Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine

devojka-cita-knjigu-horoskop

Škoprije će u septembru biti preokupirane poslom, Bikovi će patiti od nesanice, Device pred unapređenjem, Ribe će čeznuti za samoćom, ali ona neće biti moguća.

Evo šta nam donosi horoskop za septembar 2020. godine.

OVAN

Dragi Ovnovi, u prve tri nedelje meseca ćete biti orijentisani prvenstveno na posao i ostaće vrlo malo prostora za zadovoljstva, međutim, dinamika će vam prijati, a veliki broj pripadnika vašeg znaka će imati priliku da se i istakne u radnom okruženju.

Pored toga, poželećete nametnuti svoje stavove, svakako je preporuka da to uradite suptilno, a u tome ćete i upseti. Mars je i dalje u vašem prirodnom polju ličnosti, s tim što je od desetog septembra u retrogradnom hodu. Kako je ova planeta u izazovnom aspektu sa Saturnom, Jupiterom i Plutonom, koji prolaze vašim poljem karijere, neophodno je da znate da ćete se ipak susretati sa određenim preprekama i ograničenjima i zbog toga se savetuje strpljenje i upornost.

Sada je vreme da utvrdite svoju poziciju. Kada govorimo o finansijama, rashodi, i to oni zaostali, čine vas nervoznima.

Na polju ljubavi, zauzeti pripadnici vašeg znaka su u prvoj nedelji meseca napetom odnosu sa voljenom osobom. Šestog septembra, Venera ulazi u vatreni znak Lava i samim tim omogućava harmonizaciju odnosa sa partnerom.

Ukoliko ste slobodni, nakon meseca koji je većini Ovnova doneo turbulencije, provokacije na polju ljubavi, sada je vreme da uplovite u nešto mirnije vode. Društveni život je bogat i privućićete osobu vatrenog temperamenta. Ipak, na prvi korak je prepušten vama.

Tokom septembra obratite pažnju na kolena, potencijalne povrede a vratiće se i neke stare boljke za koje mislite da su zaceljene.

Kako osvojiti muškarca prema horoskopu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


822 Shares
822 Shares
Share via
Copy link