Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine

JARAC

Dragi Jarčevi, imate utisak da pritisak ne popušta i ne varate se ali ste uspeli bar nešto postići u prethodnom periodu. Sada ćete se mnogo bolje organizovati, a polako vam se vraćaju energija motivacija.

Mars je u napetom aspektu u odnosu na vaše Sunce, u retrogradnom hodu je od desetog septembra, pa ćete se zauzeti za svoju poziciju. Sigurno je da ćete nailaziti na barikade, samo što je ovo već viđeno u vašem slučaju.

Jedan deo pripadnika vašeg znaka će dobiti iznenadnu ponudu za saradnju, na koju zapravo već neko vreme čekaju i to u trenutku kada pomisle da od iste nema ništa. Jupiter je u vašem znaku, ali je već dugo retrogradan. Ovo se menja sredinom meseca pa će osetiti kako vam sreća ponovo kuca na vrata.

Polako, ali sigurno. Ne zaboravimo da vaš vladar, Saturn do kraja meseca retrogradan, što znači da prošlost još uvek nije raščišćena. Na polju ljubavi, svoja uverenja pokušavate nametnuti voljenoj osobi. U stanju ste da uporno, satima objašnjavate ispravnost vaših stavova.

Birajte reči i na vreme se povucite, u suprotnom, sukob je neizbežan. Slobodni pripadnici vašeg znaka u prvoj nedelji meseca odmeravaju snage sa osobom koja je privukla vašu pažnju, a druga polovina septembra donosi mogućnost ulaska u vezu koja će na početku ličiti na avanturu od koje ne očekujete mnogo.

Mogli bi se iznenaditi kada shvatite šta je želja suprotne strane.

Što se tiče zdravlja i dalje potrebno da se čuvate povreda i da se ne izlažete velikim naporima jer ćete tako ugroziti vitalnost.

Kako osvojiti muškarca prema horoskopu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

821 Shares
821 Shares
Share via
Copy link