Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine

RIBE

Drage Ribe, polje drugih ljudi, odnosno međuljudskih odnosa će u prve tri nedelje meseca biti izuzetno aktivno. Koliko god se vi pokušavali držati distance, želeli zadržati samo za sebe malo prostora, to sada ipak nije moguće. Na polju posla, bićete uvučeni u poslove drugih ljudi, nametnuće vam se tuđe obaveze a vi ćete to prećutno prihvatiti.

Ovo je svakako prolaznog karaktera, ali će vam biti i više nego naporno, dok će pojedinci pokušati da vas uvuku i u svoje nesuglasice sa drugim ljudima. Budite na oprezu i bez naivnosti. Ako ništa drugo, brinućete zbog nečega što ste mogli bez problema izbeći. Ovo je period i velikih troškova.

Pojaviće se neizmirena zaduženja. Kako je Venera u vašem polju posla, neke Ribe će dobiti i novu poslovnu ponudu koja će na prvi pogled izgledati veoma primamljivo. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, ovo je period u kojem ćete istovremeno biti skloni servilnosti prema partner, ali nadmetanju.

Posebno je suprotna strana zainteresovana da nametne vama svoje stavove ili će jednostavno pokušavati da privuče vašu pažnju, samo što će to raditi na pogrešan način. Slobodni pripadnici vašeg znaka sa punim a zatim i mladim Mesecom na osi prvog i sedmog polja su na pragu promena kada je polje parnterstva u pitanju.

Analitična osoba, sklona perfekcionizmu, privlači vašu pažnju. Prepuštate prvi korak, ali insistirate na tajnosti veze na samom početku. Početak meseca donosi višak tečnosti u organizmu. Pored toga, nije preporučljivo raditi hirurške intervencije tokom ovog meseca.

Kako osvojiti muškarca prema horoskopu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

821 Shares
821 Shares
Share via
Copy link