Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine

Devica

Posao

Planeta komunikacije se preselila u znak Škorpije, u vaše treće polje i sa ovim dobrim aspektom će vam omogućiti da se u narednom periodu odlično sporazumete s okolinom ali i da jasno, bez poteškoća izrazite svoje potrebe. Ukoliko ste planirali razgovarati na temu realizacije nekih vaših ideja, oktobar donosi priliku da na pravi način predstavite svoj projekat. Nadređeni će imati sluha. Neki pripadnici vašeg znaka će obavljati i nekoliko poslova istovremeno, obaveze drugih su sada u vašim rukama. Dobra organizacija je pola posla i vi to znate.

Ljubav

Na polju ljubavi i partnerstva, tenzija u odnosu sa voljenom osobom prestaje, posebno ćete to primetiti od druge polovine meseca. Planeta ljubavi u vašem znaku doprinosi sposobnosti da harmonizujete vezu ili brak.

Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju kontakt sa osobom iz prošlosti. Prisutna je neka vrsta razlike u odnosu na osobu koja vas zanima: status, pogledi na život ili razlika u godinama. Vaši visoki standardi mogu proliongirati ulazak u vezu.

Zdravlje

Na polju zdravlja povedite računa o disajnim organima.

Nedeljni horoskop od 28. septembra do 4. oktobra 2020. godina

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Avatar

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


662 Shares
662 Shares
Share via
Copy link