Magazin Novi Sad

Anticelulit masaža Novi Sad – cene, tretmani i saloni na jednom mestu

Kada je u pitanju anticelulit masaža Novi Sad nudi brojne salone i ordinacije koje će uz pomoć najnovije tehnologije, stručnosti i svetskih standarda obezbediti vašem telu rešavanje od dosadnog celulita. Pogledajte kako se kreću anticelulit masaža Novi Sad cene i izaberite odgovarajući tretman u dogovoru sa terpaetuom.

Anticelulit masaže su jedan od efikasnih načina da se rešite neželjenog celulita. Anticelulit masaže su odlične za dubinsko rešavanje od celulita, jer vežbanjem i ishranom možete da se rešite samo površinskog sloja celulita, ali ne i da ga iz korena uništite. Kada je u pitanju anticelulit masaža Novi Sad nudi brojne salone u kojima možete dobiti kvalitetnu masažu, a ovde pročitajte gde ih možete pronaći.

Kvalitetno odrađena anticelulit masaža je 80% uspešne borbe sa celulitom. Ukoliko želite da se on više nikada ne vrati, potrebno je da nakon anticelulit masaža budete aktivni, redovno vežbate i hranite se zdravo. Ukoliko to ne budete praktikovali, celulit će početi da se vraća nakon 8-9 meseci. Važno je da znate da ovo nije standardna antistres masaža. Naprotiv, anticelulit tretman može biti bolan, ali to je cena glatke kože i tela s naslovnica.

Artfizio – stvarno najbolje anticelulit masaže u Novom Sadu

Adresa: Cara Dušana 45

Mnogi se bave raznim anticelulit tretmanima u Novom Sadu, ali zaista niko tako dobro i sistematski kao specijalistička ordinacija Artfizio. Stručni tim ovog centra svakog klijenta prouči detaljno i da realan vremenski okvir za koji će se pacijent uspešno rešiti celulita.

Anticelulit masaža Novi Sad – cene u Artfizio centru

 • Anticelulit tretman (sa popustom) 1500
 • Anticelulit COMPEX (sa popustom) 2000

Ali pravi anticelulit specijalitet u ordinaciji Artfizio je terapija akustičnim talasima. Ovaj AWT metod (acoustic wave therapy) u anticelulit tretmanima postigao je neverovatne rezultate koje su potvrdile studije u Švajcarskoj, Nemačkoj i Americi.

Glatka i podmlađena koža, sagorevanje depozita masti, ućvršćivanje vezivnog tkiva, smanjenje obima su samo neke od prednosti ove terapije. Tretiraju se butine, gluteusi, deo stomaka i nadlaktice.

AWT acoustic wave therapy cenovnik

 • AWT Anticelulit (1 tretman) 4000
 • Anticelulit AWT MAN (7 tretmana) 15000
 • Anticelulit AWT LADY (7 tretmana) 23000
 • Anticelulit AWT sa programom ishrane 28000

Neki od njihovih anticelulit tretmana možete da zakažete OVDE.

Gepostet von ArtFizio am Sonntag, 11. März 2018

Fizio-centar Dunavski

Adresa: Vojvode Šupljikca 39, Novi Sad

Fizio-centar Dunavski se bavi različitim vrstama fizikalne terapije, a između ostalog veoma uspešno se bavi i uklanjanjem celulita uz pomoć anticelulit masaža. 

Fizio-centar se bavi anticelulit masažama preko 15 godina, što dokazuje njihovu stručnost, posvećenost i uspešnost u ovom poslu. Mnogi tvrde da ovaj centar nudi najbolji anticelulit paket koji je kombinacija maderotepije – oklagija, terapijski ultrazvuk, ruska škola limfne drenaže, vakuuma i posebno ulje rađeno po njihovoj recepturi.

Cene u fizio-centru Dunavski

 • U ovom centru možete zakazati jedan anticelulit tretman, po ceni od 2 500 dinara, u trajanju od 60 minuta.
 • Osnovni paket od 10 anticelulit masaža možete uplatiti po ceni od 12 000 dinara.
 • Lux paket od 10 anticelulit masaža možete uplatiti po ceni od 16 000 dianra.
 • Paket Mega Plus od 10 anticelulit masaža od 45 minuta možete uplatiti po ceni od 20 000 dinara, a stalni klijenti mogu ostvariti pravo na popust.
 • Paket Mega Plus od 10 anticelulit masaža od 60 minuta možete uplatiti po ceni od 25 000 dinara, a stalni klijenti mogu ostvariti pravo na popust.

Active Bio centar za negu tela

Adresa: Krilova 1a, Novi Sad

Centar za negu tela Active Bio vodi se filozofskim pristupom koji zdravlju tela pristupa holistički, a ne parcijalno. Uz anticelulit masaže, u ovom centru smatraju da je obavezno primeniti detoksikaciju celokupnog organizma, kao i celokupnu negu lica i tela.

Pre anticelulit masaže stručnjaci u Active Bio centru će proceniti vaše psiho-fizičko stanje, jer na stanje celulita veoma utiče i psihičko stanje svakog pojedinca, kao i količina stresa u svakodnevnom životu.

Anticelulit tretmani Novi Sad – cene u Active Bio centru

 • Anticelulit masaža u trajanju od 30 minuta od 950 dinara;
 • Anticelulit masaža u trajanju od 60 minuta uz dodatne tretmane kremama i termalnim pakovanjima iznosi 1100 dinara, po tretmanu;
 • Anticelulit masaža u trajajnju od 70 minuta  uz dodatne tretmane sa pilingom, serumima, kremama i termalnim pakovanjima iznosi 1300 dinara, po tretmanu;
 • Anticelulit masaža u paketu od pet tretmana u trajajnu od 30 minuta po tretmanu, po ceni od 4500 dinara, za ceo paket;
 • Anticelulit masaža u paketu od pet tretmana u trajajnju od 60 minuta sa dodatnim tretmanima u vidu krema i termalnih pakovanja po ceni od 5000 dinara, za ceo paket;
 • Anticelulit masaža u paketu od pet tretmana u trajanju od 70 minuta sa dodatnim tretmanima u vidu pilinga, seruma, krema i termalnih pakovanja, po ceni od 6000 dinara.

Sože Beauty anticelulit masaže

Adresa: Petra Drapšina 55, Novi Sad

Ovaj salon ima različite tretmane za anticelulit masaže i prilazi ovom problemu na veoma inovativan. Stručni tim ovog salona će na početku proceniti stanje vašeg tela i odrediti koliko je tretmana potrebno za svakog klijneta.

Broj tretmana se kreće od 5 do 20, sve u zavisnosti od procene i dogovora sa terapeutom. Ukoliko želite da se zasigurno rešite celulita, ovaj salon predlaže da tretmane radite svaki dan, ili ako niste u mogućnosti, svaki drugi dan.

Tretmani koje nudi Sože Beuaty:

 • Gipsane bermude – tretman na bazi oligoelemenata. Ovo je mulitaktivni sistem koji deluje na celulit i gojaznost na određenom mestu. Zateže opušteni tonus kože i oblikuje vaše telo.
 • Ultracontour Touch – U Sože bjuti centru predstavljaju Ultracontour Touch kao „ubicu celulita“. Radi se o aparatu koji povećanjem temperature stimuliše topljenje masnih naslaga.
 • Anticelulit masaža – najprirodniji način da se telo reši nagomilanih masnih naslaga, koje se nalaze duboko u koži. Masaža stimuliše metabolizam, povećava cirkulaciju i ubrzava izlučivanje otpadnih materija.

Cene anticelulit tretmana u Sože Beauty salonu:

 • Anticelulit masaža sa limfnom drenažom i vakuumskom drenažom iznosi 1150 dinara.
 • Anticelulit masaža od 30 minuta iznosi 900 dinara.
 • Paket od 5 anticelulit masaža u trajanju od 45 minuta sa limfnom i vakuumskom drenažom iznosi 5300 dinara, dok tretman od 10 masaža u ovom paketu iznosi 11000 dinara.
 • Paket od 5 anticelulit masaža sa limfnom drenažom u trajanju od 30 minuta iznosi 4100 dinara, dok isti paket sa 10 masaža iznosi 8000 dinara.
 • Paket od 3 tretmana gipsanim bermudama iznosi 7000 dinara, dok paket od 5 tretmana iznosi 11850 dinara. (Detaljniji cenovnik pogledajte na sajtu)

Fit Life fitness centar – anticelulit tretman za Novosađanke

Adresa: Trg Komenskog 6, Novi Sad

U ovom fitnes centru osim teretane i svakodnevnog vežbanja koje će pomoći vašem telu da se reši celulita, postoje posebni terapeuti koji se bave anticelulit masažama. Masaže se vrše uz pomoć termoaktivne anticelulite kreme, a svaka masaža traje 40 minuta.

Nakon masaže tretirana mesta se upakuju u providnu najlonsku foliju i klijent boravi još 15-20 minuta na tepidarijumu. Razmak između masaža ne sme da bude duži od dva dana, a minimum koji terapeuti preporučuju u ovom salonu je 10 tretmana, kako bi se postigli vidljivi rezultati.

Cene anticelulit masaže u fitness centru Fit Life:

 • Anticelulit masaža u trajanju od 40 minuta iznosi 1400 dinara.
 • Anticelulit paket od 10 tretmana u trajajnu od 40 minuta, plus kardio iznosi 13000 dinara.
 • Anicelulit masaža u trajajnju od 45 minuta iznosi 1600 dinara.
 • Anticelulit paket od 10 tretmana u trajajnju od 45 minuta u sklopu sa kardiom, iznosi 15000 dinara.

Wellness Hotel Park

Adresa: Novosadskog sajma 35, Novi Sad

Ovaj wellness centar nudi raznorsne tretmane tela koje će vaše telo dovesti do savršenstva, ali i do maksimalnog opuštanja. Stručni tim koristi aparat za uklanjanje celulita, pod nazivom LPG, i ovo je jedini medicinski aparat priznat od svetske asocijacije plastičnih hirurga.

etericna ulja

Ovaj aparat je specijalno dizajniran da izbacuje višak vode iz organizma, tako što radi po principu kombinacije vakuuma i stiskanja valjcima. Tretmani sa ovim aparatom su potpuno bezbolni, a rezultati su veoma brzo vidljivi. Terapeuti preporučuju 15 vezanih tretmana u trajajnu od 35-45 minuta, u zavisnosti od količine celulita.

Pored tretmana aparatom, radi se i klasična anticelulit masaža sa kombinacijom posebnih eteričnih ulja. Masažom se mogu ukloniti i najdublji slojevi masnih naslaga. U ponudi postoji i anticelulit masaža medom, koji omogućava još dublju masažu i razbijanje najdubljih slojeva celulita.

Cene anticelulit masaže u Wellness Hotel Parku

 • Jedan tretman LPG aparatom iznosi 1875 dinara.
 • 5 tretmana LPG aparatom sa mogućnošću korišćenja fitness i SPA centra iznosi 8400 dinara.
 • 10 tretmana LPG aparatom sa korišćenjem fitness i SPA centra iznosi 12600 dinara.
 • Anticelulit masaža u trajajnju od 40 minuta iznosi 1680 dinara.
 • 5 anticelulit masaža u trajajnju od 40 minuta iznosi 7080 dinara.
 • Anticelulit masaža medom u trajajnju od 45 minuta iznosi 1920 dinara.
 • 5 anticelulit masaža medom iznosi 8280 dinara.

Divine Beauty studio

Adresa: Železnička 11/36, Novi Sad

Osnovni cilj Divine Beauty sudija je da svim svojim klijentima omogući najbolji mogući tretman profesionalnom negom proizvodima koji su u samom vrhu svetske kozmetike. Divine Beauty studio ima stručni tim, koji će precizno proceniti kakva anticelulit masaža vam je potrebna i koliko je tretmana neophodno da bi rezultati bili vidljivi.

Anticelulit masaža – cene u Divine Beauty studiju:

 • Klasična anticelulit masaža iznosi 1200 dinara.
 • Anticelulit masaža kafom iznosi 1300 dinara.
 • Limfna drenaža rađena ručno iznosi 1200 dinara
 • Anticelulit masaža bambusom iznosi 1200 dinara.

Poliklinika Galetić

Poliklinika Galetić se dugi niz godina bavi uklanjanjem celulita na svim delovima tela. Stručni tim ove poliklinike se uspešno izborio i sa najzahtevnijim izazovima kada je u pitanju celulit.

Anticelulit masaža

Ova poliklinika se može pohvaliti vrhunskom ekspertizom u sportskoj medicini, a mnogi njihovi pacijenti su bili neki od naših najpoznatijih fudbalera, poput Peđe Stojakovića, Dragana Stojkovića Piksija, Dejana Savićevića, Monike Seleš i mnogih drugih. Ali oni nemaju problem sa celulitom, zar ne?

U Poliklinici Galetić tvrde da su njihovi anticelulit tretmani bezbolni i da daju vidljive rezultate već nakon prvog tretmana. Tretmani koje vrše stručnjaci u ovoj Poliklinici su potpuno bezbedni i ne morate da brinete da će doći do nekih kontraindikacija.

Cene anticelulit masaže u Poliklinici Galetić

Anticelulit tretmani se ovde rade u paketima, ne postoje pojedinačne anticelulit masaže.

 • Easy paket – sadrži 8 tretmana, uz 2 shock wawe terapije i 2 kompjuterska jačanja mišića. Cena za ovaj paket je 14 500 dinara.
 • Classic paket – sadrži 10 masaća, uz 5 shock wawe terapija i 5 kompjuterskih jačanja mišića. Cena za ovaj paket je 20 000 dinara.
 • Masterpro level – sadrži 10 masaža, uz 5 shock wawe terapija, 5 kompjuterskih jačanja mišića, 3 kavitacije i jednu relax masažu. Cena za ovaj paket je 26 000 dinara.

Poliklinika Nada Diva

Adresa: Vase Stajića 25, Novi Sad

U poliklinici Nada Diva se rade terapije celulita i problemu se pristupa profesionalno, sa medicinske tačke gledišta. Ova poliklinika od 2006. godine je ušla i u sferu fizikalne medicine, dermatologije i plastične hirurgije. Poliklinka korisiti najsavremeniju tehnologiju, prati sve svetske standarde i poštuje uslove i odobrene tretmane i aparate.

Jedan od anticelulit tretmana je i terapija akustičnim talasima, odnosno, Shockwave terapija. Ovaj tretman su prvobitno koristile sportistkinje i primećeno je znatno smanjenje količine celulita na koži. Shockwave talasi prodiru duboko u kožu i dosežu do degenartivnog tkiva – celulita. Najveći celulit se stvara oko vezivnog tkiva, a akustični talasi su se pokazali kao veoma uspešni u prodranju do njega.

Mezoterapija je drugi tretman koji se koristi u ovoj poliklinici, a terapeuti tvrde da je ovo revolucionarna metoda koja daje trajne rezultate. Ova terapija podrazumeva ubrizgavanje raznih supstanci putem injekcija u srednji sloj kože.

Svaki pacijent dobija svoju posebnu supstacu u zavisnosti od stanja, a lek obnavlja vezivno tkivo i povećava mikrocirkulaciju.

Anticelulit tretmani Novi Sad – cene u poliklinici Nada Diva

 • Jedan tretman Shockwave talasima iznosi 1500 dinara
 • Jedan tretman mezoterapije tela iznosi od 50 do 150 evra, u zavisnosti od procene terapeuta i stanja tela.

Anticelulit masaža je odličan način da se rešite celulita na duži period, a ukoliko budete imali pravilnu ishranu i redovno vežbali, celulit se više neće vratiti. Zakažite svoj termin u jednom od ovih salona / poliklinika i budite sigurni da ste izabrali prave profesionalce i stručni tim, jer su iskustva korisnika sa ovim ordinacijama pozitivna.

Proverite zašto je Luftika vodič kroz Novi Sad.

Imate li vi preporuke za anticelulit masaže u Novom Sadu?

24 Shares
Share via
Copy link