Nije lako odabrati najlepše mesto za venčanje u Novom Sadu. Venčanje bi trebalo da bude nezaboravan dan u životu svakog zaljubljenog para. Nije lako organizovati ovaj događaj, a jedna od najbitnijih stavki je i mesto održavanja. Izdvojili smo za vas najlepše prostore za proslavu venčanja u Novom Sadu.

1Reset

Toliko profesionalizma i ljubaznosti na jednom mestu retko se gde sreće na Balkanu. Kada se tome dodaju rajski ambijent, raskoš i božanstven pogled, i sve to po pristupačnim cenama, jasno je zašto je Reset naš prvi izbor. Tu je prelep mladenački apartman, kao i apartmani za goste.

Klub Reset u Sremskoj Kamenici je pravi odabir za sve one koji žele jedinstvenu svadbu udaljenu od gradske gužve i buke. Gosti ovde mogu uživati u bazenu ili na teniskim terenima, a za decu ima i odvojeno, veoma lepo igralište.

2Giardino

Sala za svadbe u Giardinu ima kapacitet od 250 mesta. Osim toga, zainteresovanima je na raspolaganju još 500 mesta u bašti. Ovo je dobar odabir za one parove koji su odlučili da prave veliko venčanje. Ugođaju dodatno doprinosi i fantastičan pogled koji se pruža sa „krova grada”. Cene zakupa prostora zavise od toga koji je dan, pa su tako proslave četvrtkom i nedeljom nešto jeftinije.

3Exclusive NS

Aleksandar Milutinović

Sala za svadbe ima 350 mesta. Osim toga, ukoliko pravite venčanje dok je lepo vreme na raspolaganju vam je i bašta. Dekoracija prostora se prilagođava prema vašim željama. Parking je obezbeđen za sve goste restorana.

4Vidikovac

Restoran Vidikovac u fruškogorkom selu Ledinci na raspolaganju ima 280 mesta. Ovde možete prepustiti organizaciju proslave stručnom timu restorana. U dogovoru sa mladencima prostor se ukrašava kako oni žele, izrađuju se pozivnice i prave se torte. U ponudu je uključen i fotograf kako bi vaši najlepši trenuci bili ovekovečeni na pravi način.

5Žal za mladost

Ovaj restoran ima kapacitet od 200 mesta. Na raspolaganju vam je stručno osoblje, sa kojim možete da se dogovorite oko svih detalja organizovanja svadbe. Ugodan i živopisan ambijent učiniće vaše venčanje još lepšim.

6Vila Moskva

Sala za svadbe ima 450 mesta. Osim toga, vila ima i sopstveni parking za 70 vozila. Hotel u svojoj ponudi ima 18 soba i 1 apartman, pa ovde možete smestiti i svoje goste koji nisu iz Novog Sada.

7Pasent

Marko Milivojević

Restoran Pasent pogodan je za one parove koji žele da se pomalo udalje od gradske verve i uživaju u lepotama Sremskih Karlovaca. Dobroj atmosferi doprinosi lepo uređen ambijent i pogled na Dunav. Na raspolaganju su vam zatvoreni prostor i bašta.

8Dva galeba

Sala ima kapacitet od 230 mesta. Mladenci sami mogu da odrede raspored stolova u zavisnosti od toga koliko će gostiju imati. Zaljubljeni par može da učestvuje i u kreiranju jelovnika, a tortu dobijaju na poklon. Osoblje restorana može pomoći i u organizovanju svadbe.

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here