stres i probleme na poslu. Ukoliko ste nervozni, stalno pod stresom, ne možete da spavate, potražite stručnu pomoć. Ovaj period nije povoljan za planinarenje i odmore na planinama pošto postoji opasnost od pada. Novca vam neće nedostajati, ali izbegavajte da bespotrebno trošite sredstva i da pravite bilo kakva ulaganja. Oni koji su u potrazi za poslom će morati da sačekaju zimu. Nemojte se deprimirati što vam ništa ne ide od ruke, već pokušavajte iznova.

Sreća

Na vašu žalost, kada je sreća u pitanju, u nemilosti ste, ne samo ovo leto i proleće, već tokom cele godine. Bežaće od vas poput kuge i biće vam nedostižna. Ne vredi vam da igrate igre na sreću niti da ulažete u neki posao. Probajte da provedete bezbrižno i opuštajuće leto, a najpre njegov prvi mesec juni. Čuvajte energiju i snagu za zimu.

Saznajte više o svom znaku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

154 Shares
154 Shares
Share via
Copy link