Lifestyle Novi Sad

5 salona za najbolju trajnu šminku u Novom Sadu

Saloni sa ponudom za trajnu šminku u Novom Sadu su danas u porastu. Permanentni makeup ili poznatiji naziv trajna šminka je odavno počela da se koristi u estetske svrhe. Zamislite svako jutro kada ustanete vi ste našminkani.  Usne, uredne obrve i iscrtani kapci. Baš zbog toga, sve veći broj dama se odlučuje za ovaj tretman.

Ovde su profesionalnost, iskustvo, higijena i kvalitet materijala za rad ono na šta posebno treba obratiti pažnju. Ipak, ovaj tretman se radi na  vašem licu i, ukoliko se desi greška, ne ispravlja se tek tako lako.

Mi smo za vas izdvojili 5 studija za trajnu šminku u Novom Sadu koji se ističu.

#1 Zirna Purebeau Akademija Trajne Šminke

  • Novosadskog sajma 4a, sprat I, poslovni prostor br. 4
Zirna-trajna-sminka
Trajna šminka / Zirna Akademija

Zirna Exclusive Beauty Center je prepoznatljiv po primeni modernih tehnologija u svrhu lepote i zdravlja. Propagira se pigmentacija koja naglašava prirodne linije lica i isticanje prirodnog izgleda. Zbog toga je Zirna na prvom mestu naše liste salona za trajnu šminku u Novom Sadu.

Nesumnjiva prednost ovog studija je odnos prema klijentu i individualni pristup. Ovde se pre tretmana obavljaju detaljne besplatne konsultacije, pa je prostor za grešku i nezadovoljstvo, za razliku od većine drrugih salona, svedeno na minimum.

U  Zirni će vas dočekati specijalista farmacijeVesna Palurović . Ona je svoje znanje stekla u Berlinu na Purebeau akademiji 2012.godine, i nakon toga  postala Purebeau Elite master trainer – međunarodni edukator trajne šminke.

Centar  Zirna je generalni distributer nemačkog  brenda Purebeau, koji nudi najnovije trendi boje u više od 200 nijansi pigmenata, a tretmane rade sa vrhunskim Purebeau aparatima.

Visoki higijenski standard i višegodišnje testiranje proizvoda koji se ovde koriste su još jedna povoljnost ovog studija za trajnu šminku.

Napomena: U Zirni  ćete se susresti sa čistim profesionalizmom koji ide do te mere da odbiju zahtev klijenta ukoliko ono što traži vizuelno ne odgovara licu i celokupnom izgledu.

Telefon, Viber, WhatsApp: 0606022293, 0606022290, 021446060

Instagram: @zirnapurelux

Facebook: https://www.facebook.com/purebeaubalkan

Sajt: http://www.purebeau-trajnasminka.com/

#2 Velvet Beauty

  • Jevrejska 10 I/5
Velvet
Trajna šminka usana / Velvet Novi Sad

Velvet Beauty studio nudi usluge trajne šminke za sve one kojima je to neophodno. Potreba za ovom vrstom estetskog korigovanja se javlja kod osoba koje imaju proređene obrve, retke trepavice ili nepravilan oblik odnosno konture usana.

Trajna šminka predstavlja jedan oblik tetovaže, zato je od velike važnosti da klijent čvrsto odluči da li je ova metoda za njega. U salonu Velvet u Novom Sadu se radi sa specijalnim aparatima odobrenim od strane svetske zdravstvene organizacije.

Boje kojima se radi pigmentiranje (tetoviranje) su dermatološki ispitane i bezbedne za rad.

Napomena: U salonu Velvet, pažnja je usmerena na više raznorodnih tretmana, prvenstveno na tretmane laserom. Stoga je preporuka tretmane trajne šminke tražiti na mestima koja su specijalizovana samo za to.

Facebook: https://www.facebook.com/Velvet-BHF-Centar-1624391784493927/

#3 Slim Line

  • Vase Stajića 8
Slim Line
Slim Line

Slim Line je kozmetički salon koji postoji u Novom Sadu od 1990. godine. Spektar usluga koji pružaju je veoma širok, a saradnja sa svetski priznatim robnim markama kao što su Bella i Magic Stylo čini ovaj salon u vrhu salona za trajnu šminku u Novom Sadu.

Rad sa visoko profesionalnim, preciznim i pouzdanim aparatima je od vrhunskog značaja. Slim Line nudi mogućnosti i prodaje kozmetičkog nameštaja i pribora, a takođe tu je i edukacija za sve koji žele da steknu stručno znanje iz oblasti dizajnera za nokte kao i stiliste za trajnu šminku.

Napomena: Salon Slim Line nema nikakve veze sa kapsulama sa mršavljenje pod istim nazivom Slim Line.

Facebook: https://www.facebook.com/slimline.novisad.rs

#4 Vita Elos

  • Janka Čmelika 53
Vita Elos
Studio Vita Elos

Vita Elos je cabinet za aparatnu kozmetiku. Razlika između njih i ostalih salona za trajnu šminku je u ponudi koja je ovde usmerena na jasno određenu vrstu usluga. U ovom salonu je akcenat na negovanju prirodnog izgleda klijenta.

Cilj svakog tretmana kozmetologije i estetske dermatologije je sagledavanje fenomena lepote u širem smislu, a ne samo praćenje aktuelnih trendova. Akcenat je na prirodnom izgledu, bez vidnog uočavanja bilo kakvih estetskih korekcija.

Napomena: Salon koji se bavi prvenstveno nehirurškom, ultrazvučnom terapijom zatezanja kože. Tretman trajne šminke usmeren je samo na senčenje obrva.

Facebook: https://www.facebook.com/ultherasmasliftingvitaelos/

#5 Trajna šminka Tanja Popov

  • Ive Andrića 19
trajna sminka tanja popov
Trajna sminka obrva / Tanja Popov

Tanja Popov radi oba tretmana: japansko iscrtavanje obrva i trajnu šminku.

Japansko iscrtavanje obrva je metoda koja se možda i pojavila kao preteča pigmentacije, odnosno ubacivanja pigmenata u sloj kože kako bi se korigovali nedostaci. Ovde je u pitanju unošenje boje na predeo obrva u formi dlačica, sa malim specijalnim oštricama odnosno mikro nožićima.

S druge strane, Tanja Popov je poznata i po tretmanima trajne šminke u svom studiju na Limanu, a koristi savrešemu nemačku aparaturu.

Facebook: https://www.facebook.com/JapanskaMetoda.TrajnaSminka/

Trajna šminka obrva, usana i trepavica

Trajna šminka je postala potreba moderne žene. Bilo da ste zaposlene, mlade il u godinama, svakodnevno korigovanje nedostataka na licu je zamorno i u današnje vreme nepotrebno. Zato postoje saloni koji će vam rešiti vaše probleme.

Zahvaljujući naprednim tehnologijama ovih 5 salona za trajnu šminku u Novom Sadu će učiniti da posle korekcija u svakom trenutku izgledate prirodno, mladalački i sveže.

 10 najboljih profesionalnih šminkera u Novom Sadu

Irma Mićanović

Večiti sanjar, veruje u dobro u ljudima, a svet posmatra kroz šarene naočare. Poklonite joj dobru knjigu i bićete na spisku njenih najboljih prijatelja, celi život. U sledećem životu želi da živi u svetu Terija Pračeta.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


252 Shares
252 Shares
Share via
Copy link