Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za juni 2017. godine

Ribe

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, u ovom periodu je i bolje tako jer je vrlo verovatno da će rođeni u znaku Ribe koji su u vezi imati burno leto, puno razmirica, neslaganja i žučnih rasprava koje će dovesti do raskida. Ukoliko tražite partnhera, budite oprezni da ne budete žrtva obmane ili iluzije koju ste sami stvorili.

Kada je ljubav u pitanju, ovog meseca ste Jupiterova žrtva koji će vam doneti toliko konfuzije da ćete se jedva iščupati. Parovi koji su u krizi moraju otvoreno razgovarati i preduzeti drastične mere inače će se period pun razmirica i svađa nastaviti naredne dve godine.

Posao

I Jupiter i Saturn vam donose probleme i kada je posao u pitanju. Ukoliko imate posao dajte sve od sebe da ga zadržite, inače će biti veoma teško naći novo zaposlenje. Jako želite da promeni radno mesto ili posao, ali vam ekonomska situacija ne dozvoljava to. Da vam mesec jun ne protekne mirno će se pobrinuti i mnogi neočekivani izdaci u domaćinstvu. Mladi ljudi koji su tek počeli da traže posao će takođe nići na mnoge poteškoće koje ih mogu dovesti i do depresivnih osećanja i bozvoljnosti. Na sreću, od jula će stvari krenuti na bolje.

Sreća

Ukoliko ste ceo život smatrali da niste imali sreće, ovog leta ste sigurni u to. I sećaćete se prethodnog perioda sa setom. A ukoliko se za nekog može reći da nema sreća i da ga zaobilazi ovog juna, to ste definitivno vi. Celog meseca ne možete da očekujete ni na kakvu pomoć od zvezda, ništa vam neće pasti s neba. Pokušajte nekako da preživite i da se snađete do sledećeg meseca.

Saznajte više o svom znaku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

154 Shares
154 Shares
Share via
Copy link