Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine

VODOLIJA

Drage Vodolije, čini vam se da se poslovna situacija menja iz dana u dan i niste daleko od istine, ali ovoga puta vi niste raspoloženi za improvizaciju. Prilagodićete datim okolnostima samo zato što znate da je to jedini način da pregurate period kroz koji prolazite.

Već na samom početku meseca je moguća finansijska stimulacija koja će vam popraviti raspoloženje, jer ste u prethodnim nedeljama bili u strahu kada je ovo polje u pitanju. Priliv novca dolazi iz vama neočekivanog izvora.

Odnos sa kolegama će trpiti pritisak, a vi se nećete libiti da iznesete svoje kritičko mišljenje. Neuvijeni sarkazam izlazi na površinu. U drugoj polovini meseca ćete se sukobiti sa jednim od kolega, a radi se o nesuglasicama koje koren mogu vući iz dalje prošlosti i vi ste na sukob zaboravili.

Druga strana nije. Kako je sada aktivno i vaše prirodno polje oslonca od strane drugih ljudi, iz ove situacije ćete izaći kao pobednik. Vodolije koje su razmišljale o uzimanju kredita, sada ovo pitanje zaista mogu i pokrenuti. Na polju ljubavi, zauzeti pripadnici vašeg znaka od druge nedelje meseca, tačnije od šestog septembra imaju potrebu da harmonizuju odnos sa voljenom osobom. Sreća je na vašoj strani.

Sklad među vama može narušiti neko treći ko će se pokušati umešati u partnerstvo. Ne budite povodljivi. Slobodne Vodolije su u prvim danima okupirane poslom, tako da neće primetiti simpatije osobe iz neposredne blizine. Venera šestog septembra ulazi u vaše polje javnosti i međuljudskih odnosa, tako da ćete se socijalno aktivirati i biti u prilici da promenite svoje emotivni status sa osobom koju iz neke ranije priče poznajete, doduše samo površno.

Suprotnu stranu privlači ali i plaši vaša nepredvidljivost. Na polju zdravlja, proverite žlezde ali i bubrege.

Kako osvojiti muškarca prema horoskopu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

821 Shares
821 Shares
Share via
Copy link