Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine

LAV

Dragi Lavovi, septembar donosi nove prioritete i u vašem slučaju na prvom mestu su lične finansije. S obzirom na to da će se velikom broju Lavova pojaviti novi troškovi, razmišljaćete kako da stabilizujete ali i popravite finansijsku situaciju.

Prvo što vam pada na pamet jeste da se raspitate o honorarnom poslu i prva polovina meseca donosi realne šanse za realizaciju. Šestog septembra tranzitna Venera ulazi u vaše prirodno polje ličnosti i omogućava vam da na suptilan način nametnete svoje potrebe ili želje u random okruženju.

Mogući su pokloni ili jednostavno podrška u profesionalnom smislu. Na polju ljubavi, ukoliko ste u vezi ili u braku, ovo će biti mesec koji će vam omogućiti da harmonizujete odnos sa voljenom osobom. i dalje imate želju da nametnete svoje uverenja, jer ste ubeđeni u ispravnost svojih stavova ali druga polovina meseca donosi popuštanje.

Slobodni pripadnici vašeg znaka, sa Venerom u prvom polju dodatno dobijaju na šarmu i retki su oni koji će vam sada moći odoleti. Promena imidža vam je potrebna pa ćete se za to i odlučiti.

Što se tiče zdravlja, obratite pažnju na cirkulaciju i na unos šećera u organizam. Hroničan umor vas još uvek prati.

Kako osvojiti muškarca prema horoskopu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

821 Shares
821 Shares
Share via
Copy link