Novi Sad

Hijaluronski fileri – najbolje klinike u Novom Sadu

hijaluron-za-lice

Ako želite da vaše lice izgleda mlađe i lepše, onda će vam biti od koristi da znate koje su najbolje klinike u Novom Sadu u kojima možete da odradite tretman hijaluronskim filerima, jer ovaj tretman može da obavlja samo stručan lekar. Već smo pisali gde su preporuke za filere u Beogradu, a sada je na red došao Novi Sad.

Hijaluronski fileri su namenjeni za podmlađivanje lica i za ispravljanje sitnih nesavršenosti. Ako želite da sa svog lica izbrišete nekoliko godina, ako želite da izgleda svežije i maštate o tome da vam koža bude zategnuta i elastična, onda su hijaluronski fileri za usne, nos, lice ili bradu pravo rešenje za vašu kožu.

Fileri se koriste i za oblikovanje nosa, za popunjavanje podočnjaka i bora, koriste se za oblikovanje grudi, jagodica, vilice i brade, za povećanje usana. Pored toga, hijaluronski fileri se koriste i za korekcije ožiljaka i manjih udubljenja na koži. Već posle prvog tretmana, razlika je očigledna.

Poliklinika Atina

Poliklinika Atina je inovativna poliklinika koja pruža širok raspon usluga. Ovde možete zakazati preglede iz oblasti ginekologije, kardiologije, ultrazvuka, nefrologije, hematologije, imunologije, endokrinologije, gastroenterologije, urologije, neurologije, abdominalne hirurgije.

Iskustva pacijenata govore da je osoblje u poliklinici izuzetno ljubazno, stručno i efikasno. Za anti-aging program zaduženi su doktori estetske medicine Mirjana Novaković, Stojanović Stevan i Natalija Hrubuk.

Što se tiče tretmana podmlađivanja, dostupni su: mezoterapija, popularni PRP tretman, hijaluronski fileri, Botox, Russian lips, biorevitalizacija.

 • Adresa: Bulevar Evrope 22
 • Kontakt telefon: 060 382 31 50

Poliklinika Pekić

Poliklinika Pekić postoji već šesnaest godina i iza sebe ima hiljade zadovoljnih pacijenta, koji su svoje povrenje poklonili doktorki Pekić i njenom stručnom timu koji se sastoji od renomiranih doktora.

Na jednom mestu možete da obavite sve preglede, dovoljno je samo da pozovete i da zakažete. Ako su vam potrebne zdravstvene usluge iz oblasti kardiologije, ginekologije, dermatologije, interne medicine, pedijatrije, opšte hirurgije, sistematskih pregleda, poliklinika Pekić će rado izaći u susret i odgovoriti i na najzahtevnije zahteve.

Što se tiče lepote lica i tela, tu su tretmani lica, hemijski pilinzi, tretmani tela, laserski tretmani, estetska hirurgija. Što se tiče tretmana lica, u ponudi su PRP tretmani sopstvenom krvnom plazmom, botox, hemijski pilinzi, hijaluronski fileri.

Kada govorimo o hijaluronskim filerima, iskustva potvrđuju da su pacijenti bili maksimalno zadovoljni uslugom koja im je pružena. Tretman nije bolan, a razlika je odmah primetna.

Ako želite savršeno lice i telo, znate kome treba da se obratite!

Genesis beauty centar

Fileri za grudi osvežavaju kožu, daju joj volumen, održavaju tonus i kvalitet kože, hidriraju kožu lica. Genesis beauty centar je tu da vas ulepša i da učini da vaše lice izgleda koju godinu mlađe. Na čelu sa doktorkom Zoricom Crnogorac, tu je i stručan tim koji će vam dati odgovore na sva pitanja koja imate vezana za estetiku.

Pored tretmana podmlađivanja, u ponudi su i tretmani namenjeni za akne i bubuljice, za kapilare, u ponudi su i epilacija i lipoliza, kao i dermatološki pregledi.

 • Adresa: Branka Bajića 9D
 • Kontakt telefon: 066 264 00

Poliklinika Nada Diva

Poliklinika Nada Diva ima iza sebe 24-godišnju tradiciju u oblasti anti-aging tretama, dermatologije, estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije, fizikalne medicine i rehabilitacije.

Ako je vaš cilj podmlađivanje lica, u ponudi su fileri za bradu, kao i mezoterapija, laser, pilinzi, Dermapen i Dermaroler. Kako napreduju trendovi, tako i poliklinika Nada Diva napreduje u tom segmentu.

 • Adresa: Vase Stajića 25
 • Kontakt telefon: 021 421 892

Poliklinika Novakov

Poliklinika Novakov brine o vašem zdravlju i pružiće vam usluge iz raznih medicinskih oblasti. Pacijenti su zadovoljni atmosferom u poliklinici i stručnim kadrom. Hijaluronski fileri će zategnuti vaše lice i vratiće blistavost koži, a ako se odlučite za ovakav tretman, prvo treba da se konsultujete sa lekarom, kako biste utvrdili koju regiju treba korigovati.

Znamo već da ovakvi tretmani nisu nimalo jeftini i to im je najveća mana, iz ugla pacijenata.  Za estetsku medicinu u poliklinici Novakov zaduženi su Branislava Gajić, Ljuba Vijanović i Annamaria Pfau.

 • Adresa: Svetosavska 7
 • Kontakt telefon: 021 551 331

Poliklinika Galetić

Poliklinika Galetić ima u svojoj ponudi tretmane hijaluronskim filerima. Tretmani su često na akciji.

Poliklinika Galetić postoji već 30 godina i opremljena je modernom opremom, radi dijagnostivanja i analiziranja različitih oboljenja. Oni se brinu i o izgledu i zdravlju ljudi. Stručan tim na čelu sa Vladimirom Galetićem pobrinuće se da vam bude na raspolaganje kada želite da proverite svoje zdravstveno stanje.

Adresa: Bulevar Evrope, ugao ulica Veselina Masleše br. 40 i Koste Racina 38

 • Telefon: 021/55-72-11

Stomatološka ordinacija dr Rosa Bašić

U ordinaciji dr Rosa Bašić, pored redovnih stomatoloških pregleda, možete da zakažete i estetski tretman lica. Anti age program sadrži hijaluronske filere, mezoterapiju, lipolizu.

Hijaluronski fileri za lice se ne preporučuju trudnicama i dojiljima, kao i ljudima koji imaju neko oboljenje na koži. Oni će vam pomoći da osvežite lice, da uvećate usne, da ispravite oblik nosa, da zategnete bore na licu, onda će fileri u usnama biti odličan način da licu vratite sjaj i da izgledate mlađe.

 • Adresa: Dimitrija Tucovića 2
 • Kontakt telefon: 021 66 11 441

Impact Dental

Ovo je još jedna stomatološka ordinacija koja među svojim usugama ima i tretman hijaluronskim filerima. Usluge su dobrog kvaliteta, a i cena je u skladu sa uslugama.

Brankica Simonović je doktorka stomatologije. Pored dugogodišnjeg iskustva u stomatologiji, ima i iskustva u radu sa hijaluronskim filerima. Hijaluronski fileri za lice su tretman koji se često radi, kako u svetu, tako i kod nas.

Možete da se konsultujete sa doktorkom oko toga da li je tretman hijaluronom baš obaj pravi za vas, ili vam je potreban neki drugi tretman koji će učiniti da vaše lice uzgleda lepše.

 • Adresa: Đorđa Nikšića Johana 26
 • Telefon: 021 402 056

Dr Elgah – ordinacija opšte medicine

Dr Mirjana Elgah je doktorka opšte prakse, porodični lekar i nudi široku lepezu usluga. Ordinacija je holistički orijentisana, i brine o svakom pacijentu zasebno, brinući o psihološkim i socijalnim aspektima pacijenta.

Estetske korekcije hijaluronskim filerima su veoma tražene u ovoj ordinaciji, a u ponudi su pored toga i sportski pregledi, EKG, kućno lečenje, pregled dece, pregled odraslih osoba, izdavanje lekarskih potvrda i uverenja.

Moguć je i odlazak na teren, ali ne za hijaluronske filere.

 • Adresa: Milana Tepića 24, Veternik
 • Kontakt telefon: 021 824 706

Dentix stomatološka ordinacija

Dentix pruža sve vrste stomatoloških usluga, kako za odrasle, tako i za decu. U ponudi su i hijaluronski fileri koji se mogu koristiti za hidratizaciju usana, za korekciju oblika usana, za popunjavanje bora oko usana, za konturisanje lica. Naglašeno je trajanje od 9-12 meseci, mada korisnici filera kažu da ono može i da traje kraće, u zavisnosti od materijala koji se koristi za ubrizgavanje.

Pored filera, tu je itretman podmlađivanja Botulinium toxin koja se koristi za popunjavanje bora, ali i za smanjivanje znojenja.

 • Adresa: Vladike Ćirića 9
 • Telefon: 21 49 31 55

Hijaluronski fileri su pravi hit u svetu! Obezbeđuju nam savršeno lice, bez mana, za manje od sat vremena. Ipak, važno je da birate ko će izvoditi ovaj tretman. Nadamo se da smo vam pomogli pri odabiru!

Hijaluronski fileri su najpopularniji tretman u svetu, i nije ni čudo što ga koriste mnoge poznate ličnosti. Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se već nalazi u našem telu, ali kako godine prolaze, nje je sve manje, bore se pojavljuju na našem licu, podočnjaci su sve izraženiji, fine linije postaju sve grublje.

 

 

Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link