Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za juni 2017. godine

Strelac

Ljubav

Bez okolišanja, ovo je težak period za vas kada je ljubav u pitanju, partner previše zahteva od vas, a vi ne znate kako da mu udovoljite.

Tokom juna meseca nesuglasice i svađe su stalno prisutne, najbolje bi bilo da se što manje viđate. Oni koji traže partnera na nesreću će nailaziti na razočaranja, Jupiter udružen sa Saturnom vam pruža sliku punu iluzija koje će se brzo raspršiti. U ljubavi vam se uopšte ne piše dobro jer Jupiter i Saturn negativno deluju na vas.

Posao

Ekonomski i poslovni sektor su vam ovog meseca zamorni i tamo ćete nailaziti na razne zahteve i poteškoće. Strelčevi koji imaju posao treba da se smatraju veoma srećnim, jer onima koji su u potrazi se ne smeše zvezde. Čak i da ste uporni i da šaljete CV i idete na razgovore za posao, mnoga vrata su vam jednostavno zatvorena. Na vašu sreću od polovine juna ćete se ovog preioda sećati kao davne, ružne prošlosti. Oni koji imaju posao će biti pod stalnim stresom i svakodnevno će dolaziti do nesuglasica sa kolegama i pretpostavljenima. Morate se potruditi da ostanete smireni ne ugrožavate svoje radno mesto. Nikakva ulaganja i investicije ne dolaze u obzir u ovom periodu.

Sreća

Ukoliko ste pročitali prethodna dva poglavlja jasno vam je da ste među retkim manje srećnim znacima ovog meseca. Ali ne brinite, juli će brzo doći. Tada ćete shvatiti da je sreća na vašoj strani, a mnoge pozitine stvari će se desiti. Budite uvek optimista, bez obzira koliko teško bilo.

Saznajte više o svom znaku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

154 Shares
154 Shares
Share via
Copy link