Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine

Strelac

Posao

Tokom oktobra na prvom mestu su vaši planovi, što je trend koji vas prati od samog kraja septembra, ali ste sada konkretniji u ciljevima. Velikom broju Strelčeva će se već u prvoj nedelji mesecu ukazati prilika da poprave svoj poslovni status, ali će isto tako biti polemike o finansijskoj nadoknadi za nove odgovornosti kojie slede. Neodlučnost je sigurno prisutna, a skloni ste potražiti savet I prijatelja kojima verujete. Na vama je da saslušate ono što vam oni kažu, ali da sami odlučite kakvu odluku ćete doneti. Razmišljate I o preseljenju ili makar o sitnoj promeni na teritoriji doma. Napeti odnosi između vas I ostalih članova porodice su veoma izraženi, tako da je najbolje ne ulaziti u rasprave bez argumenata.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, odnos sa voljenom osobom se popravlja. Nezadovoljstva jenjavaju, odlučujete da nastavite dalhe u harmoniji. To I neće uvek biti moguće, s obzirom na to da vašim poljem ljubav prolazi retrogradni Mars I, hteli vi to ili ne, povremeno se suočavate sa starim sukobima. Energiju usmerite na nekadašnje zajedničke planove.

Ako ste slobodni, interesujete se za nekog ko je veoma cenjen u društvu. Pored toga, osoba iz prošlosti ponovo dolazi u vaš život I zbog toga ćete biti u nedoumici šta činiti. Idete bapred, neosvrćući se.

Zdravlje

Zdravlje, odnosnos vitalnost se popravlja, elan se vraća I dobro ste raspoloženi. Budite umereni sa hranom.

Nedeljni horoskop od 28. septembra do 4. oktobra 2020. godina

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Avatar

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


662 Shares
662 Shares
Share via
Copy link