Ljubimci Magazin

Zlatni retriver Džek koji se pravi “nevidljiv”, jer ne želi da napusti baku, otopiće vam srce (VIDEO)

zlatni retriver džek baka ljubav
Foto: Collage/screenshot/TikTok/jessie.lalande

Poznato je koliko nam naši krzneni prijatelji ispunjavaju život, pružajući nam bezuslovnu ljubav. Baš takav je i zlatni retriver Džek, koji je istopio srca korisnika društvenih mreža, zbog ljubavi koju gaji prema baki svoje vlasnice Džesi.

Na snimku koji je Džeki podelila 23. aprila, vidimo Džeka kako se krije u travi i pretvara se da je nevidljiv, jer ne želi da ide kući i napusti baku.

Džek ignoriše svoju vlasnicu, koja ga zove da uđe u automobil, međutim, čim mu baka nešto kaže, zlatni retriver odmah počinje da maše repom.

– Ima skoro sedam godina, ali odbija da napusti baku otkako je bio štene – objasnila je njegov vlasnica, prenosi Njuzvik.

– Nekada smo morali da ga podignemo i stavimo u automobil, ali to više ne možemo jer je – pretežak. Zato zvučim tako umorno dok ga dozivam na snimku – objasnila je ona, piše Index.

@jessie.lalande

EVERY TIME. somethin about grandma’s house….. #goldenretriever #goldenretrieverlife #fyp #foryoupage

♬ original sound – jessielalande

Viralni video je pregledan više od 1,2 miliona puta i sakupio je preko 940 komentara.

„Bake uvek imaju najbolje poslastice“, „Zašto su psi toliko opsednuti bakama i dedama?“, „Džek je doneo odluku“, „Moraš da prihvatiš činjenicu da Džek sada pripada baki“, glasili su neki od komentara.

Izvor: Index

Gospođa krenula u šoping sa ljubimcem, nije slutila da će se njen pas ovako ponašati (VIDEO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link