Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine

Ribe

Posao

Vreme je da se potpuno posvetite svojim planovima na pravi način. Do sada se samo preispitivali, strah je u vama kulminirao a želje su se činile prevelike. Oktobar, posebno od petog dana meseca, donosi “paljenje svih motora” kada ste vi u pitanju I sve što ste zamislili ćete I realizovati. Nije da nećete nailaziti na prepreke, jer će vas retrogradni Mars I dalje vraćati na početak, ali vi sada ne gubite na entuzijazmu. I ovo je mesec u kojem ćete se ozbiljno posvetiti finansijama, jer imate utisak da ste uleteli u neku vrstu “požara” na ovom polju. Taman mislite da ste napravili balans, stvori se novi rashod. Podrška sada neće izostati a neki pripadnici vašeg znaka dobijaju ponudu za posao. Pozajmice vam zadaju glavobolju.

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti, na polju partnerstva dolazi do promene. Mnoge Ribe ne žele da nastave u istim ritmu u budućnosti, pa će na diplomatski način postaviti ultimatum partneru. Preterana analiza ovog polja I samog odnosa doprinosi preteranim reakcijama s vaše strane. Pored toga, u iskušenju ste da uđete u paralelnu vezu.

Ukoliko ste slobodni, druga, vašim prirodnim poljem međuljudskih odnosa prolazi planeta ljubavi. Flerta neće nedostajati ali ćete vi biti sumnjičavi I naglašeno analitični prema onima koji vam sada dolaze u život. Ne zaboravite da vas takav stav može ostaviti praznih ruku I da se kasnije možete pokajati.

Zdravlje

Na polju zdravlja, povedite računa o stanju kože ali I sa problemima s kičmom.

Nedeljni horoskop od 28. septembra do 4. oktobra 2020. godina

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

662 Shares
662 Shares
Share via
Copy link