Wellness i spa centri pravo su mesto na koje možete da pobegnete od svakodnevnih briga i stresa, pa makar na samo nekoliko sati. U ponudi se razni oblici relaksacije, detoksikacije, nege tela, meditacije, fitnesa i pre svega opuštannja. Za vas smo izdvojili nekoliko najboljih spa centara u Novom Sadu.

HOTEL PARK

 

park1

U sklopu ovog hotela u Novom Sadu, nalazi se i veliki spa centar. Wellness se prostire na komfornih 1.500 kvadratnih metara. Ovde se možete opustiti u rimskom kupatilu, sauni, jacuzziju, slanoj sobi ili u centru za masažu Wai Thai.  Ovaj centar za masažu uređen je u mističnom orijentalnom stilu i sigurno će vam pomoći da se opustite i oslobodite nakupljenog stresa. U sklopu spa centra nalazi se i salon za lepotu kao i teretana sa mnogobrojnim grupnim programima.

SPANS

spanss1

Novootoreni spa i wellness centar Spans prostire se na oko 200m2, a u sklopu ovog kompleksa nalazi se masažni centar, prostor za relaksaciju, jacuzzi, finska sauna i tursko kupatilo. Možete uživati u preko 15 vrsta masaža a neke od najopularnijih su masaža vulkanskim kamenjem, čokoladom, švedska masaža, sportska ili anticelulit masaža. Svoj termin možete zakazati onlajn na sajtu Spans-a ili lično.

SOLE MIO

sole-mio1

U sklopu hotela Sole mio nalazi se i wellnes i spa centar koji je dostupan kako gostima ovog hotela, tako i svim zainteresovanim Novosađanima. Centar sadrži tri bazena, parno kupatilo i finsku saunu.  Pored toga, ovde možete otići i u teretanu koja se nalazi u sklopu kompleksa, a posle toga na neku od mnogobrojnih masaža. Ovde se takođe organizuje i obuka neplivača na bazenima, tako da odlaskom u Sole mio možete spojiti lepo i korisno.

GALA SAL

Nešto drugačije mesto od ostalih, Gala Sal vam u svojoj ponudi nudi  uživanje u slanoj sobi.  Ovde možete probati hipno i haloterapiju. Slana soba je potpuna imitacija prirodne mikroklime slanih pećina, a stručnjaci kažu da je odlična za oporavak i čišćenje disajnih puteva, poboljšanje cirkulacije, za sprečavanje stvaranje celulita, ima antidepresivne i antistres efekte i još mnogo toga. Ovde možete i kupiti himalajsku so i razne aromatizovane soli za kupanje i poneti uživanje u svoj dom. Nakon tretmana u slanoj sobi, Gala Sal vam nudi i nekoliko vrsta masaža.

HOTEL PREZIDENT

prezident1

Još jedan spa centar u sklopu hotela sa pet zvezdica, nalazi se u blizini Novosadskog sajma. U ponudi hotela Prezident je i otvoreni bazen koji je leti idealna prilika za osveženje nakon teretane ili masaže u ovom spa centru. Takođe, tu su jacuzzi, sauna i centar za lepotu ali i tapidarijum, solarijum i kapsula za podmlađivanje.  Svi ovi sadržaji dostupni su i gostima i onima koji žele da provedu nekoliko sati uživajući ovom u spa centru.

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

1 komentar

  1. U Wellness i spa centrima a u novije vreme u Spa apartmanima se leci depresija SpaIntimo je jedan od njih,moja preporuka.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here