Venčanja

Top 10 najboljih bendova za svadbe u Novom Sadu

Koji su najbolji bendovi za svadbe u Novom Sadu i kakva je njihova muzika? Novi Sad godišnje obeleži više od 2.000 venčanja i svadbi, ali samo neke od njih su za pamćenje. Naravno, mladenci se (uglavnom) po lepom sećaju svog venčanja i proslave sa prijateljima, kumovima, rodbinom. A koliko pamtite bendove i muziku koju su svirali? Mi smo napravili malo istraživanje, raspitali smo se i prizvali u pomoć prijatelje, i sastavili smo listu od 10 bendova za svadbe u Novom Sadu o kojima se priča.

Na drugom mestu smo istražili koji su najbolji bendovi za svadbe u Beogradu.

Ako smo izostavili vaše favorite, slobodno napišite u komentaru ispod teksta.

INSPIRACIJA BAND

inspiracija-bend

Sinonim za dobar provod, žurku i energičan nastup, bend Inspiracija postoji od 2001. godine, ali danas u nešto izmenjenom sastavu. U sastavu ovog benda su petorica momaka koji zajedno čine inspiraciju za dobar provod po celoj Srbiji, a i šire – Željko Tubić koji svira bubnjeve, Nemanja Kljajić na gitari, Vlatko Popović sa klavijaturama, Miloš Grozdanovski koji svira bas gitaru, i pevač Srđan Vorgić. Što se repertoara tiče, sviraju svašta, ali se drže malo urbanijeg fazona i nekog modernijeg zvuka jer im to, prema njihovim rečima, više leži. Sviraju energično i živo, stare i nove hitove, a bend i instrumenti su takvi da ne mogu da zvuče loše i jeftino. Ovi momci kažu da im je najlepše je kad su ljudi nasmejani, kad ih ima puno i kad pevaju sa njima.

LIGA BENDOVA

muzika-za-svadbu-liga-bendova
Muzika za svadbu

Liga bendova zapravo nije jedan bend, nego čak četiri i pokrivaju celu terotoriju Srbije. Paganini bend pokriva Novi Sad, za Beograd je zadužen Perfeto bend, za Šumadiju i Kragujevac Replay Band, a u Nišu i u južnoj Srbiji Colosseum bend.

Sve bendove krasi veliki repertoar, bogato iskustvo i odlična binska oprema. Na repertoaru ovih bendova su narodnjaci, domaća i strana pop muzika, kao starogradske pesme. Svaki bend ima pevaa i pevačicu. Moto lige bendova je da svadba nema reprizu, zato pažljivo birajte unapred.

Menadžer ovim bendovima je čuveni Pavle Paganini.

ŽUTI KIŠOBRAN

bendovi-za-svadbe-zuti-kisobran

Jedan od najpoznatijih novosadskih klupskih bendova, posle nastupa u klubovima u zemlji i okruženju, svoj muzički program je prilagodio i modernim svadbenim proslavama. I to veoma uspešno. Uz ogromno iskustvo, muzčki kvalitet i kreativan pristup, zajedno sa mladim parovima, svaku svadbenu proslavu postavlja kao poseban cilj koji treba dostići. Kroz precizan dogovor i plan proslave, za 7 do 9 sati muzičkog programa, bend Žuti Kišobran uvek iznova uspeva da napravi žurku za pamćenje. O tome svedoči ogroman broj preporuka. I pored velikog broja nastupa na svadbama, Žuti Kišobran svaki slobodni termin koristi za održavanje kontakta sa publikom u klubovima.

GRUPA EKSPLOZIV

bendovi-za-svadbe-exploziv

Grupa Eksploziv postoji 12 godina u nepromenjenom sastavu. Tu su četiri muzičara koji i pevaju, dve pevačice i pevač koji peva samo na svadbama. Iza njih je najmanje hiljadu svirki po klubovima, svadbama i privatnim veseljima u regionu i inostranstvu. Za sve te godine, izgradili su veoma širok repertoar, od stranog do domaćeg zabavnog i narodnog. Izdali su i CD za City records pod nazivom „Ponovo tu“.

PERFECT BEND

perfect-bend-za-svadbe

Sviraju sve vrste proslava, a osnovni cilj je dobra zabava i vesela atmosfera. Autentično izvode svaki muzički žanr, a kod njih možete da dobijete najbolji odnos cene i kvaliteta.

Sarađuju sa više pevačica koje angažuju u zavisnosti od želja klijenata, a na repertoaru imaju više od hiljadu pesama različitih muzičkih žanrova. Od strane muzike, sviraju od Prislija i Arete Frenklin do Ejmi Vajnhaus, preko Stinga, Kvina pa do hejvi metala. Kada je narodna muzika u pitanju, izvode sve što možete da zamislite. Starogradske, izvorne, ciganske, ruske, kola, pesme iz svih krajeva (Makedonija, Bosna, Hrvatska, Crna Gora, Hercegovina, Vojvodina, Krajina…)

MED I MLEKO

Oni su sjajan mlađi orkestar, koji sačinjavaju odlični muzilari. Pritom, svi članovi sastava, a ima ih šest plus pevač, muzički su obrzovani.

bend med i mleko

Sviraju domaću muziku, i znaju bukvalno sve, ali sviraju samo kvalitetnu, probranu muziku. Na njihovom repertuaru je domać i pop i rok, tu je klasična narodna i izvorna muzika, pa do najnovijih hitova.

RUSIJA BEND

rusija-bend

Rusija bend čini sedam iskusih pevača, pevačica i muzičara uvek nasmejanih i raspoloženih za dobru zabavu. Dobra energija, iskustvo i velika sposobnost da pozitivno reaguju u nepredviđenim situacijama, garantuju nezaboravnu proslavu. Širok spektar repertoara i dobar fluid sa gostima su glavne karakteristike članova ovog orkestra. O njima dovoljno govori činjanica da 13 godina nastupaju u neizmenjenom sastavu. „Još uvek sa uživanjem radimo, sviramo, pevamo i družimo se sa slavljenicima kao da smo tek počeli“, kažu iz Rusija benda.

KVARTET PLUS

bendovi-za-svadbe-kvartet-plus

Ovaj orkestar opstaje i uspešno svira već 15 godina, pa je u pravom smislu reči novosadski. Nakon toliko vremena provedenog zajedno, članovi orkestra sviraju i dišu kao jedan, pa sjajnim muzičko-scenskim nastupom ostvaruju retko viđenu atmosferu. Na njihovom sajtu možete da pronađete spisak od 500+ pesama, a to je samo delić onog što u sred dana ili noći mogu da odsviraju. Moto Kvartet Plus benda je: Muzika je najbitnija.

ACADEMIC

bendovi-za-svadbe-academic

Bend Academic je u današnjoj formi nastao početkom 2010. godine. Ponosni su na činjenicu da je današnja postava uglavnom ista tokom proteklih pet godina i da kao takva postaje osnova dobrog prijateljstva i saradnje između članova.

Posle niza uspešnih nastupa i godina provedenih zajedno, ovaj bend odlikuju savršen sklad i uigranost, kao i jedinstvena energija. Sve to, naravno, nastaje kontinuiranim radom. Kao bend za svadbe i klubove, Academic bend na svakom nastupu pravi atmosferu za pamćenje, i trude se da svaki gost oseti pozitivnu energiju.

Pogledajte gde su najlepša mesta za venčanja u Novom Sadu, kao i najlepše mladenačke fotografije snimljene u Novom Sadu.

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Nama je na svadbi prosle godine u maju svirao Babaroga bend. Sjajna ekipa, napravili su fantasticnu atmosferu. Pevaci imaju fenomenalne vokalne sposobnosti! Sve pohvale za ovaj bend! Hvala im jos jednom, ulepsali su nam veselje…

  • Nama je pre 3.5 god svirao Babaroga bend na svadbi!! Fantsticni su! To je bila najbolja zurka u mom zivotu!

  • Велики поздрав за „бабарога“ музичаре, а посебно за искусног вокала колегa Векса ! Желим вам исцртан календар и пуне торбе бакшиша !!

  • Bueno bend sam nedavno slusala na jednoj svadbi i bili su zaista odlicni! Vrlo interesantan repertoar,moderan, i odlicna svirka! Atmosfera koju sa napravili je zaista bila vrhunska!

  • A PAKET ARANŽMAN bend pravi najbolju atmosferu, vokali fantazija, repertoar od strane do prave narodne.

  • Pošto se bavim snimanjem svadbi često se susrećem sa raznoraznim bendovima, iskreno rečeno neki sviraju a neki se blago rečeno foliraju. Dugogodišnji sam muzičar i ništa mi ne promiče ali moram reći da se sa Bueno Bendom susrećem često, malo je reći da su odlični, i više od toga, svaki put se pozitivno iznenadim. Uvek su u trendu sa repertoarom, opremom, nastupom, veseli, nasmejani i raspevani. Topla preporuka za dobru zabavu u svim prilikama.

  • Trubači iz Novog Sada poznatiji kao Bend Veseli Momci su bend, ili trubački orkestar koji je moj favorit.

    • Slazem se sa Janom…Bend Veseli Momci iz Novog Sada neprikosnoveni! Kvalitetan zvuk, sjajni muzicari sa ogromnim muzickim znanjem i energijom… Provod je zagarantovan!

542 Shares
542 Shares
Share via
Copy link