Magazin

Mama postavila pravila ulepšavanja ćerki (12), uključila pirsing, depilaciju i šminku (VIDEO)

eliza nikson sminkanje
Printscreen/TikTok/thetwixons

Eliza Nikson podelila je na “TikToku” spisak pravila u vezi sa ulepšavanjem kojih će njena ćerka (12) morati da se pridržava.

I sama svesna koliko je ova tema teška za roditelje, mama je u snimku objasnila da njena naslednica Mia želi mnogo toga da isproba, ali da ona smatra da bi sa nekim tretmanima ipak trebalo pričekati.

Zabrane je podelila u pet kategorija, a prva se odnosila na uklanjanje dlačica sa tela.

– Uklanjanje dlačica je u redu i dozvoljeno joj je sve, osim odlaska na laserski tretman – kategorična je Eliza.

Dalje, ćerki je dozvolila da koristi jednostavno sredstvo za čišćenje kože i kremu za zaštitu kože od sunca.

Stvari su se zakomplikovale kad je na red došla upotreba šminke.

– Najviše bih volela da se Mia uopšte ne šminka, ali mnoge njene prijateljice se šminkaju, pa sam morala da napravim kompromis. Dozvoljeno joj je da koristi korektor da bi prikrila bubuljice, ali bilo koja druga vrsta podloge u njenim godinama ne dolazi u obzir. Takođe, može da koristi uvijač za trepavice i prozirnu maskaru, kao i tonirani sjaj za usne. Crna maskara ne dolazi u obzir – decidna je Eliza.

Kad je reč o negovanju kose, ova mama ne dozvoljava svojoj 12-godišnjoj ćerki da ide na hemijske tretmane kose.

@thetwixons

Replying to @caitlinrowson4 These are my rules around each beauty category. Can I just say, decisions are getting so much harder as she gets older. Life is so much simpler when they’re little and all you have to worry about is screen time and bed routines 😂 #my5rules #beautyrules #teenmakeup #beginnermakeup #teenskincare #mumsoftiktok #momsoftiktok #thequickflickreview #quickscreen #beautyforteens #colesbeautyfinds

♬ original sound – Eliza Nixon

– Ima prelepu plavu kosu. Istina, kosa je počela da joj poprima tamnije tonove, pa je poželela da koristi blanš, ali ja sam striktno protiv toga – iskrena je Eliza.

Mia može da ima pirsing isključivo na ušnim resicama – po dva na svakom uhu. Više od toga može da postane predmet razmatranja tek kad devojčica napuni 15 godina.

U video-snimku koji je podelila na “TikToku” Eliza je napomenula da će Mia ovih pravila morati da se pridržava bar dok ne napuni 13 godina. Posle toga, mama će donekle možda i revidirati pojedine zabrane.

– Odluke koje donosim postaju sve teže kako Mia odrasta. Život je daleko jednostavniji dok su deca mala i sve o čemu bi kao roditelji trebalo da brinete su rutina spavanja i vreme provedeno ispred ekrana – prokomentarisala je Eliza.

Posle gledanja snimka njeni pratioci imali su podeljena mišljenja. Dok su jedni smatrali da je Eliza previše stroga i kruta, drugi su je podržali u zabranama koje je postavila ćerki.

Izvor: Ona.rs

Lekari su joj rekli da nikada neće biti majka a ona je upravo rodila svoje 11. dete (FOTO)

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link