Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za juni 2017. godine

Škorpija

Ljubav

Ovaj jun vam neće baš biti za pamćenje. Neće biti nekih značajnijih dešavanja na ljubavnom planu, što ne znači da nećete upoznati neke nove ljude i doživeti poneki flert.

Poznanstva koja napravite sada bi mogla da dobiju dublje značenje u budućnosti, jer iako vam nije najbolji raspored planeta, Jupiter u u vašem sazvežđu uvek ima pozitivnu konotaciju. Već ste zaljubljeni i imate partnera? Onda je ovo leto stvoreno za uživanje u paru.

Posao

Pozitivan uticaj Jupitera će se posebno odraziti na posao, razmišljajte o promeni posla ili radnog mesta u firmi u kojoj već radite. Razgovarajte sa menadžmentom preduzeća i sa kolegama kako bi stvari bile jasne i ne bi došlo do nesporazuma i prionite na posao jer ćete jedino tako ostvariti zacrtano. Ukoliko ste privatnik, očekujte priliv novca. Samim tim ćete biti u mogućnosti da uložite u posao i sklopite nove ugovore. Ukoliko nemate posao ključna stvar za vas je da budete uporni i predani. Ovog leta ništa vam neće pasti sa neba, sve što postignete je zahvaljujući vašem radu, trudu i zalaganju. Idite na razgovore za posao, tražite pomoć od prijatelja, nikada se ne zna gde vas čeka novo radno mesto.

Sreća

U junu mesecu vam je sreća naklonjena, možda ne kada su neke krpune stvari u pitanju, ali tu onda uskačete vi. Kada su ulaganja u nekretrnine u pitanju to će vam ići dobro, ali nemojte ulagati velike svote novca. Letnji meseci su za uživanje i relaksaciju i za to ih iskoristite kako bi napunili baterije za nastupajući period kada više nećete biti pod zaštitom Jupitera.

Saznajte više o svom znaku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

154 Shares
154 Shares
Share via
Copy link