Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine

Ovan popušta u svojim stavovima, Bik ništa ne ostavlja za sutra, Blizanci nervozni, Rak dobija ponudu za saradnju, Lav okreće novi list, Devica sreće osobu iz prošlosti, Vaga se loše hrani, Škorpija spremna za akciju, Strelac u napetom odnosu sa porodicom, Jarac strastven, Vodolija mentalno napeta, Ribe flertuje. Pred vama je mesečni horoskop za oktobar 2020. godine.

Ovan

Posao

Oktobar mesec će napokon doneti zaista ozbiljan korak dalje na svim poljima kada je vaš horoskopski znak u pitanju. Već neko vreme unazad se preispitujete koji smer odabrati, kada se radi o poslu I karijeri na prvom mestu I sada ćete videte kako vam se putevi otvaraju. Ono što je važna veste za vas, jeste Saturn koji je krenuo napred krajem septembra. Iako će ovoj planeti biti potrebno neko vreme da ubrza, ipak ćete osetiti kako je ogroman teret pao svaših leđa. Što se tiče finansija, pažljivo analizirate svoje sledeće korake.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste u vezi ili u braku, popuštate u svojim stavovima, kojih ste se čvrsto držali do sada I skloni ste da lične potrebe stavite u drugi plan. Neki pripadnici vašeg znaka će se zanimati I za nekog ko nije deo partnerstva, biće u iskušenju da uđu u avanuturu, međutim, sada budite oprezni I vodite računa o posledicama.

Ako ste još uvek slobodni, napuštate stare obrasce, nedoumice koje su vas mučile veoma dugo, čak od proleća, sada bivaju rešene. Preko posla je moguće novo poznanstvo koje može rezultirati vezom ili ćete definisati odnos platonske prirode koji vas opterećuje.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, pad energije ili vitalnosti će vas opterećivati I tokom oktobra meseca. Prisutne glavobolje I moguće povrede.

Nedeljni horoskop od 28. septembra do 4. oktobra 2020. godina

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

678 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook Messenger
  • Viber
  • Pinterest
  • More Networks
678 Shares
Copy link