Wellness i spa centri u Novom Sadu pravo su mesto na koje možete da pobegnete od svakodnevnih briga i stresa, pa makar na samo nekoliko sati. Kada je u pitanju spa Novi Sad ima više mesta na kojima možete da pronađete ono što vam treba, makar da u Novi Sad dolazite tokom praznika.U ponudi se razni oblici relaksacije, detoksikacije, nege tela, meditacije, fitnesa i, pre svega, opuštanja. Za vas smo izdvojili nekoliko najboljih spa centara u Novom Sadu.

HOTEL PARK

U sklopu ovog hotela u Novom Sadu, nalazi se i veliki spa centar. Wellness se prostire na komfornih 1.500 kvadratnih metara. Ovde se možete opustiti u rimskom kupatilu, sauni, jacuzziju, slanoj sobi ili u centru za masažu Wai Thai.  Ovaj centar za masažu uređen je u mističnom orijentalnom stilu i sigurno će vam pomoći da se opustite i oslobodite nakupljenog stresa. U sklopu spa centra nalazi se i salon za lepotu kao i teretana sa mnogobrojnim grupnim programima.

velnes-spa-hotel-parl
Spa i wellnes centar u hotelu Park

Velnes centar u hotelu Park je prilično lepo koncipiran. Ali, kao kod većine drugih spa centara, kada je Novi Sad u pitanju, ni ovde nećete imati intimnost za dvoje.

Cene su prihvatljive, od 900 dinara za celodnevno korišćenje SPA centra, bazen i saune do 5.400 za neograničeno 30 dana. Uz njihovo wellness članstvo, ostvarićete popuste od oko 20%.

GREEN LIFE

Fitnes i spa centar Green Life je relativno mlad, ali brzo se izdvojio kvalitetom. Svakako nešto što je Novi Sad dugo čekao.

greenlife-spa-novi-sad
Greenlife spa Novi Sad

Kada su pitanju cene, sat vremena korišćenja spa je 750 dinara po osobi, a posebne poslastice spa za dvoje po ceni od 4.400 dinara, kao i  lux spa vikend za dve osobe. Zajedno sa dva noćenja sa doručkom košta 14.000 dinara.

Masaže koštaju od 1.200 do 2.600.

HOTEL PREZIDENT

Još jedan spa centar u sklopu hotela sa pet zvezdica, nalazi se u blizini Novosadskog sajma. U ponudi hotela Prezident je i otvoreni bazen koji je leti idealna prilika za osveženje nakon teretane ili masaže u ovom spa centru.

Takođe, tu su jacuzzi, sauna i centar za lepotu ali i tapidarijum, solarijum i kapsula za podmlađivanje.

Svi ovi sadržaji dostupni su i gostima i onima koji žele da provedu nekoliko sati uživajući ovom u spa centar Prezident.

SPANS

Spa i wellness centar Spans Novi Sad prostire se na oko 200 metara kvadratnih, a u sklopu ovog kompleksa nalazi se masažni centar, prostor za relaksaciju, džakuzi, finska sauna i tursko kupatilo.

Možete uživati u 15 vrsta masaža a neke od najopularnijih su masaža vulkanskim kamenjem, čokoladom, švedska masaža, sportska ili anticelulit masaža. Svoj termin možete zakazati onlajn na sajtu Spans-a ili lično.

SOLE MIO

U sklopu hotela Sole mio nalazi se i wellnes i spa centar koji je dostupan kako gostima ovog hotela, tako i svim zainteresovanim Novosađanima. Centar sadrži tri bazena, parno kupatilo i finsku saunu.  Pored toga, ovde možete otići i u teretanu koja se nalazi u sklopu kompleksa, a posle toga na neku od mnogobrojnih masaža. Ovde se takođe organizuje i obuka neplivača na bazenima, tako da odlaskom u Sole mio možete spojiti lepo i korisno.

spa-sole-mio-novi-sad
Sole Mio Novi Sad

U hotelu Sole Mio wellness i spa paket je relativno pristupačan. Tri sata boravka košta samo 1.000 dinara. Tu je i hidromasažni bazen, kao i džakuzi sa slanom vodom, po ceni od 600 dinara.

NAPOMENA: U ovom spa centru nemojte da očekujete nikakvu privatnost.

Pogledajte kako u Novom Sadu pronaći stan na dan.

5 Komentari

  1. U Wellness i spa centrima a u novije vreme u Spa apartmanima se leci depresija SpaIntimo je jedan od njih,moja preporuka.

  2. Dobra selekcija svakako. Meni je ipak ovaj u Hotelu Park ostao u srcu, mozda zbog ljubaznosti, mozda zbog mojih navika, ali preporuka definitivno. 🙂

  3. Najbolji spa za apsulutnu relaksaciju je Crown-Spa 5km od Novog Sada u Sr.Kamenici.Predivno cisto i romanticno suprug i ja posecujemo cesto

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here