Magazin Novi Sad Zdravlje

Najbolji anticelulit tretmani u Novom Sadu – istraživali smo gde su najbolja mesta

anticelulit tretmani ulje-etericno
Kada je u pitanju anticelulit masaža Novi Sad nudi brojne salone i ordinacije koje će uz pomoć najnovije tehnologije, stručnosti i svetskih standarda obezbediti vašem telu rešavanje od dosadnog celulita. Pogledajte kako se kreću anticelulit masaža Novi Sad cene i izaberite odgovarajući tretman u dogovoru sa terpaetuom.

Anticelulit tretmani su jedan od efikasnih načina da se rešite neželjenog celulita. Anticelulit masaže su odlične za dubinsko eliminisanje celulita, jer vežbanjem i ishranom možete da se rešite samo površinskog sloja celulita, ali ne i da ga iz korena uništite. Kada su u pitanju anticelulit tretmani, Novi Sad nudi brojne salone i klinike u kojima možete dobiti kvalitetnu masažu, a ovde pročitajte gde ih možete pronaći.

Kvalitetno odrađena anticelulit masaža je 80% uspešne borbe sa celulitom. Ukoliko želite da se on više nikada ne vrati, potrebno je da nakon anticelulit masaža budete aktivni, redovno vežbate i hranite se zdravo. Ukoliko to ne budete praktikovali, celulit će početi da se vraća nakon 8-9 meseci. Važno je da znate da ovo nije standardna antistres masaža. Naprotiv, anticelulit tretman može biti bolan, ali to je cena glatke kože i tela s naslovnica.

Poliklinika Galetić – najefikasniji anticelulit tretmani u Novom Sadu!

Adresa: Veselina Masleše 40, Novi Sad

Poliklinika Galetić je medicinska ustanova sa tradicijom kvaliteta dugom više od 30 godina, koja godinama unazad vrlo uspešno rešava i probleme s celulitom, a jedina je klinika u regionu koja kombinuje 4 najefikasnije, najsavremenije procedure za uklanjanje celulita i stoga potpuno zasluženo zauzima vodeću poziciju na našoj listi najboljih u Novom Sadu!

anticelulit-galetic

Jedinstvena kombinacija anticelulit masaže, schockwave terapije, limfne drenaže (presoterapija) i biostimulacije (kompjutersko jačanje mišića i zatezanje) rešava sve probleme sa celulitom, mišićnim tonusom, opuštenom kožom, mršavljenjem i smanjenjem obima!

Tretmani su bezbolni i bezbedni, bez sporednih efekata (kontraindikacija), a rezultati odmah vidljivi i trajni.

Ova poliklinika je pripremila vrlo povoljne pakete anticelulit programa, kojima u odnosu na pojedinačne tretmane ostvarujete značajnu uštedu od čak  50%:

 • Easy paket – 6 ručnih anticelulit masaža + 3 shockwave terapije + 3 limfne drenaže čizmama (presoterapija) iznosi 18. 000 din
 • Classic paket – 10 ručnih anticelulit masaža + 5 shockwave terapija + 5 limfnih drenaža čizmama (presoterapija) iznosi 23. 000 din
 • Master Pro paket – 10 ručnih anticelulit masaža + 5 shockwave terapija+ 5 limfnih drenaža čizmama (presoterapija) + 3 biostimulacije iznosi 26. 000 din

Za sve one koji, pored celulita imaju i problem sa viškom kilograma, uz Master Pro paket može se dodati i INDIBA Active, revolucionarna terapija u svetu, koja radi lipolizu, smanjuje masne naslage i obim, stimuliše regeneraciju tkiva i dodatno doprinosi uklanjanju celulita, zatezanju kožei  podizanju tonusa mišića.

Uz maksimalno personalizovan i posvećen pristu,  izdvajamo posebne pogodnosti Poliklinike Galetić:

 • U dogovoru sa njihovim stručnim timom kreirate svoj lični paket, skrojen baš po vašoj „meri i želji“
 • Pre sprovođenja anticelulit programa, tu su besplatne konsultacije i pregled doktora fizijatra, uz potpuno odgovoran pristup fizioterapeuta koji prate proces od početka do kraja sprovođenja tretmana

Prijatan ambijent, najmodernij i aparati i uvek nasmejan tim Poliklinike Galetić su razlog više da im ukažete svoje poverenje.

Artfizio – stvarno najbolje anticelulit masaže u Novom Sadu

Adresa: Cara Dušana 45

Mnogi se bave raznim anticelulit tretmanima u Novom Sadu, ali zaista niko tako dobro i sistematski kao specijalistička ordinacija Artfizio. Stručni tim ovog centra svakog klijenta prouči detaljno i da realan vremenski okvir za koji će se pacijent uspešno rešiti celulita.

Anticelulit masaža Novi Sad – cene u Artfizio centru

 • Anticelulit tretman (sa popustom) 1500
 • Anticelulit COMPEX (sa popustom) 2000

Ali pravi anticelulit specijalitet u ordinaciji Artfizio je terapija akustičnim talasima. Ovaj AWT metod (acoustic wave therapy) u anticelulit tretmanima postigao je neverovatne rezultate koje su potvrdile studije u Švajcarskoj, Nemačkoj i Americi.

Glatka i podmlađena koža, sagorevanje depozita masti, ućvršćivanje vezivnog tkiva, smanjenje obima su samo neke od prednosti ove terapije. Tretiraju se butine, gluteusi, deo stomaka i nadlaktice.

AWT acoustic wave therapy cenovnik

 • AWT Anticelulit (1 tretman) 4.000
 • Anticelulit AWT MAN (7 tretmana) 15.000
 • Anticelulit AWT LADY (7 tretmana) 23.000
 • Anticelulit AWT sa programom ishrane 28.000

Neki od njihovih anticelulit tretmana možete da zakažete OVDE.

Fitspa – 100 % prirodni i delotvorni anticelulit tretmani

Adresa: Balzakova 31, Novi Sad

Kada govorimo o anticelulit tretmanima u Novom Sadu, Fitspa studio za personalne treninge, masaže i spa, sasvim zasluženo zauzima mesto na našoj listi najboljih! Pored toga što su specijalizovani za mršavljenje, bolove u leđima i rehabilitaciju, stručni terapeutski tim ovog studija vrlo uspešno rešava i probleme upornog celulita. Za postizanje maksimalnih rezultata posebno ističu benefite moćne kombinacije maderoterapije i vacuslim 48.

anticelulit-masaza-fitspa

Anticelulit tretmani koje nudi Fitspa:

 • Maderoterapija – (masaža oklagijama) uspešno aktivira limfni sistem što dovodi do eliminacije nagomilanih toksina i masnih naslaga. Celulit biva uništen, a koža je zategnuta i ravna. Ova terapija predstavlja alternativu ručnoj masaži za klijente sa disproporcionalnim masnim naslagama i celulitom.
 • Vacuslim 48 – inovativna metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita. Benefiti ovog tretmana su: vidljivo smanjenje obima već nakon prvog tretmana, poboljšanje tonusa kože, eliminacija viška tečnosti, razlaganje masnih naslaga.
 • Anticelulit masaža –manuelnom masažom uz korišćenje moćnih ulja i krema na bazi bršljana, kao i krema na bazi kofeina podstiče se limfna drenaža, poboljšava cirkulacija i tonus kože, a voda, toksini i celulit pokreću iz organizma.

Cene anticelulit tretmana u Fitspa:

 • Maderoterapija – pojedinačni tretman iznosi 1.200 dinara, paket od 5 tretmana + SPA iznosi 4.900 dinara, a paket od 10 tretmana + SPA iznosi 9.900 dinara
 • Vacuslim 48pojedinačni tretman iznosi 1.590 dinara, 5 tretmana + SPA iznosi 7.900 dinara, a 10 tretmana + SPA 14.900 dinara
 • Anticelulit masaža – pojedinačna cena iznosi 1.200 dinara, 5 tretmana + SPA iznosi 4.900 dinara, a 10 tretmana + SPA 9.900 dinara
 • Maderoterapija + Vacuslim 48 5+5 (10 tretmana) + SPA iznosi 13.900 dinara

Pravo je vreme da izaberete neki od anticelulit paketa ili MIX paketa koji obuhvata personalne treninge i anticelulit masaže!

Telefon  064 2130 824

Sajt:  https://www.fitspa.rs/

Facebook: https://www.facebook.com/fitspanovisad/

Instagram: https://www.instagram.com/fitspanovisad/

Fizio-centar Dunavski

Adresa: Vojvode Šupljikca 39, Novi Sad

Fizio-centar Dunavski se bavi različitim vrstama fizikalne terapije, a između ostalog veoma uspešno se bavi i uklanjanjem celulita uz pomoć anticelulit masaža. 

Fizio-centar se bavi anticelulit masažama preko 15 godina, što dokazuje njihovu stručnost, posvećenost i uspešnost u ovom poslu. Mnogi tvrde da ovaj centar nudi najbolji anticelulit paket koji je kombinacija maderotepije – oklagija, terapijski ultrazvuk, ruska škola limfne drenaže, vakuuma i posebno ulje rađeno po njihovoj recepturi.

Cene u fizio-centru Dunavski

 • U ovom centru možete zakazati jedan anticelulit tretman, po ceni od 2 500 dinara, u trajanju od 60 minuta.
 • Osnovni paket od 10 anticelulit masaža možete uplatiti po ceni od 12 000 dinara.
 • Lux paket od 10 anticelulit masaža možete uplatiti po ceni od 16 000 dianra.
 • Paket Mega Plus od 10 anticelulit masaža od 45 minuta možete uplatiti po ceni od 20 000 dinara, a stalni klijenti mogu ostvariti pravo na popust.
 • Paket Mega Plus od 10 anticelulit masaža od 60 minuta možete uplatiti po ceni od 25 000 dinara, a stalni klijenti mogu ostvariti pravo na popust.

Active Bio centar za negu tela

Adresa: Krilova 1a, Novi Sad

Centar za negu tela Active Bio vodi se filozofskim pristupom koji zdravlju tela pristupa holistički, a ne parcijalno. Uz anticelulit masaže, u ovom centru smatraju da je obavezno primeniti detoksikaciju celokupnog organizma, kao i celokupnu negu lica i tela.

Pre anticelulit masaže stručnjaci u Active Bio centru će proceniti vaše psiho-fizičko stanje, jer na stanje celulita veoma utiče i psihičko stanje svakog pojedinca, kao i količina stresa u svakodnevnom životu.

Anticelulit tretmani Novi Sad – cene u Active Bio centru

 • Anticelulit masaža u trajanju od 30 minuta od 950 dinara;
 • Anticelulit masaža u trajanju od 60 minuta uz dodatne tretmane kremama i termalnim pakovanjima iznosi 1.100 dinara, po tretmanu;
 • Anticelulit masaža u trajajnju od 70 minuta  uz dodatne tretmane sa pilingom, serumima, kremama i termalnim pakovanjima iznosi 1300 dinara, po tretmanu;
 • Anticelulit masaža u paketu od pet tretmana u trajajnu od 30 minuta po tretmanu, po ceni od 4.500 dinara, za ceo paket;
 • Anticelulit masaža u paketu od pet tretmana u trajajnju od 60 minuta sa dodatnim tretmanima u vidu krema i termalnih pakovanja po ceni od 5.000 dinara, za ceo paket;
 • Anticelulit masaža u paketu od pet tretmana u trajanju od 70 minuta sa dodatnim tretmanima u vidu pilinga, seruma, krema i termalnih pakovanja, po ceni od 6.000 dinara.

Sože Beauty anticelulit masaže

Adresa: Petra Drapšina 55, Novi Sad

Ovaj salon ima različite tretmane za anticelulit masaže i prilazi ovom problemu na veoma inovativan. Stručni tim ovog salona će na početku proceniti stanje vašeg tela i odrediti koliko je tretmana potrebno za svakog klijneta.

Broj tretmana se kreće od 5 do 20, sve u zavisnosti od procene i dogovora sa terapeutom. Ukoliko želite da se zasigurno rešite celulita, ovaj salon predlaže da tretmane radite svaki dan, ili ako niste u mogućnosti, svaki drugi dan.

Tretmani koje nudi Sože Beuaty:

 • Gipsane bermude – tretman na bazi oligoelemenata. Ovo je mulitaktivni sistem koji deluje na celulit i gojaznost na određenom mestu. Zateže opušteni tonus kože i oblikuje vaše telo.
 • Ultracontour Touch – U Sože bjuti centru predstavljaju Ultracontour Touch kao „ubicu celulita“. Radi se o aparatu koji povećanjem temperature stimuliše topljenje masnih naslaga.
 • Anticelulit masaža – najprirodniji način da se telo reši nagomilanih masnih naslaga, koje se nalaze duboko u koži. Masaža stimuliše metabolizam, povećava cirkulaciju i ubrzava izlučivanje otpadnih materija.

Cene anticelulit tretmana u Sože Beauty salonu:

 • Anticelulit masaža sa limfnom drenažom i vakuumskom drenažom iznosi 1150 dinara.
 • Anticelulit masaža od 30 minuta iznosi 900 dinara.
 • Paket od 5 anticelulit masaža u trajanju od 45 minuta sa limfnom i vakuumskom drenažom iznosi 5.300 dinara, dok tretman od 10 masaža u ovom paketu iznosi 11.000 dinara.
 • Paket od 5 anticelulit masaža sa limfnom drenažom u trajanju od 30 minuta iznosi 4100 dinara, dok isti paket sa 10 masaža iznosi 8.000 dinara.
 • Paket od 3 tretmana gipsanim bermudama iznosi 7.000 dinara, dok paket od 5 tretmana iznosi 11.850 dinara. (Detaljniji cenovnik pogledajte na sajtu)

Fit Life fitness centar – anticelulit tretman za Novosađanke

Adresa: Trg Komenskog 6, Novi Sad

U ovom fitnes centru osim teretane i svakodnevnog vežbanja koje će pomoći vašem telu da se reši celulita, postoje posebni terapeuti koji se bave anticelulit masažama. Masaže se vrše uz pomoć termoaktivne anticelulite kreme, a svaka masaža traje 40 minuta.

Nakon masaže tretirana mesta se upakuju u providnu najlonsku foliju i klijent boravi još 15-20 minuta na tepidarijumu. Razmak između masaža ne sme da bude duži od dva dana, a minimum koji terapeuti preporučuju u ovom salonu je 10 tretmana, kako bi se postigli vidljivi rezultati.

Cene anticelulit masaže u fitness centru Fit Life:

 • Anticelulit masaža u trajanju od 40 minuta iznosi 1.400 dinara.
 • Anticelulit paket od 10 tretmana u trajajnu od 40 minuta, plus kardio iznosi 13.000 dinara.
 • Anicelulit masaža u trajajnju od 45 minuta iznosi 1.600 dinara.
 • Anticelulit paket od 10 tretmana u trajajnju od 45 minuta u sklopu sa kardiom, iznosi 15.000 dinara.

Wellness Hotel Park

Adresa: Novosadskog sajma 35, Novi Sad

Ovaj wellness centar nudi raznorsne tretmane tela koje će vaše telo dovesti do savršenstva, ali i do maksimalnog opuštanja. Stručni tim koristi aparat za uklanjanje celulita, pod nazivom LPG, i ovo je jedini medicinski aparat priznat od svetske asocijacije plastičnih hirurga.

etericna ulja

Ovaj aparat je specijalno dizajniran da izbacuje višak vode iz organizma, tako što radi po principu kombinacije vakuuma i stiskanja valjcima. Tretmani sa ovim aparatom su potpuno bezbolni, a rezultati su veoma brzo vidljivi. Terapeuti preporučuju 15 vezanih tretmana u trajajnu od 35-45 minuta, u zavisnosti od količine celulita.

Pored tretmana aparatom, radi se i klasična anticelulit masaža sa kombinacijom posebnih eteričnih ulja. Masažom se mogu ukloniti i najdublji slojevi masnih naslaga. U ponudi postoji i anticelulit masaža medom, koji omogućava još dublju masažu i razbijanje najdubljih slojeva celulita.

Cene anticelulit masaže u Wellness Hotel Parku

 • Jedan tretman LPG aparatom iznosi 1.875 dinara.
 • 5 tretmana LPG aparatom sa mogućnošću korišćenja fitness i SPA centra iznosi 8.400 dinara.
 • 10 tretmana LPG aparatom sa korišćenjem fitness i SPA centra iznosi 12.600 dinara.
 • Anticelulit masaža u trajajnju od 40 minuta iznosi 1.680 dinara.
 • 5 anticelulit masaža u trajajnju od 40 minuta iznosi 7.080 dinara.
 • Anticelulit masaža medom u trajajnju od 45 minuta iznosi 1.920 dinara.
 • 5 anticelulit masaža medom iznosi 8.280 dinara.

Divine Beauty studio

Adresa: Železnička 11/36, Novi Sad

Osnovni cilj Divine Beauty sudija je da svim svojim klijentima omogući najbolji mogući tretman profesionalnom negom proizvodima koji su u samom vrhu svetske kozmetike. Divine Beauty studio ima stručni tim, koji će precizno proceniti kakva anticelulit masaža vam je potrebna i koliko je tretmana neophodno da bi rezultati bili vidljivi.

Anticelulit masaža – cene u Divine Beauty studiju:

 • Klasična anticelulit masaža iznosi 1200 dinara.
 • Anticelulit masaža kafom iznosi 1300 dinara.
 • Limfna drenaža rađena ručno iznosi 1200 dinara
 • Anticelulit masaža bambusom iznosi 1200 dinara.

Estetiks salon lepote

Adresa: Ilije Birčanina 27, Novi Sad

U moderno uređenom i opuštajućem ambijentu salona lepote Estetiks, dočekaće vas stručno i ljubazno osoblje i široka lepeza tretmana za lice i telo.

Kada je o anticelulit tretmanima reč, ovaj salon nudi više različitih metoda za rešavanje problema sa celulitom, kao i brojne povoljne pakete usluga vezano za lep i zdrav izgled.

Cene pojedinačnih tretmana i paketa za anticelulit i mršavljenje:

 • Masaža oklagijama (maderoterapija), 30 min – 1.100
 • Kavitacija, 30 min – 1.100
 • Elektrostimulacija mišića, 30 min – 1.100
 • Kedrova sibirska sauna, 15 min – 500
 • Piling, 40 min – 1.500
 • Body wrap (piling, blato, ac maska, ac serum), 60 min – 3.000
 • Body firming (piling, maska, serum), 60 min – 3.000
 • Presoterapija sa ic – aparaturna limfna drenaža 60 min – 2.000
 • Anticelulit (ručna, vakum ili madero) + ultrazvučna masaža (10 tretmana)
  Trajanje masaže: 50 minuta
  Cena: 18.000
 • Anticelulit (ručna, vakum ili madero) + elektrostimulacija (10 tretmana)
  Trajanje masaže: 60 minuta
  Cena: 18.000
 • 5 anticelulit (vakum, madero, ručna) + 3 elektostimulacije + 2 body wrap (stomak i noge)
  Cena: 13.500

Anticelulit masaža

 

Poliklinika Nada Diva

Adresa: Vase Stajića 25, Novi Sad

U poliklinici Nada Diva se rade terapije celulita i problemu se pristupa profesionalno, sa medicinske tačke gledišta. Ova poliklinika od 2006. godine je ušla i u sferu fizikalne medicine, dermatologije i plastične hirurgije. Poliklinka korisiti najsavremeniju tehnologiju, prati sve svetske standarde i poštuje uslove i odobrene tretmane i aparate.

Jedan od anticelulit tretmana je i terapija akustičnim talasima, odnosno, Shockwave terapija. Ovaj tretman su prvobitno koristile sportistkinje i primećeno je znatno smanjenje količine celulita na koži. Shockwave talasi prodiru duboko u kožu i dosežu do degenartivnog tkiva – celulita. Najveći celulit se stvara oko vezivnog tkiva, a akustični talasi su se pokazali kao veoma uspešni u prodranju do njega.

Mezoterapija je drugi tretman koji se koristi u ovoj poliklinici, a terapeuti tvrde da je ovo revolucionarna metoda koja daje trajne rezultate. Ova terapija podrazumeva ubrizgavanje raznih supstanci putem injekcija u srednji sloj kože.

Svaki pacijent dobija svoju posebnu supstacu u zavisnosti od stanja, a lek obnavlja vezivno tkivo i povećava mikrocirkulaciju.

Anticelulit tretmani Novi Sad – cene u poliklinici Nada Diva

 • Jedan tretman Shockwave talasima iznosi 1.500 dinara
 • Jedan tretman mezoterapije tela iznosi od 50 do 150 evra, u zavisnosti od procene terapeuta i stanja tela.

Cecaskincare – by Svetlana Lakanović

Za lepu i zdravu kožu potrebna je pravilna nega.

Kada je reč o najboljim anticelulit, kao i tretmanima za oblikovanje i zatezanje tela, Cecaskincare je mesto koje se može pohvaliti svetskim standardima koji se primenjuju u kozmetologiji. Vaš kozmetičar Svetlana Lakanović Ceca, već 15 godina, uz mnogo ljubavi, posvećenosti i permanentno usavršavanje, brine o lepoti vašeg lica i tela, koristeći samo najbolje preparate i tehnologiju. Prateći najsavremenije tokove moderne kozmetološke prakse, prisustvuje brojnim seminarima i edukacijama u zemlji i inostranstvu.

Pored manuelnih metoda masaže za celulit, najbolje što je u svom radnom iskustvu probala je Phytomer kozmetika na bazi algi.

Pakovanja sculp zone, brazilski, P5, Phytooceane su tretmani koji za 10 tretmana skidaju obim za neverovatnih 11%!

Poznata je po jedinom u Srbiji aparatu Led BODY. Ovaj prestižni aparat uz pomoć tri vrste struje led, termostimulacije i elektrostimulacije vašu figuru dovodi do savršenstva. To je moćna dron slim tehnologija koja zateže kožu, oblikuje, smanjuje obim i uklanja celulit.

Cene anticelulit i tretmana za oblikovanje i zatezanje tela – u Cecaskincare:

 • Anticelulit masaža je 1.000
 • Tretman led BODY je 6.000
 • Paket od 10 tretmana led BODY je 40.000
 • Paket od 5 tretmana led BODY je 20.000
 • Paket phytomer 10 tretmana je 35.000
 • Sculp zone phytomer 4.000
 • P5 tretman je 5.000
 • Phytoocean je 4.000
 • Brazilski phytomer tretman je 4.500
 • Body FIRMING je 5.000

Svoj idealni tretman možete da zakažete putem telefona: 064 166 3540

Anticelulit masaža je odličan način da se rešite celulita na duži period, a ukoliko budete imali pravilnu ishranu i redovno vežbali, celulit se više neće vratiti. Zakažite svoj termin u jednom od ovih salona / poliklinika i budite sigurni da ste izabrali prave profesionalce i stručni tim, jer su iskustva korisnika sa ovim ordinacijama i salonima pozitivna.

Proverite zašto je Luftika vodič kroz Novi Sad.

Imate li vi preporuke za anticelulit masaže u Novom Sadu?

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

253 Shares
253 Shares
Share via
Copy link