Novi Sad

Trajna laserska epilacija Novi Sad – 7 najboljih preporuka

trajna-epilacija-novi-sad

Trajna laserska epilacija je najlakši način za uklanjanje dlaka i verovatno jedan od najpopularnijih tretmana nege i lepote 21. veka. Pre svega žene, ali i muškarci, koji su imali iskustva sa epilacijom znaju koliko ona može da olakša život, a centri koji pružaju ovakvu vrstu usluge kontinuirano unapređuju svoje metode i uređaje za epilaciju. 

Međutim, znamo li nešto više o tome šta je epilacija, ko sve može da ponudi tu uslugu i šta trajna epilacija laserom tačno donosi onima koji se odluče za taj tretman? U nastavku teksta sledi objašnjenje, uz preporuke 7 najboljih centara za epilaciju u Novom Sadu. 

Šta je trajna epilacija i kakve efekte pruža epilacija laserom?

Epilacija podrazumeva neinvazivan tretman uklanjana dlačica sa različitih regija tela, uz pomoć laserske tehnologije koja ima niz prednosti u odnosu na depilaciju i brijanje. Najvažnije prednosti se ogledaju u bezbolnom procesu i trajnosti rezultata, što sa depilacijom nije slučaj, jer ona mora da se obavlja često, a uz to je potrebno sačekati da dlačice narastu do određene mere pre nego što se pristupi depilaciji ili brijanju. 

Trajna epilacija laserom, kao što joj i samo ime kaže, odnosi se na uklanjanje malja sa trajnim ili polutrajnim efektom, koji se postiže uz nekoliko tretmana laserske epilacije. Efekti se ogledaju u proređenim, odnosno potpuno uklonjenim dlačicama sa tretiranih regija, što je i krajnji cilj ovog tretmana. 

Laserska epilacija Novi Sad – koja mesta nude najbolju epilaciju

Kada je u pitanju laserska epilacija Novi Sad nudi niz mogućnosti za kvalitetno uklanjanje dlačica, a mi smo izdvojili 7 centara za epilaciju, prema preporukama i iskustvima zadovoljnih korisnika ovog tretmana.

Profesionalna epilacija podlaktice

Kozmetički salon Sože Beauty

Salon lepote Sože Beauty specijalizovan je za tretmane lica i tela pomoću vrhunske kozmetike. Iako svojoj klijenteli nudi oko 30 kozmetičkih usluga, salon se uspešno izdvojio zahvaljujući epilacijama laserom i elektrolizom, pomoću struje. 

Trajna epilacija se u ovom salonu izvodi hladnim kontaktnim laserom, poznatom po tome što ublažava osećaj toplote na koži. Zaštitna oprema i ljubazna usluga su još jedan od sinonima za ovaj kozmetički salon.

Sitehttps://www.sozebeauty.com/

Adresa salona Sože Beauty: Petra Drapšina 55

Kontakt: 065-8887-693

Radno vreme: Ponedeljak – Petak: 13:00 – 20:00

Poliklinika Pekić 

Novosadska privatna poliklinika Pekić je nastala 2004. godine, a do danas je stekla zavidnu reputaciju i niz zadovoljnih klijenata u Novom Sadu, ali i Beogradu, gde takođe ima svoje predstavništvo. Trajna epilacija je jedan od tretmana koji možete dobiti u ovoj poliklinici, i to uz najsavremeniju opremu i pouzdan tim profesionalaca. 

Trajna epilacija u ovoj poliklinici se obavlja diodnim laserom Light Sheer, za koji se tvrdi da je jedini zaista podoban za trajno uklanjanje dlaka. Poliklinika Pekić vrši trajnu epilaciju prepona, pazuha, leđa, zadnjice kao i svih drugih delova tela osim predela oko očiju. 

Sitehttps://www.poliklinika.rs/novi-sad/

Adresa poliklinike Pekić: Grčkoškolska 3

Kontakt: 021/525-261; 021/426-555

Radno vreme: Ponedeljak – subota: 09:00 – 20:00

Centar za lepotu i epilaciju Drama Queen

Centar za lepotu i epilaciju Drama Queen nudi širok spektar tretmana u oblasti lepote i nege, a među njima se posebno laserska epilacija, kao jedna od najtraženijih usluga u centru. Novosađanke u Drama Queen centar dolaze kada žele sređivanje od glave do pete, a ovde uvek mogu da izaberu tretman epilacije svih regija tela koje to zahtevaju. 

Sitehttps://dramaqueen.rs/

Adresa centra za lepotu i epilaciju Drama Queen: Slovačka 17

Kontakt: 069/55 38 883; 021/38 32 602

Radno vreme

  • Ponedeljak – subota: 09:00 – 21:00
  • Nedelja: 10:00 – 17:00

Poliklinika Novakov

Poliklinika Novakov se preporučuje kao mesto na kome možete dobiti tretman epilacije izuzetnog kvaliteta. U ovoj poliklinici se koristi Nd laser za trajno uklanjanje dlaka, a odličan je i za otklanjenje problema sa uraslim dlačicama, kako kod žena, tako i kod muškaraca. 

Poliklinika Novakov ističe mogućnost epilacije kod svih tipova kože bez delovanja na epiderm, kao i to da epilacija može da se radi tokom cele godine, bez letnje pauze.

Sitehttps://www.poliklinikanovakov.com/

Adresa poliklinike Novakov: Svetosavska 7

Kontakt: 021 551 331; 063 691 189; 021 300 76 59

Radno vreme

  • Ponedeljak – petka: 08:00h – 21:00h
  • Subota: 8:00h – 13:00h

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos

U kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos, trajna epilacija se izvodi 808 diodnim laserom najnovije generacije sa pojačanim sistemom hlađenja. U Vita Elos-u ističu da je epilacija moguća tokom cele godine, ali da je idealno vreme za ovaj tretman zimski period, iz razloga što telo tada nije mnogo izloženo suncu.

Takođe, epilacija ovim laserom je namenjena svima – od perioda adolescencije pa do starije životne dobi – za muškarce i žene. Najbolji efekti se postižu kod klijenata sa izraženom maljavošću, na koju laser vrlo uspešno, a opet potpuno bezbolno i bezopasno deluje.

Sitehttp://www.vitaelos.rs/

Adresa kabineta za aparatnu kozmetiku Vita Elos: Janka Čmelika 53

Kontakt: +381 65 201 21 10

Radno vreme: strogo na zakazivanje!

Poliklinika Nada Diva

Polikliniku Nada Diva čine vrhunski lekari, savremena medicinska oprema, prijatno osoblje i izrazito komforan ambijent kozmetičko-medicinskog salona. Tajna uspeha Nada Diva poliklinike je u dugogodišnjem iskustvu lekara u radu sa nekoliko tipova lasera. Ovde dlačice možete ukloniti pomoću diodnog i Nd:YAG lasera, zavisno od gustine i jačine malja na telu. 

Diodni laser reda Lumenis Light Sheer Duet deluje vakuumski i primenjiv je na sve tipove kože dok je Nd:YAG laser poznat kao “hvatač pigmenta” – idealan za odstranjivanje tamnih i gustih malja.

Sitehttp://www.nadadiva.rs/index.php

Adresa poliklinike Nada Diva: Vase Stajića 25

Kontakt: +381 21 421 892; +381 21 421 892; +381 21 6614 664

Radno vreme

  • Ponedeljak – Petak: 8:00h – 20:00h
  • Subota: 8:00h – 14:00h

Kozmetički salon Sunce DN

Kozmetički salon Sunce DN poznat još od 1993. sa svojim klijentima gradi individualistički pristup svim kozmetičkim problemima. Imperativ ove kuće je stručnost i dobra komunikacija sa klijentima, zbog čega im veliki broj iznova poklanja poverenje, čak i nakon toliko godina.

U salonu Sunce DN dobijate garanciju kvaliteta laserske epilacije koja se obavlja medicinskim laserom sa dve diode.

Sitehttps://sunce-dn.rs/

Adresa kozmetičkog salona Sunce DN: Branimira Ćosića 27

Kontakt: 021/6339 – 750

Radno vreme

  • Ponedeljak, utorak i subota: 9:00 – 16:00, 
  • Sreda, četvrtak i petak: 10:00 – 20:00

Trajna epilacija iskustva – da li je tretman bezbedan i bezbolan?

Trajna epilacija laserom je najčešće izbor onih koji ne žele više da iritiraju svoju kožu brijačima, ili ne mogu podneti bol tokom depilacije, odnosno čekati narastanje malja i pripremanje za naredni tretman.

Trajna epilacija je za mnoge otkrovenje i najbolji kompromis koji daruje lepu i glatku kožu po ceni koja je veoma pristupačna na duže staze. Trajna epilacija jeste čudotvorna u okvirima realnih očekivanja, jer je potrebno nekoliko tretmana da bi se većina dlačica u potpunosti odstranila, čak nekoliko godina.

Trajna epilacija laserom štedi vreme tokom tuširanja i sređivanja. Prvi tretman uništava najmanji broj folikula dlačica, dok je sa svakim narednim učinkovitost potpunija. Prvi tretman je po mnogima i najneprijatniji jer su tada dlačice najgušće i udar toplote se najviše oseća na koži. Mnoge osobe već nakon prvog tretmana primete proređivanje, dok se već nakon 6. ili 8. puta očekuje tek sporadični nailazak na dlaku. 

Epilacija pazuha muskarca

Kakve rezultate donosi laserska epilacija?

Laserska epilacija je jedna od najmanje invazivnih tretmana u smislu stanja kože nakon tretiranja. Kožu nakon tretiranja voskom ili brijačem obavezno treba pilingovati i mazati kremama kako ne bi ogrubela – što kod epilacije laserom nije slučaj.

Koža nakon epilacije je glatka, nema urastanja, a crvenilo se smiri nakon nekoliko sati dok vi štedite mnogo vremena. Međutim, ono čime se epilacija laserom najviše izdvaja jesu skoro dugoročno odstranjene dlačice! 

Skoro? 

Iako je laserska epilacija najefikasniji način da se na duže vreme oslobodimo dlačica – istina je da nijedan tretman ne može garantovati 100% ukonjene malje, kao ni trajanje njihove uspavanosti.

Laseri funkcionišu tako što uspavljuju folikul dlake, a isključivo od kvaliteta (debljine, pigmentacije i gustine) vaše dlake zavisi učinkovitost tretmana. Tako će nekim osobama dlačice zaista biti uklonjene (uspavane) na nekoliko godina, dok će osobama sa gustom i tamnom dlakom biti potreban “koji tretman više” za proređivanje gustine ili potpuno uklanjanje.

Kada se dlačice uklone skroz ili optimalno, zbog folikula koji su neaktivnih nakon tretmana, preporučuje se ponavljanje tretmana jednom godišnje, u cilju održavanja.

Trajna epilacija cena – koliko košta laserska epilacija?

Trajna epilacija laserom nije uvek povoljan tretman, ali kada se zbroji sav novac utrošen na mesečno uklanjanje dlačica voskom ili kupivinu brijača i epilatora – epilacija laserom je jedan od najpovoljnijih načina da svoje noge oslobodite malja na duže staze, a uporedo uštedite i vreme i novac!

Laserska epilacija je brz, efikasan i za kožu nežan način da se neželjenih dlačica oslobodimo na duže vreme. Profesionalno urađena laserska epilacija, izvedena rukom stručnjaka, olakšaće vam svakodnevno funkcionisanje i neuporedivo uštedeti vreme kog je danas ionako veoma malo. 

Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link