Koji su najbolji bendovi za svadbe u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu i kakva je njihova muzika? U Srbiji godišnje bude više od 30.000 venčanja i svadbi, ali samo neke od njih su za pamćenje. Naravno, mladenci se (uglavnom) po lepom sećaju svog venčanja i proslave sa prijateljima, kumovima, rodbinom. A koliko pamtite bendove i muziku koju su svirali? Mi smo napravili malo istraživanje, raspitali smo se i prizvali u pomoć prijatelje, i sastavili smo listu od 10 bendova za svadbe o kojima se priča.

Ovaj tekst je prvobitno bio posvećen najboljim bendovima za svadbe u Novom Sadu. Ali zbog neviđenog interesovanja, odlučili smo da listu proširimo na celu Srbiju. Tu su, pored Novog Sada, i Beograd, Niš i Kragujevac.

Ako smo izostavili vaše favorite, slobodno napišite u komentaru ispod teksta.

INSPIRACIJA BAND

inspiracija-bend

Sinonim za dobar provod, žurku i energičan nastup, bend Inspiracija postoji od 2001. godine, ali danas u nešto izmenjenom sastavu. U sastavu ovog benda su petorica momaka koji zajedno čine inspiraciju za dobar provod po celoj Srbiji, a i šire – Željko Tubić koji svira bubnjeve, Nemanja Kljajić na gitari, Vlatko Popović sa klavijaturama, Miloš Grozdanovski koji svira bas gitaru, i pevač Srđan Vorgić. Što se repertoara tiče, sviraju svašta, ali se drže malo urbanijeg fazona i nekog modernijeg zvuka jer im to, prema njihovim rečima, više leži. Sviraju energično i živo, stare i nove hitove, a bend i instrumenti su takvi da ne mogu da zvuče loše i jeftino. Ovi momci kažu da im je najlepše je kad su ljudi nasmejani, kad ih ima puno i kad pevaju sa njima.

LIGA BENDOVA

muzika-za-svadbu-liga-bendova
Muzika za svadbu

Liga bendova zapravo nije jedan bend, nego čak četiri i pokrivaju celu terotoriju Srbije. Paganini bend pokriva Novi Sad, za Beograd je zadužen Perfeto bend, za Šumadiju i Kragujevac Replay Banda u Nišu i u južnoj Srbiji Colosseum bend.

Sve bendove krasi veliki repertoar, bogato iskustvo i odlična binska oprema. Na repertoaru ovih bendova su narodnjaci, domaća i strana pop muzika, kao starogradske pesme. Svaki bend ima pevaa i pevačicu. Moto lige bendova je da svadba nema reprizu, zato pažljivo birajte unapred.

Menadžer ovim bendovima je čuveni Pavle Paganini.

ŽUTI KIŠOBRAN

bendovi-za-svadbe-zuti-kisobran

Jedan od najpoznatijih novosadskih klupskih bendova, posle nastupa u klubovima u zemlji i okruženju, svoj muzički program je prilagodio i modernim svadbenim proslavama. I to veoma uspešno. Uz ogromno iskustvo, muzčki kvalitet i kreativan pristup, zajedno sa mladim parovima, svaku svadbenu proslavu postavlja kao poseban cilj koji treba dostići. Kroz precizan dogovor i plan proslave, za 7 do 9 sati muzičkog programa, bend Žuti Kišobran uvek iznova uspeva da napravi žurku za pamćenje. O tome svedoči ogroman broj preporuka. I pored velikog broja nastupa na svadbama, Žuti Kišobran svaki slobodni termin koristi za održavanje kontakta sa publikom u klubovima.

Idi na sledeću stranu >

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

10 Komentari

  1. Nama je na svadbi prosle godine u maju svirao Babaroga bend. Sjajna ekipa, napravili su fantasticnu atmosferu. Pevaci imaju fenomenalne vokalne sposobnosti! Sve pohvale za ovaj bend! Hvala im jos jednom, ulepsali su nam veselje…

  2. Велики поздрав за “бабарога” музичаре, а посебно за искусног вокала колегa Векса ! Желим вам исцртан календар и пуне торбе бакшиша !!

  3. Bueno bend sam nedavno slusala na jednoj svadbi i bili su zaista odlicni! Vrlo interesantan repertoar,moderan, i odlicna svirka! Atmosfera koju sa napravili je zaista bila vrhunska!

  4. Pošto se bavim snimanjem svadbi često se susrećem sa raznoraznim bendovima, iskreno rečeno neki sviraju a neki se blago rečeno foliraju. Dugogodišnji sam muzičar i ništa mi ne promiče ali moram reći da se sa Bueno Bendom susrećem često, malo je reći da su odlični, i više od toga, svaki put se pozitivno iznenadim. Uvek su u trendu sa repertoarom, opremom, nastupom, veseli, nasmejani i raspevani. Topla preporuka za dobru zabavu u svim prilikama.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here