Beograd Top 10

Laserska epilacija Beograd – TOP 10 mesta za epilaciju u Beogradu

Epilacija BG

Laserska epilacija Beograd – sve traženiji upit u našem glavnom gradu! Kada pomislite na uklanjanje dlaka, da li se i vi osetite nesrećno što ponovo morate da brijete, čupate ili voskom tretirate svoju osetljivu kožu? Ako je uklanjanje dlačica sa tela postala naporna, zahtevna i previše bolna aktivnost, možda je vreme je da razmislite o laserskom uklanjanju dlaka.

Za sve one koji nameravaju da rade lasersku epilaciju pripremili smo TOP  10 poliklinika, ordinacija i estetskih centara koji su sjajan izbor kada je u pitanju laserska epilacija u Beogradu. 

Inovativnim metodama i profesionalnim osobljem, one su se izdvojili na području Beograda, a kao dodatak pripremili smo i osnovne činjenice o epilaciji sa kojima se treba upoznati pre odlaska na tretman.

Šta je laserska epilacija?

Laserska epilacija poznata je i pod nazivom trajna epilacija, a podrazumeva neinvazivni tretman uklanjanja dlačica sa različitih delova na telu, pomoću savremenih aparata dermatologije i kozmetologije koji funkcionišu po principu laserske tehnologije.

Laserska epilacija se posebno preporučuje osobama koje imaju problem sa urastanjem malja na telu, gustim i snažnim dlakama ali i u epilaciji mogu uživati i osobe sa svetlim ili smeđim dlačicama – korisna je za svakoga! 

Kako funkcioniše laserska epilacija i kakve efekte pruža?

Laserska epilacija se smatra najefektvnijom metodom uklanjanja dlačica, bez bojazni od opekotina ili uraslih i zagnojenih folikula! Naravno, podrazumeva se da epilaciju izvodi stručno osoblje, odnosno doktori dermatolozi (lekari) sa iskustvom, a ne kozmetičari.

Laserska epilacija pogodna je da se izvodi i na ženama ali i na muškarcima, ali ono što sve nas najviše zanima jeste da li je laserska epilacija zaista “spas” na duže staze i koliko je tretmana potrebno da biste videli dobar napredak u odstranjivanju ili proređivanju malja na telu.

Situacija je, zapravo, složenija nego što se čini. Laserska epilacija izvodi se tako što se melanin unutar kože pogađa direktnim snopom lasera – svetlosti, a melanin je osetljiv na toplotu. Osobe sa tamnijom kožom uobičajeno imaju i tamnije malje, pa je melanin kod njih zastupljeniji i osetljiviji na svetlosne tretmane.

Laserska epilacija Beograd – pouzdana mesta za uklanjanje malja

Kao i sve prestonice, i naša se može izdvojiti po velikom broju mesta koji praktikuju da žene i muškarce ulepšavaju pomoću lasera, međutim ukoliko vas zanima stručna i efektivna laserska epilacija Beograd na nekoliko mesta krije prave male oaze, glatke, lepote.

Napomenućemo da verovatno i van ovog zbira postoje klinike i ordinacije koji se svojom uslugom ističu na tržištu ili u očima svojih klijenata, ali lista koju imate pred sobom predstavlja najbolje ocenjene i najposećenije mesta u Beogradu.

Poliklinika Diva, dr Bogdanović – stručni tim koji ulepšava Beograđane

Ako ste ikada guglovali pojam laserska epilacija Beograd onda ste sigurno čuli za Diva kliniku i laser centar. Veliki broj muškaraca i žena ide poznatoj doktorki Bogdanović u pokušaju da se spasu uraslih dlaka, čvorića, bubuljica, a ona i njen personal njihovu osetljivu kožu tretiraju specijalnim, medicinskim laserom za uklanjanje dlačica.

S obzirom na to da u poliklinici “Diva” rade stručni ljudi, lekari specijalisti sa više od 25 godina iskustva u medicini i dermatologiji, jasno je da za svoje pacijente biraju savremene, diodne lasere za epilaciju, odnosno Lumenis Light Sheer i Lumenis Desire, koji pružaju dugoročne rezultate u uklanjanju dlačica, a efikasno i prijatno iskustvo tokom samog tretmana.

U ovoj poliklinici možete se opredeliti i za mnoge druge tretmane kao što su uklanjanje bradavica, strija, akni, ožiljaka, maldeža ili hijaluronske filere, mezoterapiju i mnoge druge dermatološke zahvate.

Site: https://www.divaklinika.rs/

Adresa: Kosovska 34, Beograd

Kontakt: +381 63 338 334, +381 11 3342131, +381 63 29 16 21, +381 63 29 19 19

Radno vreme: Radnim danima: 9:00 – 20:00, Subota: 9:00 – 15:00

Poliklinika Pekić – estetska hirurgija u i epilacija Beograd

Osim u Novom Sadu, gde su i osnovani 2004. godine, Poliklinika Pekić sprovodi mnogobrojne dermatološke, medicinske, laboratorijske i fizikalne tretmane i u Beogradu. 

Kada je u pitanju laserska epilacija Novi Beograd, Poliklinika Pekić svoje klijente ulepšava diodnim laserom Light Sheer, za koji se tvrdi da je jedini zaista podoban za trajno uklanjanje dlaka sa svih područja na telu, osim predela oko očiju.

Site: https://www.poliklinika.rs/

Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 123g, lokal 6,

Kontakt:  011/409-03-83 ili 065/804-08-50

Radno vreme: Radnim danima: 14:00 – 20:00

Subota: 09:00 – 15:00

Dermanova – uživajte u najkomfornijem laserskom tretmanu koji daje najbolje rezultate

Kada govorimo o laserskoj epilaciji u Beogradu, Dermanova je specijalistička dermatovenerološka ordinacija koja, od osnivanja, 2011. godine pruža maksimum kvaliteta usluga i brige o vašoj koži.

Osnivač i vlasnik ordinacije, dr Tamara Malavić se, u svojoj dermatološkoj praksi, dugoj više od 15 godina, svakodnevno susretala sa problemima uraslih dlaka, upalama folikula dlačica itd. Upravo je to jedan od razloga zašto se odlučila baviti laserskom epilacijom.

dermanova-beograd

U prijatnom ambijentu ove ordinacije na Vračaru, maksimalno stručno i bez neželjenih efekata sprovode potpuno bezbolnu epilaciju najsavremenijim Alma Soprano Titanium laserom najnovije generacije, sa 3 talasne dužine u istoj sondi i najjačim sistemom hlađenja. U Dermanovi napominju i koliko je važno pravilno pokriti sve mladeže radi bezbednosti.

U ordinaciji rade dva veoma posvećena dermatologa, specijalizovana i za laserske tretmane podmlađivanja lica, vrata, dekoltea, šaka, jedinim Alma Q laserom u Srbiji i regionu. U ordinaciji izuzetno uspešno leče akne i ožiljke od akni, uklanjaju proširene kapilare i pigmentacije na bezbedan način.

Site: https://www.dermanova.rs/

Adresa: Alekse Nenadovića 11, Beograd – Vračar

https://instagram.com/ordinacija_dermanova_?igshid=175s1qywwbb64

https://www.facebook.com/dermanova.rs/

Radno vreme: Ponedeljak – Petak: 11-19h / Subota – po dogovoru

Kontakt telefoni:

Zerona Centar epilacija Beograd – svetska aparatura, a lokalne cene

Kada je u pitanju laserska epilacija Beograd, Zerona Centar je poznat po tome što konstantno ulaže u savremene aparate za trajno uklanjanje dlačica. Trajna epilacija Zerona Centar u srcu Vračara omogućila je sugradjanima da se neguju najsavremenijim aparatima, svetski poznatih brendova koji se koriste u salonima lepote širom Njujorka, Londona, Pariza, Dubaija i ostalih metropola.

Laserska epilacija u Beogradu u centru Zerona obavlja se već 7 godina i za to vreme je kroz ruke osoblja prošlo tri lasera i preko 15 000 ljudi. Aparat koji trenutno koriste zove se Alma Soprano Titanium – premijerno prikazan na sajmu lepote u Parizu, februara 2019. godine.

Site: https://zerona.rs/

Adresa: Mišarska 10, 11000 Beograd

Kontakt: +381 63 226 307

Radno vreme: Radnim danima: 10:30h – 19:30h

Subotom: 10h – 15h

Epilion Derma Laser – trajno, trajnije, Epilion

Kada je u pitanju laserska epilacija Beograd se zaista može pohvaliti svetskim, “celebrity” standardima koji se primenjuju u tretmanima za lepotu. Epilion centar je još jedan dokaz te premise, i jedan od prvih salona koji je otpočeo putovanje uklanjanja dlačica laserom.

Specijalizovani su u laserskim i drugim tretmanima lica, a poseduju i savremenu aparaturu koja se smatra jednom od najnaprednijih u svetu. Njihova krilatica glasi “Trajno, trajnije, Epilion” – sigurni smo da za nju ima i razloga!

Site: https://epilion.rs/

Adresa: Ušće Shopping Center, Bulevar Mihajla Pupina 4

Kontakt: +381 11 3111 411

Radno vreme: Radnim danima: 10:00h – 20:00h

Subota i nedelja: 10:00h – 15:00h

Epilacija BG

Dermaville – kutak za tretiranje najosetljivije kože i epilaciju u Beogradu

Ukoliko vam je u novom delu grada potrebna kvalitetna laserksa epilacija Novi Beograd se može pohvaliti još jednim salonom lepote koji živi i radi prema svetskim standardima higijene i lepote. U salonu DermaVille svako pronađe put i rešenje za sebe, vođen stručnom ekspertizom veoma ljubaznog osoblja sa decenijiskim iskustvom.

U DermaVille-u koriste najnoviji i najefikasniji medicinski laser na svetu – Lumenis LightSheer Desire, osmišljen tako da može tretirati i najosetljiviju kožu i područja na telu, bez obzira na to “muče” li vas tamne i guste malje, ili se blagosloveni svetlim i retkim dlačicama.

Osim uređaja za hlađenje, koji tokom epilacije deluje simultano i ublažava osećaj peckanja, ovaj uređaj ima i ugrađenu sondu sa vakuumom, za tretiranje veće površine kože i maksimalne rezultate u kraćem trajanju tretmana.

Site: https://dermaville.rs/

Adresa: Jurija Gagarina 12a/2 Iris, Belville 11070 Novi Beograd

Kontakt: +381 11 630 34 34, +381 66 630 34 34

Radno vreme: Ponedeljak – Subota: 9:00 – 20:00

D&D Beauty Centar – laserska epilacija u Beogradu koja ne poznaje pol

U salonu D&D koriste diodni laser sa tri talasne dužine emitovane istovremeno za efektnije uklanjanje svetlih do veoma tamnih i gustih dlaka. U D&D salonu možete zakazati epilacju celog tela pa čak i lica, a neki od veoma zadovoljnih klijenata su i muškarci koji ramena, leđa i noge epiliraju najpre u ovom salonu.

Site: D&D slaon nema svoj sajt, ali njihovu ponudu možete saznati na stranici https://www.sredime.rs/beograd/salon-d-d-beauty-center

Adresa: Cerska 64, Beograd 11000

Kontakt: 060 5866505

Radno vreme: /

Grossi Cosmetic – savetnici i stručnjaci za negu

Kada je u pitanju laserska epilacija Beograd je bogat za još jedno mesto na kome je možete obaviti zahvaljujući sjajnom Grossi Cosmetic salonu. Ljubazno osoblje salona Grossi će vam u svakom trenutku pružiti korisne i stručne savete vezane za negu lica i tela. Salon lepote je osnovan 02.06.2003. godine, na Paliluli, u srcu grada, a ipak dovoljno udaljen od gradske buke.

Kao jedan od gradskih slaona sa dužom tradicijom, u svojoj ponudi imaju i tretman laserske epilacije IPL laserom, koji je prema izveštajima Svetske Zdravstvene Organizacije jedan od najefikasijih i najbržih aparata za uklanjanje dlačica sa celog tela i lica.

Site: https://www.grossicosmetic.com/

Adresa: Stanoja Glavaša 15, 11000 Beograd

Kontakt: +381 11 322 6774, +381 63 305 778

Radno vreme: /

Kozmetički salon Krasiva – mesto gde dlačice nisu dobrodošle

Ukoliko vam je potrebna laserska epilacija Novi Beograd nudi još jedan salon čiji će topli ambijent aktivirati sva čula, a onda vas i ispratiti uredne i zadovoljne svojim izgledom. 

Stručnjaci koji sprovode epilaciju sigurni su u to da je kod njih dovoljno do šest tretmana da biste se većinski oslobodili dlačica sa svih delova tela, bez da ugrožavate svoju kožu ili organizam na bilo koji način.

Site: http://krasiva.rs/

Adresa: Milentija Popovića 30/2, Novi Beograd

Kontakt: +381 64/8488454

Radno vreme: Radnim danima: 10:00 – 20:00

Salon lepote Lady za epilaciju u Beogradu- mesto gde se lepota živi

U salonu Lady u Beogradu lasersku epilaciju možete zatražiti putem SHR tehnologije ili kombinovanom metodom pomoću ove tehnologije i lasera Alma IPL. Kombinacijom ova dva tretmana efektivno se uklanja veliki broj malja jer se postiže veća temperatura dermisa. Neke osobe, naročito one sa tamnom kožom mogu iskusiti blaže peckanje. Salon je osnovan u Novom Sadu, od strane Dragane Bekvalac Šekularac.

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10Z, Lokal VP 52 i 78, 11070 Novi Beograd

Kontakt: +381 (0)11/301-77-99, +381 (0)65/28-24-280

Radno vreme: /

Be You – nemačka tehnologija i Medi Spa koncept

Još jedno pojačanje kada je u pitanju trajna epilacija Beograd je dobio u vidu salona Be You na Slaviji. Ovde se tretman trajne epilacije obavlja diodnim laserom, aparatom koji koristi diode najpreciznije nemačke tehnologije i koji je oko 5 do 10 puta jači od ostalih aparata koji se najčešće koriste u salonima. Rezultati tretiranja ovim laserom su 80% uklonjenih dlaka već za 4 do 6 tretmana.

Saloni Be You su predstavljaju nemački brand “Be You” na ovim prostorima, koji se od 2005. godine bavi isključivo trajnom epilacijom i aparativnom kozmetikom, po američkom Medi Spa konceptu. Ovim laserom se skoro bezbolno mogu tretirati svi tipovi kože i svi tipovi dlačica.

Site: http://www.beyoubefree.rs/

Adresa: Makenzijeva 23, Beograd

Kontakt: 011 38 37 600; 065 38 37 601

Radno vreme: Radnim danima: 10:00 – 20:00

Subota: 10:00 – 18:00

Epilacija BG

Trajna epilacija iskustva – reč o individualnosti tretmana

Treba imati na umu da broj tretmana za optimalno uklanjanje dlačica zavisi od regije. Na mestima gde su jače dlake, kao na primer noge, prepone i pazuh, potrebno je primeniti manji broj tretmana (odnosno tretman je na njima učinkovitiji), i to u većini slučajeva podrazumeva od tri do pet odlazaka “pod laser”.

Na mestima gde su slabije dlake, od tri do osam tretmana je optimalno, ali treba razumeti da i ovi brojevi mogu biti veoma individualni. Nekim osobama već nakon prvog tretmana dlačice poispadaju i do narednog tretmana (za dva ili tri meseca) veoma su retke. 

U medjuvremenu praktikuje se brijanje nogu, kako bi dlačice koje nisu ispale – ojačale i tako postale podložnije vrelini lasera. Nikakvo čupanje dlaka se ne sme primenjivati tokom perioda epilacije laserom.

Nakon određenog broja tretmana, smatra se da su dlake uspavane dve do tri godine. Kod nekih osoba to traje i duže, ali te dlačice koje počinju rasti obično su veoma slabe, tanke i retke pa ih možete i pincetom iščupati. U ovom periodu dva ili tri ponovna tretmana laserom dovoljna su da ih ponovo uspavate na par godina.

Bezbolni do blago neprijatni osećaj pri epilaciji – od čega zavisi?

Tokom tretmana folikuli dlake se uništavaju i to ne jednim pulsom energije (jer onda bi bio potreban samo jedan tretman) već repetitivnom primenom pulsne svetlosti (lasera) koji imaju nisku gustinu protoka – čime se eliminiše osećaj bola.

Naravno, moderni aparati imaju mnogo nižu gustinu protoka i osećaj peckanja je mnogo blaži, a melanin se ne izlaže istom tipu traume kao kod tradicionalnijih aparata za lasersko uklanjanje dlačica.

Laser podiže temperaturu dermisa višestrukim pulsevima u minuti i tako uništava folikul u kom dlaka raste. Ta temperatura može porasti i do 42 stepena na Celzijusovoj skali, ali ne ide iznad 50, čime se predupređuje snažniji osećaj bola, opekotine ili trajna diskoloracija kože.

Laser održava visoku toplotu dermisa duži vremenski period, čime se inhibiraju i otkazuju okolni biološki markeri i stanice u ćelijama i enzimima koje koža luči a zaduženi su za kontolu maljavosti odnosno sam rast dlaka na telu.

Efekti laserske epilacije – “skoro” trajna epilacija

Iako se laserska epilacija često naziva trajnom, činjenica je da nijedan dermatološki ili kozmetološki tretman nije zauvek, pa tako ni laserska epilacija. Lasersko uklanjanje dlačica nije trajno, ali se smatra polutrajnim.

Iako laser značajno utiče na ćelije folikula dlake, kaže se da njegovo delovanje “uspavljuje” čelije, ali naša koža ima veliku sposobnost samoregeneracije i samoregulacije, pa se nijedno “oštećenje” na koži ne zadržava zauvek, već s vremenom zarasta.

Međutim, kod laserske epilacije efekti su trajniji jer je melaninu potrebno određeno vreme da se obnovi (smatra se uspavanim), pa se stoga laserska epilacija naziva trajnom jer malje slabije rastu, ređe su a čak i kada prođe nekoliko godina – samo jednim tretmanom se mogu ponovo “zaustaviti”.

Laserska epilacija cena Beograd

Kada razgovaramo o tretmanu kao što je laserska epilacija cena je ono što igra veliku ulogu u tome hoćemo li se za nju odlučiti ili je preskočiti. Međutim, iako je istina da su tretmani trajne epilacije značajno skuplji – za razliku od svih drugih tretmana predstavljaju vredno ulaganje jer rezultat traje duži niz dogina.

Kada sve stavite na papir i saberete mesečni saldo dat na depilaciju voskom, šećerom ili kupovinu brijača i krema – laserska epilacija je značajno povoljnija!

Takođe, cene epilacije se mogu (značajno) razlikovati od salona do salona, pa tako prema svojim mogućnostima i željama možete pronaći beauty oazu prema svojim potrebama.

Jednu stvar nikako ne smemo zaboraviti! To kako se u mlađim danima ophodimo prema svojoj koži i celokupnom zdravlju – sačekaće nas iznenada, za koju godinu. Nemojte dovesti sebe u situaciju da žalite zbog toga što svom izgledu niste posvetili dovoljno pažnje u dvadesetim ili tridesetim godinama. 

Uživajte u svemu što moderna nauka i tehnologija može da ponudi kako bi vam taj put učinila lakšim, a na kraju i lepšim. Uživajte u glatkoj i negovanoj koži pomoću laserske epilacije u Beogradu!

Trajna laserska epilacija Novi Sad – 7 najboljih preporuka

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Najbolji savet koji neko sa iskustvom moze da vam da je da se pre zakazivanja tretmana u nekom centru dobro informiste koji se aparti koriste u tom centru. Kvalitet lasera npr u velikoj meri menja uspeh procedure.

141 Shares
141 Shares
Share via
Copy link