Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za juni 2017. godine

Rak

Ljubav

Da li ste usamljeni, osećate li potrebu da upoznajete nove ljude, tražite srodnu dušu? Leto je pravo vreme za to. Naravno, ukoliko sedite kod kuće i čekate, ništa se neće desiti. Tragate za bliskošću i za osobom kojoj ćete moći da se prepustite, a ovaj jun je pravo vreme da iskoristite naklonjenost planete Jupiter. Već imate nekog kraj sebe i srećni ste?

Period je idealan da počnete da razmišljate da živite zajedno ili da zakažete datum venčanja. Ukoliko ste planirali proširenje prodice i za to je povoljan period zahvaljujući uticaju Saturna. Bilo bi lepo kada bi mogli da otputujete na neku egzotičnu destinaciju sa partnerom i uživate na plaži uz chill out muziku.

Posao

I na poslovnom planu ovo vam je povoljan period. Ukoliko tražite posao, šaljite cv, raspitujte se, razglasite na sva zvona to, jer je često dovoljno i jedna prava osoba da čuje i da vam pomogne, makar da dobijete i neke značajne informacije. Ukoliko ste privatnik, jun vam donosi nove klijente. Ukoliko ste zaposleni, plata će vam biti redovna a povoljan je period i da nađete neki dodatan posao. Sjajna je prilika i da investirate u nekretnine, ali vodite računa da poslujete sa osobama kojima potpuno verujete.

Sreća

Sreća će vas pratiti, kako na proleće tako i na leto, posebno ako ste uvek smatrali da nemate sreće. Zapamtite da se kolo sreće okreće, a sada je vaš red, posebno ako ste melanholični bili u prethodnom periodu. Imaćete sreće u ličnim odnosima, emotivno ćete biti ispunjueni, na poslu takođe i često ćete pozitivno delovati na svoju okolinu. Ukoliko volite igre na sreću, dobitak vam se smeši, ali ne igrajte na velike uloge. U sjajnoj ste fizičkoj formi.

Saznajte više o svom znaku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

154 Shares
154 Shares
Share via
Copy link