Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine

Vaga

Posao

Planeta koja vlada vađim znakom je ušla u znak Device i tokom oktobra će se nalaziti u ovom znaku. Sada ste izuzetno fokusirani na posao i svakodnevne obaveze a perfekcionizam, ili bar potreba za istim, je u narednim nedeljama naglašen. U okviru kolektiva u kojem radite, uočavate/tražite greške i ne ustručavate se da na njih ukažete a takav stav u drugima izaziva nelagodu i otvoreno nezadovoljstvo. Razlog je vaše odstupanje od uobičajene diplomatije.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku situacija je slična ali vam partner neće tolerisati cepidlačenje pa će vam se burno suprotstaviti. Pored toga, u prve tri nedelje meseca je Sunce u vašem polju ličnosti, tako da ćete imati vrlo malo obzira prema suprotnoj strani. Teško pronalazite balans.

Ako ste slobodni, društveno ste aktivni ali ste podjednako skloni povlačenju u sebe. Često lutate u mislima, a razlog je osoba naglašenog vodenog i zemljanog elementa. Pored toga, moguća je tajna veza.

Zdravlje

Na polju zdravlja, prisutna je nervoza a preporuka je da povedete računa o ishrani. Kontrolišite kvalitet namirnica koje unosite u organizam.

Nedeljni horoskop od 28. septembra do 4. oktobra 2020. godina

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Avatar

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


662 Shares
662 Shares
Share via
Copy link