Magazin Novi Sad

Najbolji anticelulit tretmani u Novom Sadu – istraživali smo gde su najbolja mesta

anticelulit tretmani ulje-etericno
Kada je u pitanju anticelulit masaža Novi Sad nudi brojne salone i ordinacije koje će uz pomoć najnovije tehnologije, stručnosti i svetskih standarda obezbediti vašem telu rešavanje od dosadnog celulita. Pogledajte kako se kreću anticelulit masaža Novi Sad cene i izaberite odgovarajući tretman u dogovoru sa terpaetuom.

Ako su vam potrebni najbolji anticelulit tretmani Novi Sad može da se pohvali kozmetičkim salonima i klinikama čiji kvalitet rada ne zaostaje za svetskim, a kako celulit retko ide sam, tu su i najefikasniji tretmani za preoblikovanje tela i tretmani mršavljenja u Novom Sadu, koji vaše telo mogu dovesti do savršenstva.   

Anticelulit masaža i limfna drenaža neophodne su za dubinsko eliminisanje celulita, nagomilanih toksina i masnoće ispod kože jer vežbanjem i ishranom možete da se rešite samo površinskog sloja celulita, ali ne i da ga iz korena uništite.

Razvoj tehnologije doneo je u naš grad i moćne aparaturne metode preoblikovanja tela kao što su: AWT tretmani akustičnim talasima, Body Sculpt EMS, Shockwave, Lipo laser, radiotalasni lifting i mnoge druge.

Za vas smo istražili gde su vam i po kojim cenama dostupni oni najbolji anticelulit tretmani, tretmani oblikovanja tela i mršavljenja u Novom Sadu.

Poliklinika Galetić – najefikasniji anticelulit tretmani u Novom Sadu!

Adresa: Veselina Masleše 40, Novi Sad

Poliklinika Galetić je medicinska ustanova sa tradicijom kvaliteta dugom više od 30 godina, koja godinama unazad vrlo uspešno rešava i probleme s celulitom, a jedina je klinika u regionu koja kombinuje 4 najefikasnije, najsavremenije procedure za uklanjanje celulita i stoga potpuno zasluženo zauzima vodeću poziciju na našoj listi najboljih u Novom Sadu!

anticelulit-galetic

Jedinstvena kombinacija anticelulit masaže, schockwave terapije, limfne drenaže (presoterapija) i biostimulacije (kompjutersko jačanje mišića i zatezanje) rešava sve probleme sa celulitom, mišićnim tonusom, opuštenom kožom, mršavljenjem i smanjenjem obima!

Tretmani su bezbolni i bezbedni, bez sporednih efekata (kontraindikacija), a rezultati odmah vidljivi i trajni.

Ova poliklinika je pripremila vrlo povoljne pakete anticelulit programa, kojima u odnosu na pojedinačne tretmane ostvarujete značajnu uštedu od čak  50%:

 • Classic paket 20 tretmana: 10 ručnih anticelulit masaža + 5 Shockwave tretmana + 5 limfnih drenaža čizmama (presoterapija) iznosi 26. 000 din.
 • Master Pro paket 23 tretmana: 10 ručnih anticelulit masaža + 5 Shockwave tretmana+ 5 limfnih drenaža čizmama (presoterapija) + 3 biostimulacije iznosi 29. 000 din.

Za sve one koji, pored celulita imaju i problem sa viškom kilograma, uz Master Pro paket može se dodati i INDIBA Active, revolucionarna terapija u svetu, koja radi lipolizu, smanjuje masne naslage i obim, stimuliše regeneraciju tkiva i dodatno doprinosi uklanjanju celulita, zatezanju kože i podizanju tonusa mišića.

Uz maksimalno personalizovan i posvećen pristup, izdvajamo posebne pogodnosti Poliklinike Galetić:

 • U dogovoru sa njihovim stručnim timom kreirate svoj lični paket, skrojen baš po vašoj „meri i želji“
 • Pre sprovođenja anticelulit programa, tu su besplatne konsultacije i pregled doktora fizijatra, uz potpuno odgovoran pristup fizioterapeuta koji prate proces od početka do kraja sprovođenja tretmana

Prijatan ambijent, najmodernij i aparati i uvek nasmejan tim Poliklinike Galetić su razlog više da im ukažete svoje poverenje.

Fitspa – anticelulit masaža, maderoterapija i Vacuslim 48

Adresa: Balzakova 31, Novi Sad

Kada govorimo o anticelulit tretmanima u Novom Sadu, Fitspa studio za personalne treninge, masaže i spa, sasvim zasluženo zauzima mesto na našoj listi najboljih! Pored toga što su specijalizovani za mršavljenje, bolove u leđima i rehabilitaciju, stručni terapeutski tim ovog studija vrlo uspešno rešava i probleme upornog celulita. Za postizanje maksimalnih rezultata posebno ističu benefite moćne kombinacije maderoterapije i Vacuslim 48.

anticelulit-masaza-fitspa

Anticelulit tretmani koje nudi Fitspa:

 • Maderoterapija – (masaža oklagijama) uspešno aktivira limfni sistem što dovodi do eliminacije nagomilanih toksina i masnih naslaga. Celulit biva uništen, a koža je zategnuta i ravna. Ova terapija predstavlja alternativu ručnoj masaži za klijente sa disproporcionalnim masnim naslagama i celulitom.
 • Vacuslim 48 – inovativna metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita. Benefiti ovog tretmana su: vidljivo smanjenje obima već nakon prvog tretmana, poboljšanje tonusa kože, eliminacija viška tečnosti, razlaganje masnih naslaga.
 • Anticelulit masaža –manuelnom masažom uz korišćenje moćnih ulja i krema na bazi bršljana, kao i krema na bazi kofeina podstiče se limfna drenaža, poboljšava cirkulacija i tonus kože, a voda, toksini i celulit pokreću iz organizma.

Cene anticelulit tretmana u Fitspa:

 • Maderoterapija – pojedinačni tretman iznosi 1.200 dinara, paket od 5 tretmana + SPA iznosi 4.900 dinara, a paket od 10 tretmana + SPA iznosi 9.900 dinara
 • Vacuslim 48pojedinačni tretman iznosi 1.590 dinara, 5 tretmana + SPA iznosi 7.900 dinara, a 10 tretmana + SPA 14.900 dinara
 • Anticelulit masaža – pojedinačna cena iznosi 1.200 dinara, 5 tretmana + SPA iznosi 4.900 dinara, a 10 tretmana + SPA 9.900 dinara
 • Maderoterapija + Vacuslim 48 5+5 (10 tretmana) + SPA iznosi 13.900 dinara

Pravo je vreme da izaberete neki od anticelulit paketa ili MIX paketa koji obuhvata personalne treninge i anticelulit masaže!

Telefon  064 2130 824

Sajt:  https://www.fitspa.rs/

Facebook: https://www.facebook.com/fitspanovisad/

Instagram: https://www.instagram.com/fitspanovisad/

Fizio-centar Dunavski

Adresa: Vojvode Šupljikca 39, Novi Sad

Fizio-centar Dunavski se bavi različitim vrstama fizikalne terapije, a između ostalog veoma uspešno se bavi i uklanjanjem celulita uz pomoć anticelulit masaža. 

Fizio-centar se bavi anticelulit masažama preko 15 godina, što dokazuje njihovu stručnost, posvećenost i uspešnost u ovom poslu. Mnogi tvrde da ovaj centar nudi najbolji anticelulit paket koji je kombinacija maderotepije – oklagija, terapijski ultrazvuk, ruska škola limfne drenaže, vakuuma i posebno ulje rađeno po njihovoj recepturi.

Cene u fizio-centru Dunavski

 • U ovom centru možete zakazati jedan anticelulit tretman, po ceni od 2 500 dinara, u trajanju od 60 minuta.
 • Osnovni paket od 10 anticelulit masaža možete uplatiti po ceni od 12 000 dinara.
 • Lux paket od 10 anticelulit masaža možete uplatiti po ceni od 16 000 dianra.
 • Paket Mega Plus od 10 anticelulit masaža od 45 minuta možete uplatiti po ceni od 20 000 dinara, a stalni klijenti mogu ostvariti pravo na popust.
 • Paket Mega Plus od 10 anticelulit masaža od 60 minuta možete uplatiti po ceni od 25 000 dinara, a stalni klijenti mogu ostvariti pravo na popust.

Active Bio centar za negu tela

Adresa: Krilova 1a, Novi Sad

Centar za negu tela Active Bio vodi se filozofskim pristupom koji zdravlju tela pristupa holistički, a ne parcijalno. Uz anticelulit masaže, u ovom centru smatraju da je obavezno primeniti detoksikaciju celokupnog organizma, kao i celokupnu negu lica i tela.

Pre anticelulit masaže stručnjaci u Active Bio centru će proceniti vaše psiho-fizičko stanje, jer na stanje celulita veoma utiče i psihičko stanje svakog pojedinca, kao i količina stresa u svakodnevnom životu.

Anticelulit tretmani Novi Sad – cene u Active Bio centru

 • Anticelulit masaža u trajanju od 30 minuta od 950 dinara;
 • Anticelulit masaža u trajanju od 60 minuta uz dodatne tretmane kremama i termalnim pakovanjima iznosi 1.100 dinara, po tretmanu;
 • Anticelulit masaža u trajajnju od 70 minuta  uz dodatne tretmane sa pilingom, serumima, kremama i termalnim pakovanjima iznosi 1300 dinara, po tretmanu;
 • Anticelulit masaža u paketu od pet tretmana u trajajnu od 30 minuta po tretmanu, po ceni od 4.500 dinara, za ceo paket;
 • Anticelulit masaža u paketu od pet tretmana u trajajnju od 60 minuta sa dodatnim tretmanima u vidu krema i termalnih pakovanja po ceni od 5.000 dinara, za ceo paket;
 • Anticelulit masaža u paketu od pet tretmana u trajanju od 70 minuta sa dodatnim tretmanima u vidu pilinga, seruma, krema i termalnih pakovanja, po ceni od 6.000 dinara.

Sože Beauty anticelulit masaže

Adresa: Petra Drapšina 55, Novi Sad

Ovaj salon ima različite tretmane za anticelulit masaže i prilazi ovom problemu na veoma inovativan. Stručni tim ovog salona će na početku proceniti stanje vašeg tela i odrediti koliko je tretmana potrebno za svakog klijneta.

Broj tretmana se kreće od 5 do 20, sve u zavisnosti od procene i dogovora sa terapeutom. Ukoliko želite da se zasigurno rešite celulita, ovaj salon predlaže da tretmane radite svaki dan, ili ako niste u mogućnosti, svaki drugi dan.

Tretmani koje nudi Sože Beuaty:

 • Gipsane bermude – tretman na bazi oligoelemenata. Ovo je mulitaktivni sistem koji deluje na celulit i gojaznost na određenom mestu. Zateže opušteni tonus kože i oblikuje vaše telo.
 • Ultracontour Touch – U Sože bjuti centru predstavljaju Ultracontour Touch kao “ubicu celulita”. Radi se o aparatu koji povećanjem temperature stimuliše topljenje masnih naslaga.
 • Anticelulit masaža – najprirodniji način da se telo reši nagomilanih masnih naslaga, koje se nalaze duboko u koži. Masaža stimuliše metabolizam, povećava cirkulaciju i ubrzava izlučivanje otpadnih materija.

Cene anticelulit tretmana u Sože Beauty salonu:

 • Anticelulit masaža sa limfnom drenažom i vakuumskom drenažom iznosi 1150 dinara.
 • Anticelulit masaža od 30 minuta iznosi 900 dinara.
 • Paket od 5 anticelulit masaža u trajanju od 45 minuta sa limfnom i vakuumskom drenažom iznosi 5.300 dinara, dok tretman od 10 masaža u ovom paketu iznosi 11.000 dinara.
 • Paket od 5 anticelulit masaža sa limfnom drenažom u trajanju od 30 minuta iznosi 4100 dinara, dok isti paket sa 10 masaža iznosi 8.000 dinara.
 • Paket od 3 tretmana gipsanim bermudama iznosi 7.000 dinara, dok paket od 5 tretmana iznosi 11.850 dinara. (Detaljniji cenovnik pogledajte na sajtu)

Fit Life fitness centar – anticelulit tretman za Novosađanke

Adresa: Trg Komenskog 6, Novi Sad

U ovom fitnes centru osim teretane i svakodnevnog vežbanja koje će pomoći vašem telu da se reši celulita, postoje posebni terapeuti koji se bave anticelulit masažama. Masaže se vrše uz pomoć termoaktivne anticelulite kreme, a svaka masaža traje 40 minuta.

Nakon masaže tretirana mesta se upakuju u providnu najlonsku foliju i klijent boravi još 15-20 minuta na tepidarijumu. Razmak između masaža ne sme da bude duži od dva dana, a minimum koji terapeuti preporučuju u ovom salonu je 10 tretmana, kako bi se postigli vidljivi rezultati.

Cene anticelulit masaže u fitness centru Fit Life:

 • Anticelulit masaža u trajanju od 40 minuta iznosi 1.400 dinara.
 • Anticelulit paket od 10 tretmana u trajajnu od 40 minuta, plus kardio iznosi 13.000 dinara.
 • Anicelulit masaža u trajajnju od 45 minuta iznosi 1.600 dinara.
 • Anticelulit paket od 10 tretmana u trajajnju od 45 minuta u sklopu sa kardiom, iznosi 15.000 dinara.

Wellness Hotel Park

Adresa: Novosadskog sajma 35, Novi Sad

Ovaj wellness centar nudi raznorsne tretmane tela koje će vaše telo dovesti do savršenstva, ali i do maksimalnog opuštanja. Stručni tim koristi aparat za uklanjanje celulita, pod nazivom LPG, i ovo je jedini medicinski aparat priznat od svetske asocijacije plastičnih hirurga.

Ovaj aparat je specijalno dizajniran da izbacuje višak vode iz organizma, tako što radi po principu kombinacije vakuuma i stiskanja valjcima. Tretmani sa ovim aparatom su potpuno bezbolni, a rezultati su veoma brzo vidljivi. Terapeuti preporučuju 15 vezanih tretmana u trajajnu od 35-45 minuta, u zavisnosti od količine celulita.

Pored tretmana aparatom, radi se i klasična anticelulit masaža sa kombinacijom posebnih eteričnih ulja. Masažom se mogu ukloniti i najdublji slojevi masnih naslaga. U ponudi postoji i anticelulit masaža medom, koji omogućava još dublju masažu i razbijanje najdubljih slojeva celulita.

Cene anticelulit masaže u Wellness Hotel Parku

 • Jedan tretman LPG aparatom iznosi 1.875 dinara
 • 5 tretmana LPG aparatom sa mogućnošću korišćenja fitness i SPA centra iznosi 8.400 dinara
 • 10 tretmana LPG aparatom sa korišćenjem fitness i SPA centra iznosi 12.600 dinara
 • Anticelulit masaža u trajajnju od 40 minuta iznosi 1.680 dinara
 • 5 anticelulit masaža u trajajnju od 40 minuta iznosi 7.080 dinara
 • Anticelulit masaža medom u trajajnju od 45 minuta iznosi 1.920 dinara
 • 5 anticelulit masaža medom iznosi 8.280 dinara

Estetiks salon lepote

Adresa: Ilije Birčanina 27, Novi Sad

U moderno uređenom i opuštajućem ambijentu salona lepote Estetiks, dočekaće vas stručno i ljubazno osoblje i široka lepeza tretmana za lice i telo.

Kada je o anticelulit tretmanima reč, ovaj salon nudi više različitih metoda za rešavanje problema sa celulitom, kao i brojne povoljne pakete usluga vezano za lep i zdrav izgled.

Cene pojedinačnih tretmana i paketa za anticelulit i mršavljenje:

 • Masaža oklagijama (maderoterapija), 30 min – 1.100
 • Kavitacija, 30 min – 1.100
 • Elektrostimulacija mišića, 30 min – 1.100
 • Kedrova sibirska sauna, 15 min – 500
 • Piling, 40 min – 1.500
 • Body wrap (piling, blato, ac maska, ac serum), 60 min – 3.000
 • Body firming (piling, maska, serum), 60 min – 3.000
 • Presoterapija sa ic – aparaturna limfna drenaža 60 min – 2.000
 • Anticelulit (ručna, vakum ili madero) + ultrazvučna masaža (10 tretmana)
  Trajanje masaže: 50 minuta
  Cena: 18.000
 • Anticelulit (ručna, vakum ili madero) + elektrostimulacija (10 tretmana)
  Trajanje masaže: 60 minuta
  Cena: 18.000
 • 5 anticelulit (vakum, madero, ručna) + 3 elektostimulacije + 2 body wrap (stomak i noge)
  Cena: 13.500

Poliklinika Nada Diva

Adresa: Vase Stajića 25, Novi Sad

U poliklinici Nada Diva se rade terapije celulita i problemu se pristupa profesionalno, sa medicinske tačke gledišta. Ova poliklinika od 2006. godine je ušla i u sferu fizikalne medicine, dermatologije i plastične hirurgije. Poliklinka korisiti najsavremeniju tehnologiju, prati sve svetske standarde i poštuje uslove i odobrene tretmane i aparate.

Jedan od anticelulit tretmana je i terapija akustičnim talasima, odnosno, Shockwave terapija. Ovaj tretman su prvobitno koristile sportistkinje i primećeno je znatno smanjenje količine celulita na koži. Shockwave talasi prodiru duboko u kožu i dosežu do degenartivnog tkiva – celulita. Najveći celulit se stvara oko vezivnog tkiva, a akustični talasi su se pokazali kao veoma uspešni u prodranju do njega.

Mezoterapija je drugi tretman koji se koristi u ovoj poliklinici, a terapeuti tvrde da je ovo revolucionarna metoda koja daje trajne rezultate. Ova terapija podrazumeva ubrizgavanje raznih supstanci putem injekcija u srednji sloj kože.

Svaki pacijent dobija svoju posebnu supstacu u zavisnosti od stanja, a lek obnavlja vezivno tkivo i povećava mikrocirkulaciju.

Anticelulit tretmani Novi Sad – cene u poliklinici Nada Diva

 • Jedan tretman Shockwave talasima iznosi 1.500 dinara
 • Jedan tretman mezoterapije tela iznosi od 50 do 150 evra, u zavisnosti od procene terapeuta i stanja tela.

Anticelulit masaža je odličan način da se rešite celulita na duži period, a ukoliko budete imali pravilnu ishranu i redovno vežbali, celulit se više neće vratiti. Zakažite svoj termin u jednom od ovih salona / poliklinika i budite sigurni da ste izabrali prave profesionalce i stručni tim, jer su iskustva korisnika sa ovim ordinacijama i salonima pozitivna.

Proverite zašto je Luftika vodič kroz Novi Sad.

Imate li vi preporuke za anticelulit masaže u Novom Sadu?

Najbolje stomatološke ordinacije u Novom Sadu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

262 Shares
262 Shares
Share via
Copy link