Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za juni 2017. godine

Vodolija

Ljubav

Osobe rođene u horoskopskom znaku Vodolije su među srećnim znacima koji već osećaju pozitivne uticaje početka leta. Jun nije za vaš znak koji voli da pušta korenje u zimu, ali lepo je vreme, krećite se i družite jer i obično poznanstvo može da preraste u pravu ljubav u drugoj polovini godine.

Dakle, ukoliko ste slobodni, dani samoće su odbrojani, a ukoliko ste u vezi, uživaćete u romantičnim zajedničkim trenucima. Saturn u Strelcu vas podržava u ljubavi.

Posao

Saturn vam i na poslovnom planu donosi stabilnost, ekonomsku sigurnost i veoma važne poslove. Mođete očekivati poboljšanje kada su u pitanju novčana sredstva, iako vam Jupiter nije baš naklonjen ovog juna. Izvesno je da ćete raditi veoma važne poslove tokom celog leta, ali ćete biti ispunjeni i zadovoljni. A oni koji nemaju posao znaju zašto je to tako, zbog politike što možeš danas ostavi za sutra. Ovo je vreme kada treba da radite na projektima koje ste dugo pripremal, a nikada nisu ugledali svetlost dana. Tražite posao gde ćete moći da radite kako ste navikli, u skladu sa svojom slobodnom prirodom i navikama.

Sreća

Bićete uspešni u poslu, ali budite oprezni. Ljudi vas vide kao vedre i vesele osobe, i tako će biti i u narednom periodu. Prosto ćete zračiti i privlačiti pozitivne ljude i poslovne prilike samim tim. Sreća i blagostanje koju vam saturn donosi je dugoročna, i možda ćete tek u kasnijem periodu života to shvatiti.

Saznajte više o svom znaku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

154 Shares
154 Shares
Share via
Copy link