Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za juni 2017. godine

Jun je prvi letnji mesec i za mnoge znakove horoskop donosi prekretnice. Većina vas će imati dosta sreće u junu, ali neki će morati baš da se pomuče da bi dobili ono što je drugima dato na tanjiru. Pročitajte mesečni horoskop za juni 2017. godine i saznajte šta su vam zvezde spremile na polju ljubavi, posla i koliko ćete imati (ne)sreće.

Ovan

Ljubav

Ovaj juni će za vatrene Ovnove proteći bez nekih posebnih problema. Letnji meseci su idealni za upoznavanje novih ljudi, ali i da se obnove neka stara sentimentalna osećanja i emotivne veze. Na vašu nesreću, mogu isplivati neki teški argumenti protiv vas, koji čak mogu dovesti i do razlaza.

U većini slučajeva, osobe rođene u znaku Ovna će iskusiti stabilnost u vezi, a osećaće potrebu da učvrste temelje veze i uplove u bračnu luku. Slobodni Ovnovi će napraviti vreme za ljubavne sastanke sa osobama koje ne žele samo površne odnose.

Posao

Saturn i Jupiter vam neće baš doneti koristi kada su posao i novac u pitanju, ali to ne znači da nećete proći dobro. Nažalost, veoma ćete se umoriti jer će vam trebati mnogo truda da postignete zacrtano. Za sve će vam trebati mnogo više snage i truda, a to će vas baš umarati. Čak će vam i troškovi biti užasno visoki ukoliko planirate da investirate u posao. Ukoliko i uspete da zaradite nešto, još brže ćete i potrošiti to. Budite oprezni kada potpisujete ugovore, najbolje da izbegavate takve situacije, ili kada sklapate poslovna partnerstva.

Sreća

Iako je Saturn na vašoj strani, od toga nećete imati neke koristi jer on nema nikakve veze sa srećom. Ono što postignete će biti rezultat isključivo vašeg truda i rada i samo sebi možete da zahvalite na tome. Ukoliko vam se i posreći to će biti takve sitnice da se ni ne računaju. Od polovine juna meseca sreća će vas skroz zaobilaziti do kraja leta.

Saznajte više o svom znaku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

154 Shares
154 Shares
Share via
Copy link