Balkan Magazin

Par iz Hrvatske hteo da začini igre u krevetu, a bizarni epilog i lekare ostavio bez teksta

sadomazohizam
Foto: ilustracija

Tri malena puža ‘učestvovala’ su u sado-mazo igricama jednog ljubavnog para u Zagrebu prošle godine i za to je, na njima teži i svakako blamantniji način, saznao ceo region.

Naime, hrvatski par je odlučio da “začini” strasti sa tri živa puža, i to tako što je devojka u zadnjicu svog partnera gurala jednog po jednog živog puža s kućicama. Međutim, zabava je prekinuta kada su se puževi jednostavno zaglavili.

Da se bizaran slučaj zaista i desio dokazuje i nalaz iz Hitne pomoći KBC-a “Sestre Milosrdnice” koji kruži društvenim mrežama.

Naime, oni su se uputili u KBC nakon što su shvatili da ih sami ne mogu izvaditi. Nakon što su primljeni, dežurni lekar je zasukao rukave i pokušao da izvuče puževe iz zadnjice, ali bezuspešno. Zatim su pokušane druge tehnike, poput pražnjenje creva.

Međutim, ovo nije bio jedini bizarni detalj njihove se*s igre. Kako se navodi, muškarac se žalio i na “peckanje” u uretri, gde mu je partnerka ugurala pipetu. Zbog svega je zatražen i pregled urologa.

Iako nije poznato šta se na kraju desilo i sa kakvim posledicama je muškarac otišao kući, sličan, skoro pa bizarniji slučaj kada su “igre” u pitanju, zabeležen je 2017. godine kod Đurđevca, takođe u Hrvatskoj.

Tada je uplašena žena pozvala Hitnu pomoć i rekla da brzo dođu jer sumnja da njen muž ima srčani udar. Kada su lekari stigli, on im je rekao: “Izvedite ženu i decu, pa ću sve reći”.

Ispostavilo se da je imao vibrator u zadnjici ceo dan.

“Odavno vibrira”, rekao je medicinarima koji su, najblaže rečeno, ostali u šoku.

Na kraju, “igračka” je hirurški uklonjena.

Izvor: 24 sata, Blic

Lažna domino dama muškarcima obećavala sado-mazo, pa ih iskorištavala za rad u njivi

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link