Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine

VAGA

Drage Vage, planeta komunikacije je na početku meseca u vašem dvanaestom polju pa vam komunikacija tih dana nije jača strana. Petog septembra ova planeta ulazi u vaše polje ličnosti i tu će se zadržati tri nedelje.

Sposobnost da se izrazite na pravi način će sada doći do izražaja, međutim, opozicija Marsa u Ovnu donosi burne reakcije onih kojima se obraćate i to će u vama izazvati nemir. Pokušajte zadržati harmoniju bar spolja i ne reagujte na provokacije.

Negde ispod površine, u vama žive strahovi već neko vreme i ne možete ih se otarasiti. Poslednja nedelja meseca donosi kraj. Sunce ulazi u vaš znak i vraća vam snagu i samopouzdanje. Neko od prijatelja će vam dati veoma dobar savet, čak i podršku.

Finansije su stabilne. Na polju ljubavi i partnerstva, Venera ulazi u znak Lava pa ćete i vi poželeti da zasijate u očima partnera i u tome ćete uspeti. Biće vam potrebna potvrda voljene osobe. Kako je planeta akcije ali i agresije u retrogradnom hodu od 10. Septembra, stare rasprave povremeno izlaze na površinu i desiće se i poneka provokacija s druge strane na temu za koju mislite da ste je prevazišli.

Ukoliko ste slobodni, ovo je period kada će vaš društveni, konkretno emotivni život biti prilično aktivan. Radovaće vas svakodnevna dinamika, flerta neće nedostajati. Za vas će se vrlo otvoreno zainteresovati osoba koja ima prisustvo vatrenog elementa u svom horoskopu.

Retrogradni Mars sa sobom nosi i prošlost tako da će se stara ljubav ponovo pokušati umešati u vaš život. Rešili ste da okrenete novi list. Obratite pažnju na urinarni trakt tokom septembra.

Kako osvojiti muškarca prema horoskopu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

821 Shares
821 Shares
Share via
Copy link