Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine

DEVICA

Drage Device, vreme je da zasijate u punom sjaju jer je Sunce u vašem prirodnom polju ličnosti, u prve tri nedelje meseca. Kako je vama organizacija jača strana, težnja ka perfekciji, sada ćete se u radnom okruženju istaći na način koji to želite.

Sigurno je daćete pokazati i jaču dozu ponosa, međutim, budite oprezni, da ne biste poslali pogrešnu sliku saradnicima. Podrška autoriteta je tu, neke Device će dobiti priliku za novu saradnju, bolje uslove rada i slično.

Dvoumićete se oko poznate teritorije, koja je vaša zona komfora i tu ste sigurni i novih izazova. U drugoj nedelji meseca planeta platnog prometa i komunikacije ulazi u vaše prirodno polje finansija, pravi opoziciju sa Marsom, koji desetog septembra kreće retrogradno i suočićete se sa stresom ili nekom vrstom blokade kada je novac u pitanju.

Verbalni konflikt je gotovo neizbežan, ma koliko vi to pokušali izbeći. Na polju ljubavi, zauzeti pripadnici vašeg znaka, sa planetom ljubavi u polju tajni i izolacije u naredim nedeljama imaju želju da se povuku u svoje svet. Na samom početku meseca, u polju partnerstava se dešava pun Mesec koji će kod mnogih prouzrokovati kulminaciju u odnosu.

Od ovog trenutka kreće razvoj događaja koji će u budućnosti sigurno doneti određene promene. Septembar je izazovan i kada su afere u pitanju. Slobodni pripadnici vašeg znaka su u potrazi za osobom koja će zadovoljiti njihov istančan ali i komplikovan ukus. Ukoliko date sebi šansu, sada je moguća veza obavijena velom tajne.

U septembru ste vitalni, ali u poslednjoj nedelji meseca se javljaju stare tegobe.

Kako osvojiti muškarca prema horoskopu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

821 Shares
821 Shares
Share via
Copy link