Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine

RAK

Dragi Rakovi, uporno se trudite da poboljšate svoju poziciju i vrlo ste zainteresovani za smer svoje karijere. Period pred vama je vrlo turbulentan, to je nešto što već neko vreme traje, ništa novo, ali se sada situacija malo menja.

Usporićete, napraviti retrospektivu, pregrupisati se i ovo je nešto duži proces. Povedite računa o svojoj reputaciji koja sada može biti ugrožena, ali i na odnos sa autoritetima.

Kada je posao u pitanju, druga nedelja meseca, kao i do kraja septembra mnogim pripadnicima vašeg znaka može doneti lepe vesti. Ukoliko ste u vezi ili u braku, septembar ćete iskoristiti da zajedno sa partnerom prevaziđete prepreke na koje ste u prethodnom periodu nailazili.

Ne zaboravite da ovim polju prolazi retrogradni Saturn, pa ovo neće biti lagan posao. Slobodni pripadnici vašeg znaka, koliko god želeli da okrenu novi list, često misle na prošlost. Na javnom mestu, poput restorana, srećete nekadašnju ljubav i taj susret će vas uzrujati više nego što biste želeli.

Na polju zdravlja, obratite pažnju na kolena jer ste skloni povredama.

Kako osvojiti muškarca prema horoskopu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

821 Shares
821 Shares
Share via
Copy link