Novi Sad

Hijaluronski fileri – najbolje klinike u Novom Sadu

Hijaluron

Ako želite da vaše lice izgleda mlađe i lepše, onda će vam biti od koristi da znate koje su najbolje klinike u Novom Sadu u kojima možete da odradite tretman hijaluronskim filerima, jer ovaj tretman može da obavlja samo stručan lekar. Već smo pisali gde su preporuke za filere u Beogradu, a sada je na red došao Novi Sad.

Hijaluronski fileri su namenjeni za podmlađivanje lica i za ispravljanje sitnih nesavršenosti. Ako želite da sa svog lica izbrišete nekoliko godina, ako želite da izgleda svežije i maštate o tome da vam koža bude zategnuta i elastična, onda su hijaluronski fileri za usne, nos, lice ili bradu pravo rešenje za vašu kožu.

Fileri se koriste i za oblikovanje nosa, za popunjavanje podočnjaka i bora, koriste se za oblikovanje grudi, jagodica, vilice i brade, za povećanje usana. Pored toga, hijaluronski fileri se koriste i za korekcije ožiljaka i manjih udubljenja na koži. Već posle prvog tretmana, razlika je očigledna.

Poliklinika Intervita

Kada govorimo o hijaluronskim filerima u Novom Sadu, Intervita je poliklinika koja, pored ostalih specijalističkih pregleda, brine i o vašoj lepoti i spoljašnjem izgledu. Estetske korekcije hijaluronskim filerima, pored ostalih antiage tretmana (botox, mezoterapija,mezoniti…) čine sastavni deo nege savremene žene. Danas svi živimo brzo i želimo isto tako i brzo da se osvežimo, ulepšamo, podmladimo, a hijaluronska kiselina kao prirodna supstanca nam to i dozvoljava.

hijalurod-dr-lucic

Pri aplikovanju filera i ostalih antiage intervencija, u Interviti imperativ daju minimalizmu i prirodnosti. Vratite svežinu vašem licu, usnama, bradi, obrazima, zablistajte i izgledajte dobro za svoje godine!

Za antiaging program zadužena je dr Jelena Lučić, specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, lekar sa dugogodišnjim iskustvom u estetskoj medicini, kao i u službama hitne medicinske pomoći i opšte prakse.

Uz pažljivo individualni pristup svakom pacijentu, doktorka će uvek naći pravo rešenje za vaše želje. U Interviti koriste isključivo najkvalitetnije filere, registrovane kod nas: Juvederm, Belotero, Teosyal, Stylage.

Poziv lekara zahteva konstantno usavršavanje. Pored brojnih kongresa, edukacija, radionica, koje redovno posećuje i time unapredjuje svoje znanje i veštine, dr Lučic je član Lekarskog društva Srbije i Vojvodine, član Sesiama (Udruženje interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije), SRBPRAS-a (Srpsko udruženje za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirugiju) i ISAPS-a (Međunarodno društvo estetske plastične hirurgije).

Budite u sigurnim rukama lekara i u prijatnoj atmosferi Intervite ulepšajte se na najbolji mogući način!

https://instagram.com/dr_jelena_antiaging

https://m.facebook.com/hijalurontretmani/

https://intervita.rs

Sfera Medika

Upotreba hijaluronskih filera dovela je do prave revolucije u svetu lepote, koja nam je danas dostupnija no ikad. Ipak, najvažnije je da brigu o svom zdravlju i lepoti prepustimo isključivo vrhunskim stručnjacima koji rade sa proverenim, kvalitetnim preparatima i poseduju sjajne tehnike izvođenja etstetskih procedura. Sve to, i više od toga ispunjava Ordinacija estetske medicine Sfera Medika centra u Novom Sadu, koji osim o zdravlju naših očiju brine i o našoj lepoti.

hijaluron-sfera-novi-sad

Osnivač i vlasnik Sfera Medika centra je Spec. dr med. Sabina Fijuljanin-Sadiković, specijalista oftalmolog sa 18-ogodišnjim lekarskom iskustvom, koja uporedo sa oftalmološkim radom i napredovanjem, završava sve potrebne edukacije iz oblasti estetske medicine u zemlji i inostranstvu. Učesnica je značajnih stranih i domaćih kongresa i seminara iz oblasti estetske medicine i oftalmologije. Autor i koautor je više stručnih radova.

Treba istaći i  to da Ordinacija za estetsku medicinu Sfera ima sve potrebne dozvole Ministarstva zdravlja za obavljanje svih procedura estetske medicine.

Najsavremeniji preparati i oprema, stručna lekarska praksa, dugogodišnje iskustvo, hiljade zadovoljnih  klijenata i neverovatni rezultati koje postižu u estetskoj medicini – samo su neke od naših preporuka.

Sfera lekarski tim prati sva najnovija dostignuća i tehnike, poseduje sertifikate za sve procedure koje izvodi i kontinuirano se edukuje kako bi svojim pacijentima uvek pružio samo najbolje i najlepše. U radu koriste isključivo vrhunske, najkvalitetnije hijaluronske filere, odobrene u Srbiji.

Kao očni lekar koji dobro poznaje anatomiju, poseduje preciznost u radu i upotrebom odgovarajućeg filera uvek zna šta je najbolje za pacijenta – dr Sadiković najviše voli da radi podočnjake, kojima priznaćete mnogi od nas jedva čekaju da kažu: „Zbogom“!

Pogledajte bogatu primenu dermalnih filera ordinacije Sfera:

Korekcija bora, sitnih i dubokih linija i nabora:

 • nazolabijalne bore (linije od nosa prema ustima)
 • marionetske bore (linije od usta prema bradi)
 • bore smeha
 • podočnjaci
 • bore mrštenja
 • pušačke bore (bore oko usana)
 • ožiljci od akni

Oblikovanje kontura lica i ispravljanje nedostataka:

 • povećanje usana
 • ispravljanje asimetrije usana
 • naglašavanje kontura usana
 • podizanje uglova usana
 • oblikovanje obraza (u slučaju upalih obraza)
 • naglašavanje jagodica
 • konturisanje lica
 • nehirurški facelifting
 • remodeliranje nosa
 • oblikovanje obrva
 • oblikovanje brade

Pomlađivanje suve i zrele kože:

 • zadnje strane ruku
 • područje dekoltea
 • lice i vrat

Pored hijaluronskih filera, u ordinaciji estetske medicine Sfera na raspolaganju vam je širok spektar fantastičnih estetskih tretmana: botox (botulinum toksin), PRP, cellular matrix, mezoterapija, biorevitalizacija, 3D mezoniti, spiralne i COG niti, silhouette soft niti, elektrohirurgija, lipoliza, terapija hiperhidroze (pojačanog znojenja), anticelulit terapija, biorevitalizacija, tretmani protiv opadanja kose.

Osećajte se sjajno u svojoj koži uz Sfera Mediku!

Za više informacija i zakazivanje pogledajte na njihovom Instagramu  

Poliklinika Galetić

Kada govorimo o moćnoj primeni hijaluronskih filera, zlatnog standarda lepote u svetu, čuvena Poliklinika Galetić iz  Novog Sada, zaslužuje vaše apsolutno poverenje! Sa neprocenjivim iskustvom koje u radu sa pacijentima grade više od 30 godina, Galetić poliklinika uz širok spektar medicinskih usluga koje pruža, važi i za lidera u oblasti estetske i antiaging medicine.

hijaluron-galetic

Tim dokazanih stručnjaka sa kojima nema greške predvodi Dr Sci. Med. Goran Galetić, a sve estetske tretmane u Poliklinici Galetić sprovodi dr Miodrag Đokić, specijalista estetske i antiaging medicine. U svom radu koristi isključivo najkvalitetnije, odobrene preparate, a učesnik je brojnih stručnih predavanja, edukacija i kongresa iz oblasti estetske i antiaging medicine u zemlji i inostranstvu. O  veštini injektovanja i kvalitetu rada dr Đokića svedoče na hiljade zadovoljnih pacijenata, kako u Novom Sadu, tako i u Beču, Beogradu, Crnoj Gori.

Hijaluronski fileri su namenjeni celokupnoj površini lica, šaka i vrata, a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, čak i kad je u pitanju izrazito izborana koža.

Pored najčešće metode iz oblasti estetske medicine, a to je primena hijaluronskih filera u cilju uvećanja i preoblikovanja usana, u Poliklinici Galetić lako i bezbedno možete ukloniti širok spektar nepravilnosti koje vam smetaju:

 • Popuniti nazolabijalne bore (bore od korena nosa do uglova usana)
 • Poboljšati marionete (bore od ivice usana ka bradi)
 • Povećati jagodice i popuniti obraze
 • Korigovati nos, podići vrh nosa
 • Popuniti bore na čelu, izmedju obrva i oko očiju
 • Podići obrve i zategnuti regiju slepoočnice
 • Popuniti borice na dekolteu i između grudi
 • Istaći ivice usana (Russian lips)
 • Popuniti borice iznad gornje i ispod donje usne
 • Zategnuti viličnu liniju (jawline) i kožu brade
 • Popuniti ožiljke od akni

Osim filera, u Poliklinici Galetić dostupni su vam i tretmani botoksom, PRP, mezoterapija i brojne druge savremene antiaging procedure.

Za očuvanje vašeg prirodnog i lepog izgleda verujte iskusnima – Poliklinika Galetić!

Genesis beauty centar

Hijaluronski fileri osvežavaju kožu, daju joj volumen, održavaju tonus i kvalitet kože, hidriraju kožu lica. Genesis beauty centar je tu da vas ulepša i da učini da vaše lice izgleda koju godinu mlađe. Na čelu sa doktorkom Zoricom Crnogorac, tu je i stručan tim koji će vam dati odgovore na sva pitanja koja imate vezana za estetiku.

Pored tretmana podmlađivanja, u ponudi su i tretmani namenjeni za akne i bubuljice, za kapilare, u ponudi su i epilacija i lipoliza, kao i dermatološki pregledi.

 • Adresa: Branka Bajića 9D
 • Kontakt telefon: 066 264 00

Poliklinika Nada Diva

Poliklinika Nada Diva ima iza sebe 24-godišnju tradiciju u oblasti anti-aging tretama, dermatologije, estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije, fizikalne medicine i rehabilitacije.

Ako je vaš cilj podmlađivanje lica, u ponudi su fileri za bradu, kao i mezoterapija, laser, pilinzi, Dermapen i Dermaroler. Kako napreduju trendovi, tako i poliklinika Nada Diva napreduje u tom segmentu.

 • Adresa: Vase Stajića 25
 • Kontakt telefon: 021 421 892

Rea Medika

Poliklinika Rea Medika nudi široku lepezu inovativnih tretmana i metoda iz oblasti estetike, kako onih nehirurških, tako i iz oblasti hirurgije lica i tela, pa i najnovije metode transplantacije kose. Stručni tim Rea Medike, na čelu sa ass. dr spec. Kristinom Davidović aktivno učestvuje na vodećim edukacijama i kongresima iz estetske medicine u svetu, i donosi najnovije trendove u našu zemlju.

Kada je o hijaluronskim filerima reč, sastavni deo rada ove ordinacije čine detaljna analiza lica i kombinacija više naprednih tehnika injektovanja za najbolje rezultate. U Rea Medici primenom hijaluronskih filera možete rešiti brojne estetske probleme i tako popuniti i konturisati usne, jagodice, podignuti obraze, ukloniti bore, podočnjake, podmladiti lice, dekolte, šake, ili čak korigovati nos.

 • Adresa: Kosovska 7 b
 • Telefon: 064/1105-020

Impact Dental

Ovo je još jedna stomatološka ordinacija koja među svojim usugama ima i tretman hijaluronskim filerima. Usluge su dobrog kvaliteta, a i cena je u skladu sa uslugama.

Brankica Simonović je doktorka stomatologije. Pored dugogodišnjeg iskustva u stomatologiji, ima i iskustva u radu sa hijaluronskim filerima. Hijaluronski fileri za lice su tretman koji se često radi, kako u svetu, tako i kod nas.

Možete da se konsultujete sa doktorkom oko toga da li je tretman hijaluronom baš obaj pravi za vas, ili vam je potreban neki drugi tretman koji će učiniti da vaše lice uzgleda lepše.

 • Adresa: Đorđa Nikšića Johana 26
 • Telefon: 021 402 056

Poliklinika Atina

Poliklinika Atina je inovativna poliklinika koja pruža širok raspon usluga. Ovde možete zakazati preglede iz oblasti ginekologije, kardiologije, ultrazvuka, nefrologije, hematologije, imunologije, endokrinologije, gastroenterologije, urologije, neurologije, abdominalne hirurgije.

Iskustva pacijenata govore da je osoblje u poliklinici izuzetno ljubazno, stručno i efikasno. Za anti-aging program zaduženi su doktori estetske medicine Mirjana Novaković, Stojanović Stevan i Natalija Hrubuk.

Što se tiče tretmana podmlađivanja, dostupni su: mezoterapija, popularni PRP tretman, hijaluronski fileri, Botox, Russian lips, biorevitalizacija.

 • Adresa: Bulevar Evrope 22
 • Kontakt telefon: 060 382 31 50

Poliklinika Novakov

Poliklinika Novakov brine o vašem zdravlju i pružiće vam usluge iz raznih medicinskih oblasti. Pacijenti su zadovoljni atmosferom u poliklinici i stručnim kadrom. Hijaluronski fileri će zategnuti vaše lice i vratiće blistavost koži, a ako se odlučite za ovakav tretman, prvo treba da se konsultujete sa lekarom, kako biste utvrdili koju regiju treba korigovati.

Znamo već da ovakvi tretmani nisu nimalo jeftini i to im je najveća mana, iz ugla pacijenata.  Za estetsku medicinu u poliklinici Novakov zaduženi su Branislava Gajić, Ljuba Vijanović i Annamaria Pfau.

 • Adresa: Svetosavska 7
 • Kontakt telefon: 021 551 331

Poliklinika Pekić

Poliklinika Pekić postoji već šesnaest godina i iza sebe ima hiljade zadovoljnih pacijenta, koji su svoje povrenje poklonili doktorki Pekić i njenom stručnom timu koji se sastoji od renomiranih doktora.

Na jednom mestu možete da obavite sve preglede, dovoljno je samo da pozovete i da zakažete. Ako su vam potrebne zdravstvene usluge iz oblasti kardiologije, ginekologije, dermatologije, interne medicine, pedijatrije, opšte hirurgije, sistematskih pregleda, poliklinika Pekić će rado izaći u susret i odgovoriti i na najzahtevnije zahteve.

Što se tiče lepote lica i tela, tu su tretmani lica, hemijski pilinzi, tretmani tela, laserski tretmani, estetska hirurgija. Što se tiče tretmana lica, u ponudi su PRP tretmani sopstvenom krvnom plazmom, botox, hemijski pilinzi, hijaluronski fileri.

Kada govorimo o hijaluronskim filerima, iskustva potvrđuju da su pacijenti bili maksimalno zadovoljni uslugom koja im je pružena. Tretman nije bolan, a razlika je odmah primetna.

Ako želite savršeno lice i telo, znate kome treba da se obratite!

 • Adresa: GRČKOŠKOLSKA 3
 • Kontakt telefon: 021/426-555 i 065/48-47-000

Dr Svetlana Nikolić

Dr Svetlana Nikolić je lekar specijalista dermatologije i estetske medicine, kojom se bavi dugi niz godina. Stručno se usavršavala u inostranstvu i prati najnovije trendove anti age medicine.

Estetska medicina dr Nikolić se nalazi u sklopu novoopremljenog modernog prostora Poliklinike Nikolić, u Bulevaru Evrope 3.

U svom radu koristi isključivo najkvalitetnije hijaluronske filere renomiranih svetskih proizvođača Juvederm, Teosyal i Restylane kojima ćete vratiti lepotu i svežinu lica. Ukoliko želite da popunite duboke i plitke bore, popunite obraze, jagodice ili se rešite podočnjaka, Estetska medicina dr Nikolić je pravo mesto za vas. Rezultat hijaluronskih tretmana je trenutan, a efekat prirodan i dugotrajan.

Pored hijaluronskih filera, dr Svetlana Nikolić vam pruža širok spektar estetskih tretmana za regeneraciju i podmlađivanje kože: Botox, PRP tretman, 3D mezoniti, hemijski piling, mezoterapija, COG Niti, Cellular Matrix, Profhilo, Skinbooster, lipoliza.

 • Adresa: Bulevar Evrope 3
 • Radno vreme ordinacije:  pon-pet  od 11 do 20 h
 • Kontakt telefon:  063/519-171

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se već nalazi u našem telu, ali kako godine prolaze, nje je sve manje, bore se pojavljuju na našem licu, podočnjaci su sve izraženiji, fine linije postaju sve grublje.

Hijaluronski fileri su pravi hit u svetu i nije ni čudo što ga koriste mnoge poznate ličnosti. Obezbeđuju nam savršeno lice, bez mana, za manje od sat vremena. Ipak, važno je da birate ko će izvoditi ovaj tretman. Nadamo se da smo vam pomogli pri odabiru!

Trajna laserska epilacija Novi Sad – 7 najboljih preporuka

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

komentar

Klikni da objaviš komentar

 • Dobar dan. Recite mi u klinici Atina koliko kosta povecanje usana hijaluronskim filerom?. Hvala unapred.

OGLAS

119 Shares
119 Shares
Share via
Copy link