Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, mesec pred vama će obilovati već viđenim, doživljenim iskustvima. Vaša vladajuća planeta, Mars, je još tokom avgusta usporila, a u septembru zaista i kreće retrogradno. Pored toga i Pluton je već dugo retrogradan.

Sve što je sada potrebno jeste strpljenje. Mnogo energije ulažete u posao i nekako vam izgleda da se samo na ovom polju nešto dešava. U pravu ste, ali ćete se u prve tri nedelje meseca baviti i svojim planovima. Neke stare želje će sad i ostvariti.

Obavezno povedite računa kada su u pitanju međuljudski odnosi na polju posla, jer neke stare, nedovršene čarke sada ponovo izlaze na površinu. Trinaestog septembra, planeta koja upravlja vašim prirodnim poljem novcem kreće direktno i već sledećeg dana ćete osetiti popuštanje brige na ovu temu.

Podrška nadređenih ali i uglednih ljudi neće izostati. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su veoma orijentisani na posao, tako da ova situacija izaziva tenziju u odnosu sa partnerom. Istovremeno ćete se i povući u smislu konunikacije, pa će to biti jedna od zamerki suprotne strane.

Ukoliko ste još uvek slobodni, planeta ljubavi pravi izazovan aspekt na vaše polje partnerstava i u vaš život ulazi osoba koja će provokacijom pokušati privući vašu pažnju.

Na polju zdravlja su moguće povrede, glavobolje i upalni procesi.

Kako osvojiti muškarca prema horoskopu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

821 Shares
821 Shares
Share via
Copy link