Nije lako odabrati najlepše mesto za venčanje u Novom Sadu. Venčanje bi trebalo da bude nezaboravan dan u životu svakog zaljubljenog para. Nije lako organizovati ovaj događaj, a jedna od najbitnijih stavki je i mesto održavanja. Izdvojili smo za vas najlepše prostore za proslavu venčanja u Novom Sadu.

1Vidikovac

Na obroncima Fruške gore, kao na ostrvu usred mora, udobno je smeštena svečana sala kompleksa Vidikovac.

Svečana sala Vidikovac, kapaciteta do 280 mesta, nudi vam bajkovito dekorisan ambijent, ukusnu hranu i ljubazno osoblje koji će početak vašeg novog života učiniti posebnim. Ono što Vidikovac salu čini tako autentičnom jeste nesvakidašnji eneterijer i očaravajući pogled na Dunav i Novi Sad.

Ovde će vas dočekati tim profesionalaca spreman da vašu svečanost organizuje do detalja.

U prelepoj bašti kompleksa Vidikovac možete organizovati romantično građansko venčanje. Mladencima i gostima je na raspolaganju nekoliko apartmana-bungalova, od kojih je jedan kreiran isključivo za mladence.

Svečana sala Vidikovac pravi je izbor za sve one koji žele dan za pamćenje.

2Reset

Toliko profesionalizma i ljubaznosti na jednom mestu retko se gde sreće na Balkanu. Kada se tome dodaju rajski ambijent, raskoš i božanstven pogled, i sve to po pristupačnim cenama, jasno je zašto je Reset naš prvi izbor. Tu je prelep mladenački apartman, kao i apartmani za goste.

Klub Reset u Sremskoj Kamenici je pravi odabir za sve one koji žele jedinstvenu svadbu udaljenu od gradske gužve i buke. Gosti ovde mogu uživati u bazenu ili na teniskim terenima, a za decu ima i odvojeno, veoma lepo igralište.

3Exclusive NS

Sala za svadbe ima 350 mesta. Osim toga, ukoliko pravite venčanje dok je lepo vreme na raspolaganju vam je i bašta. Dekoracija prostora se prilagođava prema vašim željama. Parking je obezbeđen za sve goste restorana.

4Etno salaš Drevna

Smešten na jednoj od najlepših lokacija u gradu, kraj reke Dunav– na Kamenjaru, restoran Salaš Drevna u Novom Sadu pleni mirom i neodoljivim šarmom svog etno ambijenta. Eksterijer i enterijer Salaša Drevna u Novome Sadu čine jednu celinu koja će vas već na prvi pogled ostaviti bez daha.

Raznovrstan i kvalitetan meni nacionalne kuhinje, kao i ljubazno osoblje će vam učiniti boravak u ovom objektu još prijatnijim. Raspolaže kapacitetom od 120 mesta.

Kompleks ima i parking prostor gde možete smestiti svoje vozilo.

5Tako je suđeno

Za mladence koji žele manju i intimniju proslavu, preporučujemo mali raj u kafani Tako je suđeno. U podnožju Petrovaradinske stene, gde se Fruška gora spušta u Dunav, u idiličnom ambijentu ugnezdilo se ovo mesto.

U unutrašnjosti objekta, u rustičnoj atmosferi starih vojvođanskih domaćinstava, ima nekoliko spojenih prostorija kapaciteta 50-ak mesta. A napolju je prostrano, prelepo dvorište, sa svim pratećim sadržajima.

Ovde i deca imaju svoje igrališe napravljeno svim standardima, kao i poseban meni.

6Giardino

Sala za svadbe u Giardinu ima kapacitet od 250 mesta. Osim toga, zainteresovanima je na raspolaganju još 500 mesta u bašti. Ovo je dobar odabir za one parove koji su odlučili da prave veliko venčanje. Ugođaju dodatno doprinosi i fantastičan pogled koji se pruža sa „krova grada”. Cene zakupa prostora zavise od toga koji je dan, pa su tako proslave četvrtkom i nedeljom nešto jeftinije.

7Žal za mladost

Ovaj restoran ima kapacitet od 200 mesta. Na raspolaganju vam je stručno osoblje, sa kojim možete da se dogovorite oko svih detalja organizovanja svadbe. Ugodan i živopisan ambijent učiniće vaše venčanje još lepšim.

8Vila Moskva

Sala za svadbe ima 450 mesta. Osim toga, vila ima i sopstveni parking za 70 vozila. Hotel u svojoj ponudi ima 18 soba i 1 apartman, pa ovde možete smestiti i svoje goste koji nisu iz Novog Sada.

9Pasent

Marko Milivojević

Restoran Pasent pogodan je za one parove koji žele da se pomalo udalje od gradske verve i uživaju u lepotama Sremskih Karlovaca.

Dobroj atmosferi doprinosi lepo uređen ambijent i pogled na Dunav. Na raspolaganju su vam zatvoreni prostor i bašta.

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here