vencanja-milivojevic
Lifestyle Venčanja

10 najlepših mesta za venčanja u Novom Sadu

Nije lako odabrati najlepše mesto za venčanje u Novom Sadu. Venčanje bi trebalo da bude nezaboravan dan u životu svakog zaljubljenog para. Nije lako organizovati ovaj događaj i, pored muzike za venčanje u Novom Sadu, kao i dekoracije za svadbe, jedna od najvažnijih stavki je i mesto održavanja. Izdvojili smo za vas najlepše prostore za proslavu venčanja u Novom Sadu.

Vidikovac

Na obroncima Fruške gore, kao na ostrvu usred mora, udobno je smeštena svečana sala kompleksa Vidikovac.

Svečana sala Vidikovac, kapaciteta do 280 mesta, nudi vam bajkovito dekorisan ambijent, ukusnu hranu i ljubazno osoblje koji će početak vašeg novog života učiniti posebnim. Ono što Vidikovac salu čini tako autentičnom jeste nesvakidašnji eneterijer i očaravajući pogled na Dunav i Novi Sad.

restoran-za-svadbe-vidikovac

Ovde će vas dočekati tim profesionalaca spreman da vašu svečanost organizuje do detalja.

U prelepoj bašti kompleksa Vidikovac možete organizovati romantično građansko venčanje. Mladencima i gostima je na raspolaganju nekoliko apartmana-bungalova, od kojih je jedan kreiran isključivo za mladence.

Svečana sala Vidikovac pravi je izbor za sve one koji žele dan za pamćenje.

Absolut terasa

Restoran Absolut terasa je za vrlo kratko vreme osvojio srca gostiju, a posebno mladenaca. U srcu Ribarskog ostrva, tu se čak dve terase sa apsolutnim pogledom na Dunav, kao i zastakljeni deo restorana sa kapacitetom do 280 ljudi.

absolut-terasa-novi-sad
Absolut terasa Novi Sad

Veliki izbor menija, autentična dekoracija, kao i tim profesionalaca mnogo olakšavaju planiranje venčanja.

Buduće mladence koji planiraju svadbu u Novom Sadu, potpuno će opčini Dunav i zelenilo kojima je ovaj prostor okružen.

Exclusive NS

Sala za svadbe ima 350 mesta. Osim toga, ukoliko pravite venčanje dok je lepo vreme na raspolaganju vam je i bašta.

sala-za-svadbe-exclusive-ns

Dekoracija prostora se prilagođava prema vašim željama. Parking je obezbeđen za sve goste restorana.

Etno salaš Drevna

Smešten na jednoj od najlepših lokacija u gradu, kraj reke Dunav– na Kamenjaru, restoran Salaš Drevna u Novom Sadu pleni mirom i neodoljivim šarmom svog etno ambijenta. Eksterijer i enterijer Salaša Drevna u Novome Sadu čine jednu celinu koja će vas već na prvi pogled ostaviti bez daha.

salas-drevna-novi-sad

Raznovrstan i kvalitetan meni nacionalne kuhinje, kao i ljubazno osoblje će vam učiniti boravak u ovom objektu još prijatnijim. Raspolaže kapacitetom od 120 mesta.

Kompleks ima i parking prostor gde možete smestiti svoje vozilo.

Club Reset

reset-vencanja
Club Reset

Ako ste u potrazi za nesvakidašnjim, luksuznim i drugačijim, mesto apsolutnog favorita među prostorima prepušten je ambijentu koji zaokuplja sva vaša čula i osvaja ih istog trenutka. Ovo mesto nije običan restoran za svadbe u Novom Sadu! Club Reset smešten je u Sremskoj Kamenici i predstavlja moderan objekat ušuškan prirodom Fruške gore koji je istovremeno sasvim blizu Novog Sada i dovoljno daleko od svakodnevice, gradske gužve i buke.

svadba-u-resetu

Ono što ga nedvosmisleno čini neuporedivim sa konkurencijom jeste ambijent pod otvorenim nebom gde će vas pored duha samog prostora oduševiti i spoj profesionalizma, predusretljivosti i ljubaznosti tima kluba. U okviru kompleksa božanstvenog pogleda, gostima kluba Reset su na raspolaganju i apartmani, među kojima se posebno ističe mladenački apartman, smešten na samom vrhu objekta. 

Više na njihovoj Facebook stranici.

Restoran Kesten

Svečana sala Kesten se nalazi u Futogu, deset minuta od Novog Sada, osmišljena je da svojom ekskluzivnošću privuče sve koji bi voleli da u njenom nezaboravnom ambijentu obeleže svoj najsrećniji dan u životu.

Prelepa bašta je još jedan čar naseg restorana koja je u letnjim mesecima prosto stvoren za vaša venčanja iz snova! Svečana sala je kapaciteta 300 gostiju, sala je klimatizovana, sa modernom rasvetom i svetlosnim efektima, specijalnim svadbenim dekoracijama i cvetnim aranžmanima.

sala-za-svadbe-kesten
Svečana sala za proslave Kesten

Sve je još više začuđeni vrhunskom kuhinjom spremnom da odgovori na sve vaše želje i još boljom profesionalnom uslugom.

U Kesten se gosti uvek rado vraćaju, proslavljajući rođendane i krštenje svoje dece… Više na njihovom sajtu, Facebook stranici ili Instagramu.

Hotel Fontana

Hotel Fontana se nalazi u samom centru Novog Sada u pešačkoj zoni i, sa obezbeđenim podzemnim parkingom, veoma je pristupačan gostima koji dolaze kolima. Kapacitet sale za svedbe je do 170 zvanica, uz propisan razmak između stolova za slobodno kretanje po sali i pristojan podijum za igranje.

sala-za-svadbe-fontana
Sala za svadbe restorana Fontana

Sala je klimatizovana, a kada je hrana u pitanju, ponuda je izuzetno kvalitetna i bogata, sve do „ptičijeg mleka“. Ukoliko neko od gostiju ima poseban jelovnik, vegeterijanski ili veganski, kuvari restorana Fontana će se i za to pobrinuti.

Hotel Fontana ima i sobe za smeštaj. Kao restoran sa prenoćištem je dobio visoku ocenu kvaliteta na sajmovima i od strane gostiju, pa je preimenovan u Hotel Fontana.

Villa Palace

U mirnom delu Novog Sada, u neposrednoj blizini Dunava, na Kamenjaru nalazi se elegantno uređena Villa Palace u kojoj možete obeležiti početak vaše zajedničke priče. Svojim ambijentom ostvalja upečatljiv utisak koji u kombinaciji sa profesionalnom uslugom stvara nezaboravne trenutke za vas i za vaše goste.

sala-svadbe-Villa-Palace
Villa Palace Novi Sad

Villa Palace može ugostiti do 300 zvanica, a njihov kulinarski tim je spremam da odgovori na zahteve i najprobirljivijih gostiju. Bajkovito uređena bašta daje mogućnost da sudbonosno DA izgovorite pod nebeskim svodom.

Na ovom mestu se ispunjavaju želje i snovi, ovde nastaju najlepše bajke.

Giardino

Sala za svadbe u Giardinu ima kapacitet od 250 mesta. Osim toga, zainteresovanima je na raspolaganju još 500 mesta u bašti. Ovo je dobar odabir za one parove koji su odlučili da prave veliko venčanje. Ugođaju dodatno doprinosi i fantastičan pogled koji se pruža sa „krova grada”.

sala-za-svadbe-giardino-novi-sad

Cene zakupa prostora zavise od toga koji je dan, pa su tako proslave četvrtkom i nedeljom nešto jeftinije.

Vila Moskva

Sala za svadbe ima 450 mesta. Osim toga, vila ima i sopstveni parking za 70 vozila. Hotel u svojoj ponudi ima 18 soba i 1 apartman, pa ovde možete smestiti i svoje goste koji nisu iz Novog Sada.

sala-za-svadbe-moskva-novi-sad

Tako je suđeno

Za mladence koji žele manju i intimniju proslavu, preporučujemo mali raj u kafani Tako je suđeno. U podnožju Petrovaradinske stene, gde se Fruška gora spušta u Dunav, u idiličnom ambijentu ugnezdilo se ovo mesto.

tako-je-sudjeno-a_dobrijevic-2

U unutrašnjosti objekta, u rustičnoj atmosferi starih vojvođanskih domaćinstava, ima nekoliko spojenih prostorija kapaciteta 50-ak mesta. A napolju je prostrano, prelepo dvorište, sa svim pratećim sadržajima.

Ovde i deca imaju svoje igrališe napravljeno svim standardima, kao i poseban meni.

Ovde je i lista predloga restorana za svadbe u Beogradu.

Pogledajte i najlepše mladenačke fotografije

Luftika

Share Tweet Share Share Follow