Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za juni 2017. godine

Jarac

Ljubav

Među srećnim horoskopskim znacima juna meseca su i Jarčevi, jer vam Jupiter u Raku donosi sreću u ljubavi. Puno ćete se kretati, upoznavati nove ljude a neko će vam se i približiti srcu i učiniti da brže kuca. Celo leto potrošite tražite srodnu dušu jer ćete imati pomoć Saturna koji se neće mešati u ovom periodu.

Ako ste slobodni, aktivirajte se i krenite u akciju. A ukoliko imate već posebnu osobu kraj sebe, odnosi će se produbiti, pravićete zajedničke planove, moguća je i prinova. Ukratko, mesec jun je vrlo obećavajući za Jarčeve kada je ljubav u pitanju.

Posao

Čak vam i na poslu cvetaju ruže ovog meseca, i što se tiče obima posla (doći će do proširenja delatnosti), imaćete i novčane prilive, a ukoliko žudite za promenom posla ili jednostavno tražite posao i tu će vam Jupiter pomoći. Ukoliko ste privatnik povećaćete broj klijenata i ugovora, a samim tim doći ćete i do novca koji možete dalje da ulažete u proširenje posla. Ukoliko ste želeli da kupite nešto što je vredno a poboljšaće vam i olakšati posao, ovo je pravo vreme za takva ulaganja.

Sreća

Definitivno bi trebali maksimalno da iskoristite ovaj period kada su vam planete naklonjenje. Period kada ste imali puno stresa, iscrpeljnosti i napora je iza vas. Ovo su srećna vremena i uživajte u njima, nemojte tražiti više već samo budite zahvalni na onom što ste dobili. Obavezno idite na odmor u skladu sa sojim mogućnostima kako bi se pripremili i psihički i fizički za nastupajući period.

Saznajte više o svom znaku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

154 Shares
154 Shares
Share via
Copy link