Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine

Rak

Posao

Ukoliko ste u periodu koji je iza vas radili na poslovnim dogovorima koji nikako na pravi način da se ostvare, mesec pred vama donosi zaokret na ovom polju. Planete koje prolaze kroz ovo vaše polje, jedna po jedna, kreće direktnim hodom. Biće potrebno da se malo strpite, ali već od druge nedelje oktobra dolazi do realizacije planranog. Međuljdski odnosi više ne trpe pritisak, popravljate komunikaciju sa okolinom. Što se tiče finansija, razmišljate o udruživanju ili dobijate ponudu za saradnju, tokom prve tri nedelje meseca. Bićete neodlučni jer je u pitanju rizik, a vi niste raspoloženi za eksperimente I rizik.

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti, tranzitni Satur, Jupiter I Pluton prolaze kroz vaše prirodno polje partnerstva I za vama su nedelje tenzije I unutrašnjeg preispitivanja, a sve to sada ima svoj epilog. Ono što je sigurno jeste da se relacija popravlja, u skladu sa kvalitetom veze u kojoj ste. Rakovi koji su pokrenuli proces razvoda, zastali, sada nastavljaju do kraja.

Slobodni pripadnici vašeg znaka su u dobrom rasploženju, osećaju da će im se desiti nešto značajno, što menja sudbinu. Osećaj vas ne vara. Povoljan aspekt Venere u Devici u odnosu na planete u zemljanim znacima, mnogim slobodnim Rakovima donosi promenu emotivnog statusa. U pitanju je osoba koja je sa razlikom u godinama I neko koga već neko vreme poznajete.

Zdravlje

Mars je u retrogradnom hodu I dalje I pravi kvadrat, to jest, izazovan aspekt na vaš horoskopski znak I samim tim narušava vašu vitalnost. Prisutne glavobolje I problem sa probavnim traktom.

Nedeljni horoskop od 28. septembra do 4. oktobra 2020. godina

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Avatar

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


662 Shares
662 Shares
Share via
Copy link