Magazin Poznati

Prirodni raj Jovana Memedovića: Ovo je brvnara poznatog voditelja u kojoj pronalazi mir od gradske vreve (FOTO)

jovan memodović kuća brvnara
Foto: Screenshot/ YouTube/RTS Sasvim prirodno - Zvanični kanal

Jedan od najpopularnijih srpskih voditelja, Jovan Memedović, poznat je kao veliki šmeker i lafčina, a njegova strast prema prirodi je nadaleko čuvena – zavirio je i u najskrivenije kutke planete. Međutim, svoj mir je pronašao je kod nas, u Srbiji, u kući u prelepom kraju.

Jovanova kuća, u kojoj voditelj neretko provodi vreme, nalazi se van Beograda, ali široj javnosti nije poznata tačna lokacija njegove „brvnare“, ali se spekulisalo da se ista nalazi u Perućcu, mestu nadomak Bajine Bašte, na samoj obali reke Drine, piše „Blic“.

Dodir sa prirodom van gradske vreve

Poznato je da voditelj često boravi u ovom kraju, dok je na Tari često snimao emisije.

Iako poznato TV lice ne voli da iznosi detalje iz svog ličnog života za medije, na društvenim mrežama uočljivo je nekoliko kutaka pomenute kuće, koja je pravo gnezdo, u kojem je voditelj u potpunom dodiru sa prirodom.

Voditelj je uložio puno truda u svoju kuću, koja je beg od beogradske gužve, a kada u njoj boravi, njegovi verni psi, mu prave društvo.

Takođe, sudeći po fotografijama sa društvenih mreža, Memedović svaki veći praznik obeležava upravo daleko i izolovan od svih, prenosi Nova.

Unutrašnjost doma odiše toplinom

Vikendica Jovana Memedovića izgrađena je od drveta, a unutrašnjost odiše toplinom. Može se primetiti da zidove krase razne fotografije i ikone, tu su police sa knjigama, kao i drugi interesantni ukrasi.

Ovaj dom u prirodi sav je u drvetu i mogu se pronaći razni korisni alati, poput peći i sekira, koje omogućavaju lakši rad oko same kuće i cepanje drva za potpalu.

Na zidovima se nalaze uspomene nastale prilikom snimanja emisija „Sasvim prirodno“ , koje Memedovića čine izuzetno ponosnim.

Spoljašnost kuće nije otkrivena za javnost, ali Memedovićevi verni pratioci sa „Instagrama“ zapazili su prostrano dvorište, koje tokom toplijeg vremena obiluje zelenilom i drvećem.

Ono što je posebno zapalo za oko mnogima, jeste pažljivo namešten kutak za voditeljeve pse, te i oni imaju svoje „parče“ u vikendici za uživanje, a poznato je da Memedović obožava životinje, naročito svoje, za koje kaže da su njegovi verni prijatelji.

Izvor: Nova

Jovan Memedović održao lekciju roditeljima i vaspitačima, mnogi kipte od besa zbog njegovih reči

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link