Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za juni 2017. godine

Devica

Ljubav

Ne brinite, godina u kojoj su vam zvezde naklonjene tek je na sredini, a imaćete celo leto da nađete srodnu dušu. Ne brinite da ste prestari ili previše mladi za ljubav, osećanja ne gledaju na godine. Nemojte sedeti kod kuće, izlazite, provodite se, družite se, jun mesec je savršen za to.

Iskoristite vreme do kraja juna, jer će tada doći do manjih promena. Flertujte, udvarajte se a ako ste u vezi, učinite je još boljom i uzbudljivijom. Sve u svemu ovaj jun je pun zabave i druženja.

Posao

Kada je posao u pitanju, i tu su vam zvezde naklonjene ali samo onima koji se kreću i rade, adok oni koji sede i čekaju da se stvari dese ne mogu da računaju na zvezde. Ukoliko tražite posao morate biti posvećeni i uporni, stalno ići na razgovore, ne obeshrabrivati se i krajem meseca će stvari krenuti na bolje. Ukoliko već imate posao snova, radite na tome da dobijete povišicu jer je ovo povoljan period za poboljšaqnje finansijske situacije, posebno ako ste privatnik. I kada su investicije u pitanju je povoljan period ali morate raditi sa stručnim i proverenim osobama, jer su ipak vaše pare u pitanju.

Sreća

I dalje ćete biti pod uticajem srećne zvezde ali to umnogome zavisi od vas i vaših aktivnosti tokom proleća koje je za nama. Ukoliko ste pravili prave izbore i odluke, bićete veoma srećni i vi i vaša okolina.

Saznajte više o svom znaku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

154 Shares
154 Shares
Share via
Copy link