Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za juni 2017. godine

Vaga

Ljubav

Sa velikim nestrpljenjem čekate 10. juni, od tada natupa period u kojem će vaš znak biti najviše pod uticajem Venere. Od tog dana za vas počinje novo poglavlje u životu, naredni period će biti ispunjen lepim trenucima i imaćete mnogo izbora. Ovo leto nemojte previše razmišljati o ljubavi, doći će kada se najmanje budete nadali.

Ukoliko ste slobodni, posećujte nova in mesta, restorane, klubove, upoznaćete mnogo ljudi a među njima je i nova ljubav na pomolu koja će početi prvo samo kao prijateljstvo. Ukoliko ste u vezi razmišljaćete o tome da počnete da živite zajedno, pravićete zajedničke planove.

Posao

Nezadovoljni ste poslom, ali morate shvatiti čime ste nezadovoljni kako bi mogli da počnete da rešavate probleme i pripremite se za drugu polovinu juna kada ćete moći da povučete određene poteze. Pod uticajem Merkura, od sredine juna će se dobre vesti nizati jedna za drugom. Ukoliko je potrebno da uložite određenu svotu novca, uradite to, jer će se isplatiti. Ukoliko tražite posao, leto nije najbolje vreme za to jer su u kompanijama svi na godišnjim odmorima, ali se pripremite za jesen, usavršavajte se, napravite dobar CV. Imaćete i novčane prilive tokom leta, a imaćete i podršku Saturna.

Sreća

Koji znak je među srećnijima ovog juna? Vaš naravno, jer nema ništa lepše od toga kada znate da će postati jako lepo i da će vam naredni period biti uspešan na svim poljima. Čeka vas ono o čemu ste maštali, nov posao, preseljenje, brak, proširenje porodice… Bićete dobro raspoloženi celo leto, razdragani, družićete se, provodićete vreme sa voljenim osobama. Sreća vas je uzela pod svoje i sada možete da uživate u njenim čarima.

Saznajte više o svom znaku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

154 Shares
154 Shares
Share via
Copy link