bendovi-za-svadbe-novi-sad

Koji su najbolji bendovi za svadbe u Novom Sadu i kakva je njihova muzika? Novi Sad godišnje ima više od 3.000 venčanja i svadbi, ali samo neke od njih su za pamćenje. Naravno, mladenci se (uglavnom) po lepom sećaju svog venčanja i proslave sa prijateljima, kumovima, rodbinom. A koliko pamtite bendove i muziku koju su svirali? Mi smo napravili malo istraživanje među Novosađanima, raspitali smo se i prizvali u pomoć prijatelje, i sastavili smo listu od 10 bendova za svadbe o kojima se priča. Ako smo izostavili vaše favorite, slobodno napišite u komentaru ispod teksta.

INSPIRACIJA BAND

inspiracija-bend

Sinonim za dobar provod, žurku i energičan nastup, bend Inspiracija postoji od 2001. godine, ali danas u nešto izmenjenom sastavu. U sastavu ovog benda su petorica momaka koji zajedno čine inspiraciju za dobar provod po celoj Srbiji, a i šire – Željko Tubić koji svira bubnjeve, Nemanja Kljajić na gitari, Vlatko Popović sa klavijaturama, Miloš Grozdanovski koji svira bas gitaru, i pevač Srđan Vorgić. Što se repertoara tiče, sviraju svašta, ali se drže malo urbanijeg fazona i nekog modernijeg zvuka jer im to, prema njihovim rečima, više leži. Sviraju energično i živo, stare i nove hitove, a bend i instrumenti su takvi da ne mogu da zvuče loše i jeftino. Ovi momci kažu da im je najlepše je kad su ljudi nasmejani, kad ih ima puno i kad pevaju sa njima.

ŽUTI KIŠOBRAN

bendovi-za-svadbe-zuti-kisobran

Jedan od najpoznatijih novosadskih klupskih bendova, posle nastupa u klubovima u zemlji i okruženju, svoj muzički program je prilagodio i modernim svadbenim proslavama. I to veoma uspešno. Uz ogromno iskustvo, muzčki kvalitet i kreativan pristup, zajedno sa mladim parovima, svaku svadbenu proslavu postavlja kao poseban cilj koji treba dostići. Kroz precizan dogovor i plan proslave, za 7 do 9 sati muzičkog programa, bend Žuti Kišobran uvek iznova uspeva da napravi žurku za pamćenje. O tome svedoči ogroman broj preporuka. I pored velikog broja nastupa na svadbama, Žuti Kišobran svaki slobodni termin koristi za održavanje kontakta sa publikom u klubovima.

AUREUS

Aureus-bend-za-svadbe

 

Aureus je bend sa tradicijom dužom od 17 godina koji će energičnom svirkom, kvalitetnim tonom, modernim scenskim i vizuelnim nastupom, kao i dobro odabranim repertoarom, proslavu učiniti nezaboravnom. Osnovni cilj Aureus benda je da publici priušti što prijatnija atmosfera, kao i velika količina energije. Ipak, ono što izdvaja ovaj bend, jesu originalna interpretacija i aranžmani.

Priča o Aureus bendu počela je 2000. godine. Nastao je kao tročlani sastav, da bi godinu dana kasnije bila realizovana ideja o velikom bendu kakav je i dan danas. Repertoar benda je raznovrstan, od popularnih, svima poznatih stranih kompozicija, preko zabavne domaće, do narodne i starogradske muzike, uvek će se naći pesma za svačiji ukus.

Idi na sledeću stranu >

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

10 Komentari

  1. Nama je na svadbi prosle godine u maju svirao Babaroga bend. Sjajna ekipa, napravili su fantasticnu atmosferu. Pevaci imaju fenomenalne vokalne sposobnosti! Sve pohvale za ovaj bend! Hvala im jos jednom, ulepsali su nam veselje…

  2. Велики поздрав за “бабарога” музичаре, а посебно за искусног вокала колегa Векса ! Желим вам исцртан календар и пуне торбе бакшиша !!

  3. Bueno bend sam nedavno slusala na jednoj svadbi i bili su zaista odlicni! Vrlo interesantan repertoar,moderan, i odlicna svirka! Atmosfera koju sa napravili je zaista bila vrhunska!

  4. Pošto se bavim snimanjem svadbi često se susrećem sa raznoraznim bendovima, iskreno rečeno neki sviraju a neki se blago rečeno foliraju. Dugogodišnji sam muzičar i ništa mi ne promiče ali moram reći da se sa Bueno Bendom susrećem često, malo je reći da su odlični, i više od toga, svaki put se pozitivno iznenadim. Uvek su u trendu sa repertoarom, opremom, nastupom, veseli, nasmejani i raspevani. Topla preporuka za dobru zabavu u svim prilikama.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here