Lifestyle

Šta pokloniti ženi za 8. mart?

Kako odabrati idelan poklon za 8. mart, a da ne pogrešite? Svaka žena voli komplimente i da se oseća lepom, a ukoliko želite da ona bude još lepša, poklonite joj neki od beauty paketa, jer tako sigurno nećete napraviti grešku.

nega-zena-park
Wellness centar Hotel Park

Ukoliko ne znate gde možete pronaći ovakve pakete za ulepšavanje žena u Novom Sadu mi predlažemo beauty programe Wellness centra Hotel Park koje Novosađanke najviše koriste. U ovom centru nude različite pakete za negu i opuštanje. Možete da birate između paketa koji sadrže masaže, tretmane lica, kose, pedikira, manikira, depilacije i termina za bazen i SPA.

Mini beauty

Mini beauty paket je za žene koje žele da zablistaju u određenom trenutku i za specijalnu priliku kao što je 8. mart. U ovaj paket su uključeni manikir i pedikir sa lakiranjem, depilacija nogu i prepona, depilacija ruku i korekcija obrva.

Paket Maxi beauty

Paket Maxi beauty podrazumeva manikir i pedikir sa lakiranjem, depilaciju nogu, prepona i ruku, kao i korekciju obrva. Uz ovaj paket dobijate i Piling, masku i masažu lica i SPA termin. Ovo je idelan poklon za sve žene koje vole da vode računa o svom licu, ali i da se opuste.

nega-masaza
Wellness centar Hotel Park

Paket “Exclusive beauty”

U ovaj paket je uključena masaža po izboru od 60 minuta, Hidradermia, pedikir ili manikir sa lakiranjem, pranje i feniranje kose i profesionalno šminkanje. Kako bi ugođaj bio potpun, uz ovaj paket dobijate i ceđeni sok i termin za bazen i saune.

Kako kažu iz Wellness centra Hotela Park posle ovakvih tretmana Novosađanke se osećaju lepše i zadovoljnije, a ovi paketi će biti u ponudi i posle 8. marta.

nega-hotel-park
Wellness centar Hotel Park

„Ako vam je kosa zdrava, negovana i nosite kvalitetan par cipela, nema potrebe da brinete. Spremni ste za sve.“  – Iris Apfel. Ukoliko je verovati estetama onda se treba držati stare izreke da je samo negovana žena, lepa žena.

Više o masažama Wellness centra Hotela Park možete pročitati ovde

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link