Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine

Lav

Posao

Iako ste I u prethodnom mesecu, konkretno od druge polovine, primetili kako se stvari pomeraju napred, ipak to nije bilo onim tempom koji ste očekivali. Oktobra je nešto drugačiji. Krajem septembra, vladajuća planeta vašeg prirodnog polja posla je krenula direktnim hodom. Prvo što ćete sada uraditi, u narednim nedeljama, jeste da ćete se rešiti nepotrebnih obrazaca. Prekidanje nekvalitetnih saradnji je takođe prisutno. Nećete se dvoumiti da okrenete novi list. S druge strane, one saradnje koje su izgrađene na kvalitetnim temeljima, opstaju I razvijaju se u nešto konkretnije. Finansije se popravljaju, ne nešto veliko, ali ipak dovoljno da vam popravi raspoloženje.

Ljubav

Na polju ljubavi, zauzeti pripadnici vašeg znaka osećaju da bi trebalo da se posvete voljenoj osobi, međutim, istovremeno se osećaju blokirano, onemogućeno. Suprotna strana vidi da nešto nije u redu, razvijaju se sumnje. Otvoren razgvovor dosta toga može rešiti.

Vladajuća planeta vašeg prirodnog polja ljubavi je krenula napred, oporavljate se od stagnacije I introspekcije, tako da, ako ste slobodni, ovo je period kada ćete doneti odluku da krenete u akciju, svesni da ovoga puta vaša sreća na polju ljubavi zavisi isključivo od vašeg angažovanja.

Zdravlje

Kada govorimo o zdravlju, oporavljate se od izuzetnog napora. Neki Lavovi odlučuju napraviti mali reset I distancirati se u u vidu putovanja da bi se mentalno regenerisali.

Nedeljni horoskop od 28. septembra do 4. oktobra 2020. godina

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Avatar

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


662 Shares
662 Shares
Share via
Copy link