Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine

Vodolija

Posao

Krajem septembra, jedna od vađih vldadajućih planeta je krenula direktnim hodom tako da ćete primetiti kako se poslovna situacija neznatno popravlja. Kontakti koji su nedavno prekinuti, sada imaju priliku da se obnove. Jednim delom ćete ipak biti suočebu sa prošlošću jer je Uran, kao planeta koja upravlja vašim znakom retrogradna u znaku Bika. Novčane poteškoće su I dalje prisutne.

Ljubav

Kada govorimo o ljubavi, zauzete Vodolije su nešto povučenije u seve I zbog toga su na meti sumnji voljebe osobe. Povoljan aspekt Sunca na vaš znak u prve tri nedelje meseca će ipak omogućiti da uspostavite kakvu-takvu harmoniju.

Slobodni pripadnici vašeg znaka flertuju sa dve osove paralelno, iako ih nijedna ne zanima dovoljno da bi se prevazišla potreba za zabavom I ušlo nešto ozbiljnije. Osoba koju poznajete preko porodice bi vas mogla iznenaditi.

Zdravlje

Zdravlje stabilno ali ste mentalno veoma napeti.

Nedeljni horoskop od 28. septembra do 4. oktobra 2020. godina

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

662 Shares
662 Shares
Share via
Copy link