Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vaša vladajuća planeta već na samom početku meseca, petog septembra, ulazi u znak Vage i pravi povoljan aspekt na vaš horoskopski znak. Nakon nedelja povučenosti i sklonosti distanci, vreme je da se društveno aktivirate.

Na polju posla dolazi do retrospektive i savet je da se posvetite zapostavljenim planovima, posebno od 10. septembra kada planeta koja upravlja ovim poljem krene retrogradno. Istovremeno vas kontaktiraju nekadašnji, potencijalni saradnici i razmišljaćete da li se upuštati u priču sa njima.

Finansije vas povremeno zabrinjavaju.

Na polju ljubavi, zauzeti pripadnici vašeg znaka daju sve od sebe da vrate harmoniju u relaciju. Delimično će u tome i biti uspešni a sa voljenom osobom će uspostaviti dobru komunikaciju. Povremeni razdor u odnosu se dešava zbog različitih želja ali će suprotna strana imati zamerke na vaše prijatelje.

Slobodni pripadnici vašeg znaka sa planetom komunikacije u prirodnom polju ljubavi imaju potrebu za razgovorom sa sebi sličnom osobom. Istovremeno, planeta ljubavi u polju komunikacije daje priliku da započne interesantna prepiska preko društvenih mreža.

Povedite računa o slici koju projektujete suprotnoj strani, doza sujete s vaše strane narušava komunikaciju i potencijalnu romansu. Što se tiče zdravlja, strahujete da vam se ne vrate stare boljke zbog.

U drugoj polovini septembra otiđite na redovnu kontrolu organa za reprodukciju.

Kako osvojiti muškarca prema horoskopu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

821 Shares
821 Shares
Share via
Copy link