Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine

Blizanci

Posao

Tokom naredne četiri nedelje primećujete kako prtisak sa svih strana popušta I, na prvom mestu, osećate se daleko lagodnije pa se poslovnim obavezama posvećujete na kvalitetniji način. Na polju posla, koliko god želeli na napraviti neku vrstu promene (smera ili pristupa), samo uz strpljenje ali I repreticije, to može biti realizovano I pod uslovom da se radi o želji koja potiče iz prošlosti. Druga nedelja meseca mnogim Blizancima koji čekaju vesti na polju posla ili su u potrazi za istim, iste I pristižu. Kada se radi o finansijama, one su nešto stabilnije u oktobru ali I dalje niste zadovoljni odnosom prihoda I rashoda koji su stalno u disbalansu. Kontrološite nervozu. Period pred vama je takođe odličan kada je ulepšavanje doma u pitanju, tako da razmislite I o tome.

Ljubav

Na polju ljubavi, zauzeti pripadnici vašeg znaka su orijentisani na sebe I svoje potrebe, mada jedan deo vas pažnju posvećuje porodici, odnosno, jednom od roditelja I samim tim, druga strana, odnosno partner je sada malo zapostavljen. Komunikacija, koja je vama važna, izostaje ili nije na nivou na koji ste navikli.

Slobodni pripadnici vašeg znaka su orijentisani na posao, planeta koja vlada ovim znakom je u ovom polju tokom oktobra. Venera I Merkur su u povoljnom aspektu, tako da ćete ipak dobiti priliku da se vaš emotivni život promeni. Kolege koje su vam bliske, kao kućni prijatelji u vaš život donose ljubav.

Zdravlje

Naglašena je nervoza a poreporuka je proveriti I organe za reprodukciju.

Nedeljni horoskop od 28. septembra do 4. oktobra 2020. godina

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

662 Shares
662 Shares
Share via
Copy link