Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine

Jarac

Posao

Ovo je mesec kada se situacija menja u vašu korist. Prvenstveno iz razloga što vaša vladajuća planeta, Saturn, ali I ostale planete u znaku Jarca, Pluton I Jupiter sada idu napred pa samim tim I vi uviđate kako se na svim poljima u vašem slučaju situacija razvija u vašu korist. Naravno, u pitanju je prvenstveno polje posla, što je vama najvažnije, ali ostali aspekti života. Kako je planeta akcije, agresije I borbe je ua napetom aspektu sa vašim znakom I ovo će biti mesec u kojem ćete doživeti provokacije na polju posla, koje je neophodno ignorisati, a u tome ste I više nego dobri. Zatim, koliko god se “saplitali” ipak ćete se uspeti izvući iz neprijatnih situacija. Izbegavajte rasprave sa autoritetima.

Ljubav

Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, pred vama je mesec koji će obilovati strastima kao I povremenim sukobima. I vi I suprotna strana čvrsto zaustupate svoje stavove I nadmećete se oko autoriteta. Kako ćete biti za nijansu hladnije glave, ipak ćete popustiti I harmonizovati odnos. Neki Jarčevi planiraju putovanje iznenađenja.

Ako ste slobodni, fokus je naravno I dalje na poslu, ali I na porodici. Kako je završen period stagnacije, a uz povoljan aspekt planete ljubavi, imate priliku da promenite emotivni status. Preterana analiza, odlaganje I nesigurnost va sputavaju I moguće su I propuštene šanse zbog čega ćete se kasnije kajati. Na vam je da nešto preduzmete.

Zdravlje

Na polju zdravlja, povedite računa o ishrani. Takođe, bavljenje sportom je preporuka. Umanjiće nervozu I I na pravi način usmeravate nagomilan stres.

Nedeljni horoskop od 28. septembra do 4. oktobra 2020. godina

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Avatar

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

662 Shares
662 Shares
Share via
Copy link