Lifestyle Novi Sad

Udala se jedna od najlepših Novosađanki, mlada blistala u magičnoj venčanici (FOTO)

una-krlic
Foto:printscreen/instagram.com/unakrlic

Proteklog vikenda održeno je magično venčanje poznate influenserke Une Krlić i njenog izabranika Pavla Anušića.

Intimno venčanje koje je upotpunio najbliži krug ljudi delovalo je kao isečak iz filma. Posebnu draž celom događaju dale su kreacije dizajnera Mihana Momose, inače mladoženjinog rođenog brata.

Unina custom made venčanica je istakla je njenu savršenu figuru, uz velike rukave u obliku cvetova i dugački plašt sa suptilnim natpisom forevermore, koji je potom skinula kako bi neometano đuskala i uživala u svom posebnom danu, piše Zadovoljna.

Na slici koju je postavila na svom Instagram profilu uz natpis Mr. & Mrs. Anušić par blista i bukvalno emituje ljubav, eleganciju i stil.

Posebnu pažnju je par posvetio i svojim stajlinzima za drugi, odnosno opušteniji deo večeri.

Unina kratka haljina sa velikim cvetom i diskretnim, a opet izazovnim prorezom na boku, uz plašt koji se spušta od vrata do ispod stopala, kao i Pavlov crno-beli komplet košulje i pantalona su takođe sa potpisom Mihana Momose.

Una, o čijem smo savršeno uređenom stanu u Novom Sadu nedavno pisali, svojim izborima je dokazala da čisto bela ne mora biti prvi i jedini zbor za venčanicu, ali i da venčanice u boji šampanjca izgledaju odlično sa časom istog pića u ruci.

Njena elegancija nimalo nije zasenila izraženi seksepil poznate influenserke, već naprotiv, u stilu princeze je dokazala da i bez tradicionalnih toaleta, ali i modernizovanih golih venčanica, možete izgledati poput prave princeze.

A koliko su se mladenci potrudili da sve bude u skladu, najbolje svedoči i harmonija ostalih detalja, kao što je torta u prljavo beloj boli sa crvenim natpisom Ooops, just got married! (ups, upravo venčani), kao i svedena, a pritom efektna dekoracija dvorišta u kojem se održalo venčanje, sa belim Tifani stolicama i belim tepihom.

Sve ovo doprinelo je opštem utisku neprolazne klasike.

Inače, među zvanicama na venčanju našle su se i Kristina Bekvalac, Nataša Bekvalac, Dunja Jovanić, Mihailo Anušić, Milica Radaković i mnogi drugi…

A par je imao da im poruči: „Ljubav između dve osobe protkana je tananim nitima ljubavi svih dragih bića, hvala vam što ste deo naše ljubavi!“

Poznate ličnosti obožavaju brend ove Novosađanke

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link