Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine

STRELAC

Dragi Strelčevi, vašim prirodnim poljem karijere i reputacije tokom prve tri nedelje septembra prolazi tranzitno Sunce i ovo je period u kojem ćete se popeti na malo viši stepenik u odnosu na mesto na kojem ste do sada bili.

Nadređeni vam daju vetar u leđa, jer prepoznaju trud koji ste uložili. Povremeno ćete imati potrebu da se povučete, da biste napravili retrospektivu, ali brojne obaveze to neće dozvoliti. Iskoristite ovaj period najbolje moguće, poslednja nedelja meseca će doneti neke nove ideje koje ćete pokušati implementirati u svakodnevici, posebno na polju posla.

Sredinom meseca vaša vladajuća planeta kreće direktnim hodom pa vam se vraća elan, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Ukoliko ste u vezi ili u braku, bićete veoma fokusirani na potrebe partnera koji je orijentisan na svoje potrebe ali ipak primećuje vaš trud.

Povoljan aspekt planete ljubavi na vaš znak kao i na polje partnerstva vam omogućava harmoniju u vezi, odnosno braku. Povremeno jesu moguće debate, pod uslovom da se dotaknete tema iz prošlosti. Slobodni pripadnici vašeg znaka ulaze u dinamičan period kada je ljubavni život u pitanju.

Već neko vreme je tako, pojavljuju se novi kandidati, ali će vam sada konce pomrsiti osoba iz prošlosti. Ovo je neko ko je svojevremeno ostavio jak utisak na vas pa ćete se dvoumiti da li dati novu šansu. Kada govorimo o zdravlju, stres može biti okidač zalečenih boljki i savet je da prekontrolišete hormone.

Kako osvojiti muškarca prema horoskopu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

821 Shares
821 Shares
Share via
Copy link