Lifestyle Novi Sad

Gde u Novom Sadu uraditi botoks lica stručno i bez komplikacija

Botox lica NS

Ukoliko već neko vreme razmišljate o tome kako da se rešite bora i svom licu vratite svež i mladalački izgled, botoks lica je apsolutno najbolji izbor. Primena botoksa u estetskoj medicini prisutna je već decenijama i pokazala se kao najefikasnija i najpopularnija metoda za uklanjanje mimičnih bora između obrva (“mrštilica”), brazdi na čelu, bora smejalica.

Osim rešavanja problema bora gornje trećine lica, botox lica se koristi i za: podizanje gornjeg kapka, korekciju asimetrije obrva i kapaka, popravljanje asimetrije usana, podizanje uglova usana, lifting vrata, gummy smile (kada gornja usna visoko otkriva desni pri osmehu), kao i za prekomerno znojenje (hiperhidroza).

Vodeći se time, za vas smo izdvojili klinike koje su, svojim kvalitetom opravdale poverenje pacijenata. Kada je u pitanju Novi Sad cene botox tretmana za 3 regije u proseku iznose oko 200 evra, s tim što klinike često nude i specijalne akcijske cene koje svakako treba iskoristiti.

 O.B. Čukić Esthetics

Ova prvoklasno opremljena ordinacija za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu u Novom Sadu, pri stomatološkoj poliklinici, okuplja stručni kadar visoke reputacije na polju estetske medicine i dermatologije. O.B. Esthetics neguje individualni pristup kojim, uz primenu najkvalitetnijih sertifikovanih materijala, najsavremenijih anti aging procedura i dugogodišnjeg iskustva, svakom pacijentu pruža vrhunske rezultate.

Iskustva pacijenata govore da je osoblje izuzetno ljubazno, stručno i efikasno, a ambijent ordinacije veoma prijatan.

Kada je reč botoksu, ovaj tretman izvodi isključivo doktor specijalista plastične i rekonstrutivne hirurgije, sa višegodišnjim iskustvom u oblasti estetske medicine, uz upotrebu sertifikovanih i proverenih materijala.

Adresa: Narodnog fronta 20

Telefon: 021/ 467-006

Radno vreme: 10h – 20h, subotom: 10h – 13h

Botox lica NS

Clinic Olymp

Tim Olymp klinike sačinjen je od vrhunskih specijalista iz oblasti estetske, plastične i opšte hirurgije, iskusnih anesteziologa i medicinskih sestara. Olymp svakom pacijentu pruža vrhunski tretman, veliku stručnost i prijateljski pristup. Doktorski tim čine dr med. Dimitrije E. Panfilov, mr sci. dr Predrag Matejin i dr med. Dario Lizatović. Klinika raspolaže opremom najviše klase, a u radu su u upotrebi samo najkvalitetniji, provereni materijali.

Pored operativnih zahvata lica i tela, u ovoj specijalnoj bolnici za plastičnu i estetsku hirurgiju dostupni su vam i neinvazivni anti aging tretmani za uklanjanje bora botoksom, hijaluronskim dermalnim filerima i kolagen stimulatorima, kao i sopstvenim masnim tkivom (lipofiling).

Olymp nudi mnoštvo zahvata lica i tela, od kojih se kao popularni izdvajaju: face lifting, operacija nosa, povećanje usana, povećanje grudi.

Sve konsultacije su besplatne.

Adresa: Augusta Cesarca 18/8 (na Bulevaru Oslobođenja)

Telefon: 021/472-7000

Dr Svetlana Nikolić – Poliklinika Nikolić

U prijatnom ambijentu novoopremljenog modernog prostora Poliklinike Nikolić možete da obavite sve tretmane i lečenja iz oblasti estetske medicine i dermatologije. Za lepotu i mladalački izgled vaše kože zadužena je dr Svetlana Nikolić, lekar specijalista dermatologije i estetske medicine, sa dugogodišnjim iskustvom u estetskoj medicini.  Dr Nikolić se stručno usavršavala u inostranstvu i redovno prati najnovije trendove anti age medicine.

Botox lica NS

Kada je o botox tretmanima reč, dr Nikolić koristi preparate renomirane firme Allergan. Njeni brojni pacijenti posebno ističu zadovoljstvo postignutim prirodnim izgledom bez bora.

Ukoliko želite da svom licu vratite svež i mladalački izgled bez bora, botox je pravo rešenje, a vaše je samo da pozovete i zakažete svoj pregled.

Što se tiče ostalih tretmana podmlađivanja, dostupni su i: hijaluronski fileri, PRP tretman, 3D mezoniti, hemijski piling, mezoterapija, COG Niti, Cellular Matrix, Profhilo, Skinbooster, lipoliza.

Adresa: Bulevar Evrope 3

Radno vreme ordinacije:  pon-pet  od 11 do 20 h

Kontakt telefon: 063/ 519-171

Za više informacija o uslugama pogledajte na Facebooku i Instagramu.

Poliklinika Galetić

Poliklinika Galetić je centar za lečenje bolova, svih vrsta povreda, ortopediju i rehabilitaciju, kao i anti-aging i estetsku medicinu. Stručni tim poliklinike predvodi mr.sci.dr Vladimir Galetić, specijalista hirurgije i sportske medicine.

U poliklinici Galetić Novi Sad možete uraditi i tretman botoksom, hijaluronom, kao i brojne druge anti aging procedure. Estetske i anti-aging tretmane sprovodi specijalista estetske i anti aging medicine, dr Miodrag Đokić.

Prostorije ove poliklinike su opremljene najmodernijim medicinskim aparatima, a za brigu o vašem zdravlju i izgledu zadužen je tim vrhunskih stručnjaka.

Adresa: Veselina Masleše 40, Bulevar Evrope

Telefon: 021/ 557-211

Botox lica NS

Poliklinika Atina

Atina je poliklinika koja pruža širok raspon usluga iz oblasti: kardiologije, urologije, ultrazvuka, ginekologije,nefrologije, hematologije, imunologije, endokrinologije, gastroenterologije, neurologije, ortopedije, abdominalne hirurgije, ORL.

Pored toga, Atina raspolaže i ordinacijom za anti aging i korektivnu terapiju lica i kože za koju su zaduženi doktori estetske medicine Mirjana Novaković, Stevan Stojanović  i Natalija Hrubik.

Ukoliko želite da uklonite bore, tu je tretman botoksom, a dostupni su vam i drugi estetski tretmani: mezoterapija, popularni PRP tretman, hijaluronski fileri, Russian lips, biorevitalizacija.

Adresa: Bulevar Evrope 22

Kontakt telefon: 060/ 382-31-50


Botulin toxin (popularno “botox”) briše postojeće i sprečava nastanak novih bora, a za očuvanje prirodnog izgleda, bez plastičnog i smrznutog lica, presudno je iskustvo lekara i pravilno aplikovanje adekvatne doze sertifikovanog preparata.

Hijaluronski fileri – najbolje klinike u Novom Sadu

Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link