Novi Sad Vesti

Brutalna tuča motoriste i vozača automobila u Sremskoj Kamenici (VIDEO)

Foto: Collage/Screenshot/Instagram/nsuzivo.rs

Živimo u najcrnjim vremenima, nasilje na ulicama je postala uopbičajena pojava, a kratki živci i odsustvo reda i zakona čine da se i najmanji incident pretvori u povod za obračun.

Snimak najnovijeg pesničenja sa novosadskih ulica stiže nam iz Sremske Kamenice, a vinovnici incidenta su bili učesnici u saobraćaju – vozač skutera i automobila.

Obračun naočigled ostalih učesnika u saobraćaju

Snimak je osvanuo juče na Instagram stranici ns.uzivo.rs, a počinje tako što motorista prilazi zaustavljenom automobilu i izvlači vozača iz njega.

U ruci ima šipku kojom pokušava da ga udari, dok se saobraćaj odvija u njihovoj neposrednoj blizini, piše mojnovisad.com.

U jednom trenutku vozač automobila mu otima šipku, nakon “zagrljaja” motoriste, ali nakon toga i pada na zemlju, verovatno odgurnut.

Tada on nastavlja da mlatara šipkom, a motorista ga šutira.

Za sve vreme obračuna, saobraćaj teče, a u jednom trenutku je autobus prošao u neposrednoj blizini čoveka koji je bio na zemlji.

Nije nam poznat razlog ni epilog ovog događaja, možemo samo da pretpostavimo da je automobil “isekao” put motoru ili nešto slično što je moglo da ga ugrozi.

Komentari sa društvenih mreža

Uobičajeno, bilo je svakakvih – od osuđujućih do šaljivih pa tako, dok jedni kritikuju prolaznike i snimatelja što se ne uključe, Milorad se našalio: “A i ovaj brat što snima mogao je prići bliže i lepše to da snimi”.

– Mogao ja matori, pored oružja, i kacige debele, još i štit da uzme…recimo poklopac od lonca da je poneo u toj debeloj jakni, pa onda lako je na ovog golorukog u papučama – napisao je Bojan, a našalio se i Milan :

– U moje vreme Atomski mrav je bio pozitivac.

Mnogi pretpostavljaju šta se dogodilo i brane “motoraša”, jer je možda reagovao na ugrožavanje svoje bezbednosti.

Neki kritikuju vozača kola što je vozio u “japankama”, ali i motoristu što nije skinuo kacigu i borio se “ravnopravno”.

Izvor: mojnovisad.com

Humani Novosađanin izleteo pred automobile da spase ježa da ne završi pod točkovima (VIDEO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
14 Shares
Share via
Copy link