vencanja-milivojevic
Lifestyle Venčanja

10 najlepših mesta za venčanja u Novom Sadu

Nije lako odabrati najlepše mesto za venčanje u Novom Sadu. Venčanje bi trebalo da bude nezaboravan dan u životu svakog zaljubljenog para. Nije lako organizovati ovaj događaj i, pored muzike za venčanje u Novom Sadu, kao i dekoracije za svadbe, jedna od najvažnijih stavki je i mesto održavanja. Izdvojili smo za vas najlepše prostore za proslavu venčanja u Novom Sadu.

Vidikovac

Na obroncima Fruške gore, kao na ostrvu usred mora, udobno je smeštena svečana sala kompleksa Vidikovac.

Svečana sala Vidikovac, kapaciteta do 280 mesta, nudi vam bajkovito dekorisan ambijent, ukusnu hranu i ljubazno osoblje koji će početak vašeg novog života učiniti posebnim. Ono što Vidikovac salu čini tako autentičnom jeste nesvakidašnji eneterijer i očaravajući pogled na Dunav i Novi Sad.

restoran-za-svadbe-vidikovac
Restoran Vidikovac, Ledinci, Fruška gora

Ovde će vas dočekati tim profesionalaca spreman da vašu svečanost organizuje do detalja.

U prelepoj bašti kompleksa Vidikovac možete organizovati romantično građansko venčanje. Mladencima i gostima je na raspolaganju nekoliko apartmana-bungalova, od kojih je jedan kreiran isključivo za mladence.

Svečana sala Vidikovac pravi je izbor za sve one koji žele dan za pamćenje.

Absolut terasa

Restoran Absolut terasa je za vrlo kratko vreme osvojio srca gostiju, a posebno mladenaca. U srcu Ribarskog ostrva, tu se čak dve terase sa apsolutnim pogledom na Dunav, kao i zastakljeni deo restorana sa kapacitetom do 280 ljudi.

absolut-terasa-novi-sad
Absolut terasa Novi Sad

Veliki izbor menija, autentična dekoracija, kao i tim profesionalaca mnogo olakšavaju planiranje venčanja.

Buduće mladence koji planiraju svadbu u Novom Sadu, potpuno će opčini Dunav i zelenilo kojima je ovaj prostor okružen.

PREMIER PREZIDENT HOTEL

Grandiozna Balska Dvorana Hotela Premier Prezident***** u Sremskim Karlovcima je idealno rešenje ukoliko želite da na profesionalan način organizujete svadbu ili neki drugi svečani događaj koji ćete zasigurno pamtiti celoga života.

Premier-Prezident-Hotel
Balska dvorana za venčanja i apartman za mladence / Premier Prezident

Sala je klimatizovana, kapaciteta do 130 mesta, a posebnu draž čini njena barokna arhitektura, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Hotel raspolaže sa 18 luksuznih soba i apartmana za smeštaj gostiju, a posebnu pogodnost koju nude našim mladencima je specijalno ukrašen Premier Prezident apartman sa jacuzzijem za prvu bračnu noć.

Za više informacija posetite njihov sajt ili pozovite na 021 884111.

Restoran Kesten

Svečana sala Kesten se nalazi u Futogu, deset minuta od Novog Sada, osmišljena je da svojom ekskluzivnošću privuče sve koji bi voleli da u njenom nezaboravnom ambijentu obeleže svoj najsrećniji dan u životu.

Prelepa bašta je u tokom proleća i leta stvorena za vaša venčanja iz snova! Objekat restorana “Kesten” je kapaciteta 24 ležaja u sobama, 100 parking mesta i 300 mesta za goste u sali za proslave. Sala sa vrhunskom kuhinjom je kapaciteta 300 gostiju, klimatizovana, sa modernom rasvetom i svetlosnim efektima, specijalnim svadbenim dekoracijama i cvetnim aranžmanima.

sala-za-svadbe-kesten
Svečana sala za proslave Kesten

U restoranu Kesten imaju specijalnu akciju od 1. decembra 2018. do 31.marta 2019. Svi koji žele tada da organizuju venčanje, mogu to da učine po ceni od 21 evro po stolici.

Više na njihovom sajtu, Facebook stranici ili Instagramu.

Club Reset

reset-vencanja
Club Reset

Ako ste u potrazi za nesvakidašnjim, luksuznim i drugačijim, mesto apsolutnog favorita među prostorima prepušten je ambijentu koji zaokuplja sva vaša čula i osvaja ih istog trenutka. Ovo mesto nije običan restoran za svadbe u Novom Sadu! Club Reset smešten je u Sremskoj Kamenici i predstavlja moderan objekat ušuškan prirodom Fruške gore koji je istovremeno sasvim blizu Novog Sada i dovoljno daleko od svakodnevice, gradske gužve i buke.

svadba-u-resetu

Ono što ga nedvosmisleno čini neuporedivim sa konkurencijom jeste ambijent pod otvorenim nebom gde će vas pored duha samog prostora oduševiti i spoj profesionalizma, predusretljivosti i ljubaznosti tima kluba. U okviru kompleksa božanstvenog pogleda, gostima kluba Reset su na raspolaganju i apartmani, među kojima se posebno ističe mladenački apartman, smešten na samom vrhu objekta. 

Više na njihovoj Facebook stranici.

Hotel Fontana

Hotel Fontana se nalazi u samom centru Novog Sada u pešačkoj zoni i, sa obezbeđenim podzemnim parkingom, veoma je pristupačan gostima koji dolaze kolima. Kapacitet sale za svedbe je do 170 zvanica, uz propisan razmak između stolova za slobodno kretanje po sali i pristojan podijum za igranje.

sala-za-svadbe-fontana
Sala za svadbe restorana Fontana

Sala je klimatizovana, a kada je hrana u pitanju, ponuda je izuzetno kvalitetna i bogata, sve do „ptičijeg mleka“. Ukoliko neko od gostiju ima poseban jelovnik, vegeterijanski ili veganski, kuvari restorana Fontana će se i za to pobrinuti.

Hotel Fontana ima i sobe za smeštaj. Kao restoran sa prenoćištem je dobio visoku ocenu kvaliteta na sajmovima i od strane gostiju, pa je preimenovan u Hotel Fontana.

Villa Palace

U mirnom delu Novog Sada, u neposrednoj blizini Dunava, na Kamenjaru nalazi se elegantno uređena Villa Palace u kojoj možete obeležiti početak vaše zajedničke priče. Svojim ambijentom ostvalja upečatljiv utisak koji u kombinaciji sa profesionalnom uslugom stvara nezaboravne trenutke za vas i za vaše goste.

sala-svadbe-Villa-Palace
Villa Palace Novi Sad

Villa Palace može ugostiti do 300 zvanica, a njihov kulinarski tim je spremam da odgovori na zahteve i najprobirljivijih gostiju. Bajkovito uređena bašta daje mogućnost da sudbonosno DA izgovorite pod nebeskim svodom.

Na ovom mestu se ispunjavaju želje i snovi, ovde nastaju najlepše bajke.

Giardino

Sala za svadbe u Giardinu ima kapacitet od 250 mesta. Osim toga, zainteresovanima je na raspolaganju još 500 mesta u bašti. Ovo je dobar odabir za one parove koji su odlučili da prave veliko venčanje. Ugođaju dodatno doprinosi i fantastičan pogled koji se pruža sa „krova grada”.

sala-za-svadbe-giardino-novi-sad

Cene zakupa prostora zavise od toga koji je dan, pa su tako proslave četvrtkom i nedeljom nešto jeftinije.

Vila Moskva

Sala za svadbe ima 450 mesta. Osim toga, vila ima i sopstveni parking za 70 vozila. Hotel u svojoj ponudi ima 18 soba i 1 apartman, pa ovde možete smestiti i svoje goste koji nisu iz Novog Sada.

sala-za-svadbe-moskva-novi-sad

Ovde je i lista predloga restorana za svadbe u Beogradu.

Pogledajte i najlepše mladenačke fotografije

PREPORUKA: Najbolji restorani u Novom Sadu

Luftika

Share Follow Tweet Share Share