Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine

Škorpija

Posao

Planeta koja upravlja vašim horoskopskim znakom takoreći hvata zalet kada je njen retrogradni hod u pitanju. Pored toga, pravi napet apsket sa planetama u Jarcu I vama nimalo nije prijatno u ovom periodu. Bićete prisliljeni da se istovremeno bavite već viđenim situacijama, ali I novim obavezama. S druge strane, kako ste ljubitelj adrenalina, prihvatate izazov I spremni ste za akciju. Svesni ste da će biti potrebno dosta truda da bi na kraju bili zadovoljni, ali osećate I na dobrom ste tragu, da će vaše zalaganje biti vredno truda.

Ljubav

Na polju ljubavi I partnerstva, zauzeti pripadnici vašeg znaka, zahvaljujući povoljnim aspektima velikog broja planeta u elementu zemlje vraćaju harmoniju u odnos u kojem se nalaze. Kako je tokom prve tri nedelje Sunce u vašem prirodnom polju tajni, potreba da se poverite parnteru u vama raste.

Ukoliko ste slobodni ili se inetersujete za nekog iz vaše blizine, mesec oktobar donosi iznenadni kontakt od strane oobe za koju se zanimate ili se pojavljuje osoba koja će privući vašu pažnju orignalnim nastupom.

Zdravlje

Povedite računa o povredama, posetite stomatologa I generalno prekontrolišite zdravlje.

Nedeljni horoskop od 28. septembra do 4. oktobra 2020. godina

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Avatar

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


662 Shares
662 Shares
Share via
Copy link