Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za juni 2017. godine

Lav

Ljubav

Vaša godina je bila 2015. kada je Jupiter bio u vašem znaku. Prošle godine ste još uvek uživali u ostvarenim plodovima rada, posebno kada je ljubav u pitanju, ali stvari sredinom ove godine kreću nizbrdo. Stabilnost koja je vašu vezu krasila donedavno, sada se pretvara u rutinu.

Imaćete želju za zabavom kao što ste ranije imali, i neobaveznim vezama za jednu noć. Osobe koje su slobodne će upoznavati nove ljude.

Posao

Posao vam ide dobro, posebno ako ste ove godine započeli novi projekat ili promenili posao. Ove godine će vam se poboljšati uslovi poslovanja, imaćete veću zaradu, a to vam je nagrada za hrabre poteze koje ste napravili. Svaki novi posao zahteva dodatni trud i zalaganje, ali ne brinite, Saturn je na vašoj strani i donosi vam uspeh. Oni koji nisu skloni rizicima i igraju na sigurno će takođe imati uspeha, u mnogo manjoj meri, ali će vam se nova šansa za promenu ukazati i ovaj put je iskoristite. Takođe ćete imati uspeha kada je investiranje u pitanju.

Sreća

Kada je posao u pitanju, možete računati na sreću, ali ne kada su sva polja u pitanju. Prošle godine ste iskoristili svoj red, a sada se točak sreće okrenuo. Ali ne brinite, neće biti nekih većih potresa. Krajem juna će vam Sunce i Venera doneti nove srećne trenutke. Ukoliko ste roditelj doživećete nezaboravne trenutke kroz uspehe dece.

Saznajte više o svom znaku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

154 Shares
154 Shares
Share via
Copy link