Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za juni 2017. godine

Bik

Ljubav

Pod Jupiterovom ste zaštitom do prve nedelje juna, posle tog perioda i dalje možete pokušati da pronađete ljubav ili da poboljšate ljubavne odnose. Takođe možete konačno pronaći ljubav svog života za kojom ste tragali. Ukoliko ste želeli da dobijete prinovu, radite na tome dok ste pod Jupiterovom zaštitom pošto njegovo delovanje povoljno utiče na plodnost.

Sve u svemu, nećete biti sami, uživaćete u flertu i udvaranju. Ukoliko želite nešto ozbiljnije, obavežite se pre jula jer tada magija prestaje. Saturn u Strelcu će vam u junu pomoći da učvrstite odnose, posebno se odnosi na parove koji su tek započeli vezu. Ovo će biti zanimljivo leto kada je ljubav u pitanju.

Posao

Ovo proleće i leto su vam naklonjeni kada je posao, a samim tim i novac u pitanju. Ukoliko tražite nov posao i ga nemate, iskoristite ovaj period kada je Jupiter u znaku Device. Možete naći posao koji će ispuniti sva vaša očekivanja, sa zadovoljavajućom platom. Naravno, ukoliko sedite kod kuće i čekate da vam se dobre stvari dogode, ništa od ovoga ne možete očekivati. Takođe, imajte u vidu da su leti svi na godišnjim odmorima pa bi bilo dobro da što pre krenete u akciju. I oni koji su zaposleni će biti zadovoljni ekonomskom situacijom, kao i privatnici koji će dobiti nove poslove.

Sreća

Kada vidite da vam ide i na poslovnom i na ljubavnom planu, naravno da je Fortuna umešala svoje prste. Ovo je pravi period za ulaganje i investicije. Plenite okolinu svojom pozitivnošću, ovo je definitivno veoma povoljan period za vas.

Saznajte više o svom znaku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

154 Shares
154 Shares
Share via
Copy link